A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

GYŐRI ÉLMÉNYNAP AUDI gyárlátogatással

Magyarország, Nyugat-Dunántúl, Győr
  • Szálláskategória: Aparthotel
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Szűrés
Indulás: 2024-06-03-tól
2024-06-03-ig
Szobatípus:
Időtartam: 1 nap
Ár:
12900.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

GYŐRI ÉLMÉNYNAP
AUDI gyárlátogatással

Időpont: 2024. június 3. (hétfő)

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.00 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.15 órakor

Program

A délelőtt során elsőként az AUDI Látogatói Központját keressük fel. A legátfogóbb program során szemtanúja lehet annak, amint az óriási présgépek az acél és alumínium lemezeket szabják-vágják-, formázzák a présutcában, melynek eredményeként egyes Audi modellek karosszériaelemei elkészülnek. Ezt követően figyelemmel kísérhetjük a hegesztőrobotok lenyűgöző "táncát" a karosszériaüzem 85%-ban automatizált világában, ismerje meg a különböző kötési technikákat és legyen szemtanúja annak, amint egy Audi gépjármű karosszériája felépül, majd fázisonként kísérjük figyelemmel egy autó születését, míg a gyártás utolsó mozzanataként a már mindennel felszerelt, megtankolt, vadonatúj Audi teszt pilótával a volánnál legurul a gyártósorról. A gyárlátogatás 1,5-2 órás.

Figyelem! A gyárlátogatáson egyszerre csak 25 jelentkező tud részt venni! Ezért, ha a létszám ennél több, két csoportban fogunk bemenni.

12 év alatti gyermekek üzembiztonsági okokból nem léphetnek be a gyár területére! Kiskorú vendégeink életkorukat diákigazolvány vagy más fényképes azonosító okmány felmutatásával kötelesek igazolni.

Ezután egy belvárosi látogatásra invitálunk mindenkit, mely során különleges élmények várnak ránk. Győr egyik legismertebb, városképileg legjelentősebb épülete a gyönyörű neobarokk városháza a város szimbóluma. Az első emelet a legdíszesebb, - a lépcsőházi díszítésekkel és az irodai kialakításokkal, a polgármesteri irodával és a díszteremmel. A torony, amit a város legtávolabbi részéből is lehet látni, és jó esetben hallani is, 59 méter magas. Lehetőség lesz felmenni, és onnan csodálni a város panorámáját. A szabad program előtt lehetőség lesz még egy közös városnéző sétára, mely során érdekes történetek segítségével ismerkedünk műemlékekben egyik leggazdagabb városunk gyönyörű barokk belvárosával.

Várható visszaérkezés Budapestre 19 óra körül.

Belépők: kb. 3.000, - Ft/fő.

Részvételi díj: 19.990,- Ft/fő 
Akciós ár: 12.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Hasonló ajánlatok