A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Repülj Skóciába!

Nagy-Britannia, Skócia, Körutazás Skóciában
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
Indulás: 2024-09-02-tól
2024-09-06-ig
Szobatípus: szoba, 4 éj holiday home
Időtartam: 4 éj
Ár:
188900.00 Ft/fő, önellátás, Budapest
Ajánlatkérés

Egyes programoknál a pontos elhelyezéssel kapcsolatban irodánk ad tájékoztatást!

Leírás

A program:

Repülj Skóciába!

1. nap Találkozás a repülőtéren, úti okmányok ellenőrzése után csomagfeladás és becsekkolás. Indulás az edinburghi járattal. Kirándulás Jedburghba, ahol az I Dávid király által alapított apátságot látogatjuk meg. Majd a Melrose városka melletti Abbotsford kastélyhoz indulunk. A kastély festői szépségű kertjének és belső termeinek megtekintése. Itt töltötte életének utolsó éveit a világhírű skót író, Sir Walter Scott. A határvidéken tett kirándulást Floors Castle meglátogatásával zárjuk, mely a legnagyobb máig lakott kastély Skóciában. Este szállások elfoglalása a skót tengerparton, Edinburgh környékén.

2. nap Kirándulás a Loch Ness tóhoz. Útközben a csodálatos Blair Castle megtekintése, ahol még az earl-ök ma is élnek. Invernessen áthaladva érkezés a legendás Loch Nessi szörny otthonába, a szörny történetét bemutató múzeum megtekintése és séta a tóparti Urquhart Castle kilátóhoz. Visszafelé a Trossachs tájvédelmi körzeten át vezet az út.

3. nap Egész napos program a skót fővárosban, Edinburghban: Edinburgh Castle, Camera Obscura, Royal Mile, St Giles Cathedral, Parlaiment House, Museum Of Childhood, John Knox's House, Canongate, Holyrood Palace, Princess Str., Scott Monument, Waverley Shopping Center...

4. nap Délelőtt látogatás Stirling-be. Útközben a a Linlithgow Palace, Bannochburn (Robert Bruce csatahelye), majd a Stirling Castle és a Wallace Monument megtekintése, később látogatás egy Whiskey Distillery-be.

5. nap Délelőtt szabadprogram Edinburghban, majd elköszönünk a várostól - indulás a repülőtérre. Esti járattal indulás Budapestre, érkezés a késő esti órákban.

Részvételi díj: 188.900 Ft/fő mely tartalmazza a szállás, a skóciai reptéri transzfert, illetve az idegenvezetés költségeit. Nem tartalmazza a repülőjegy és a poggyász árát (kb 120.000 Ft - foglalás időpontjától függően), a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját.

Üdülőhelyi illeték: 3.900 Ft/fő

A repülőjegy ára, a foglalás időpontjától függően változhat.

Belépők:

Historic Pass 44 GBP/fő (belépés: Jedburgh Abbey; Urquhart Castle; Edinburgh Castle; Linlithgow Palace; Stirling Castle)

Abbotsford Abbey 14,7 GBP

Floors Castle: 18 GBP

Holyrood Palace: 22 GBP

Wallace Monument: 11,3 GBP

Wiskey Distillery: 20 GBP

Az árak tájékoztató jellegűek!

Hasonló ajánlatok