A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Az olasz és a francia Riviéra egy út alatt: Ligúria és a Cote d Azur

Olaszország, Közép - Adria, Pisa
  • Szálláskategória: Hotel
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás, Körutazás
Szűrés
Indulás: 2024-08-07-tól
2024-08-12-ig
Szobatípus: Kétágyas standard szoba
Időtartam: 5 éj
Ár:
279900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-08-07-tól
2024-08-12-ig
Szobatípus: Háromágyas szoba
Időtartam: 5 éj
Ár:
279900.00 Ft/fő, 3F
Ajánlatkérés
Leírás

Programleírás

1. NAP: INDULÁS - PISA

Indulás Budapestről a reggeli órákban. Érkezés Pisaba, transzferbusz vár minket a reptéren, majd rövid program Pisaban. Kisvonattal teszünk egy 1 órás városnéző kirándulást, később szabadprogram a Csodák terén, megtekinthető a Keresztelőkápolna és a híres pisai ferde torony is (kívülről, belépőjegy nélkül). A délután a pihenés jegyében telik, strandolás. Este érkezés luccai szállásunkra, szobák elfoglalása (Best Western Grand Hotel Lucca****)

2. NAP: CINQUE TERRE

Ezen a napon az UNESCO által védettnek nyilvánított természeti parkot és tengeröblöket keressük fel. Nevét a területén osztozó öt településről kapta: Riomaggiore, Manarola, Vernazza, Corniglia és Monterosso al Mare. A sziklák oldalában megbúvó színes kis halászfalvakathajóúton fedezzük fel (rossz idő esetén vonattal). Az ide látogatóknak felejthetetlen élményben lesz része. La Spezia kikötőjéből indulunk és először Monterosso városában szállunk ki a hajóból. Itt lesz ebédelési lehetőség, szabadidő, miközben nem mindennapi panorámában gyönyörködhetünk. Strandolási lehetőség Monterosso al Mare-n. Következő állomásunk Vernazza, ahol egy rövid sétát teszünk a főutcán. Utolsó megállónk Portovenera, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Rövid séta a faluban, pestó szósz kóstolás. Innen továbbindulunk Genovába, szállás elfoglalása (Hotel Mercure San Biagio Genova****).

3. NAP: PORTOFINO - GENOVA

A mai programunk első állomása Portofino, ahol a látvány festői, éppen olyan, mint a képeslapokon: a vízen ringatózó csónakok és a színes házak tökéletes harmóniát alkotnak. A városkát Santa Margherita Ligure kikötőjéből, hajóval (F) közelítjük meg Érdemes felsétálni a kilátóig, ahonnan lélegzetelállító látványban lesz részünk. A délután folyamán a Földközi-tenger második legnagyobb kikötő városába, Genovába látogatunk. Séta Ligúria egyik legszebb városában, Kolumbusz szülővárosában. Városnézésünk során megtekintjük a kikötőt, a fekete-fehér, csíkos homlokzattal rendelkező San Lorenzo Katedrálist és Genova főterét, a Piazza de Ferrarit. Este visszaindulunk genovai szállásunkra.

4. NAP: SANREMO - PIHENÉS

Reggeli után Sanremoba utazunk, ami impozáns üdülőhely és fesztiválhelyszín. Sétát teszünk az óváros hangulatos utcáin, majd szabadidő, ebédelési lehetőség.  Délután strandolási lehetőség, majd szállás elfoglalása Sanremoban (Hotel Bobby*** Sanremo).

5. NAP: MONTE CARLO - CANNES

Reggelit követően Monaco apró városállamába, a világ második legkisebb és egyben legsűrűbben lakott országába teszünk látogatást. A hercegség jachtok millióit, kaszinókat és luxushoteleket idéz szemünk elé. Óriási toronyházai között fényűző üzletek, elegáns éttermek várják a turistákat. Megtekintjük a Forma 1-es pályát. Vezetett túra keretében tekintjük meg a kaszinót. Délután átlépjük a francia határt és Cannes városába teszünk látogatást. Cannes nevezetes filmfesztiváljáról, melyet 1946 óta rendeznek meg. Ikonikus tengerpartja a sétánnyal, pálmafákkal övezett Promenade de la Croisette. Sétát teszünk, majd elfoglaljuk szállásunkat Antibes-ban. (Hotel Etoile Antibes***)

6. NAP: NIZZA

Mai délelőttünket is az Azúr-parton töltjük. Reggelit követően a francia Riviéra egyik legjelentősebb városát, Nizzát fedezzük fel, mely az azúrkék Angyalok öblét öleli körül. Sétánk során megismerkedünk ligur hatású óvárosával, a régi kikötő festői épületeivel és a város jelképévé vált, impozáns tengerparti angol sétánnyal. Nizzában a piacozás és a fagylaltozás kihagyhatatlan, ugyanis itt található a világ legjobb fagyizójának tartott Fenocchio, ahol közel 100 íz közül választhatunk. Kora délután szabadidő, majd indulás Nizza repterére, érkezés Budapestre a kora esti órákban.

Best Western Grand Hotel Guinigi Lucca**** -1 éjszaka

A Best Western Grand Hotel Guinigi ingyenes Wi-Fi internetet és légkondicionált szobákat kínál Mediaset Premium csatornákkal. 2 km-re található Lucca központjától, közvetlenül az ősi városfalak mellett. A Guinigi wellness-központja edzőteremmel, valamint TV-szobával ellátott relaxációs részleggel várja vendégeit. A bár egész nap italokat kínál, és éjfélig tart nyitva. Élvezze a toszkán, olasz és nemzetközi konyha ízletes keverékét az étteremben. Az ételeket finom, helyi borok széles választéka kíséri. A Best Western Guinigi Hotel svédasztalos reggelit kínál.

Hotel Mercure San Biago Genova**** - 2 éjszaka

A Mercure Genova San Biagio szálláshelye az A7-es autópályától 2 km-re és Genova központjától 20 perces autóútra található. A vendégeket ingyenes parkoló, valamint ingyenes wifivel ellátott, hangszigetelt szobák várják. A szobák szőnyegpadlóval vagy faparkettás padlóval, síkképernyős TV-vel és elektromos vízforralóval rendelkeznek. A saját fürdőszobához hajszárító tartozik. Mindennap édes és sós reggelit szolgálnak fel. A szálláshelyen az Al Serro á la carte étterem és egy elegáns bár is helyet kapott.

Hotel Bobby Sanremo*** - 1 éjszaka

A Sanremótól 2,5 km-re található Bobby Executive csodálatos kilátást nyújt a Sanremói-öbölre, és úszómedencét, valamint kényelmes szobákat kínál saját fürdőszobával és légkondicionálóval. A parkolás ingyenes. A gyalogos sétány 100 méterre kezdődik a szállodától, és 20 km-en keresztül húzódik a tengerparton. Az étterem a nemzeti ételek kiváló választékát kínálja. Nagy bankett-terem és tárgyalótermek találhatók a szemináriumok számára. A 15 percenként közlekedő nyilvános buszjárat összeköti a Bobby Executive-t Ventimiglia és Andora part menti területeivel.

Hotel Etoile Antibes*** - 1 éjszaka

Az ideális helyen, Antibes központjában található Hőtel de l'Étoile légkondicionált szobákat kínál ingyenes Wi-Fi-vel, saját parkolóval és szobaszervizzel. Ez a 3 csillagos szálloda közös társalgóval és 24 órás recepcióval várja vendégeit. Üzleti központ, concierge-szolgáltatás és csomagmegőrző is rendelkezésre áll. Minden szobában íróasztal, síkképernyős TV, saját fürdőszoba, ágynemű és törölköző található. A szobákban széf is található. A szálláshelyen minden reggel kontinentális reggelit szolgálnak fel. Gravette, Port és Ponteil strandjai közelében száll meg. A legközelebbi repülőtér a 18 km-re lévő nizzai Cőte d'Azur repülőtér.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Programköltség Turnusok:
2024-08-07 - 2024-08-12
265

Az ár nem tartalmazza

Programköltség:

  • Helyi bérelt busz költsége végig a programok során, belépőjegyek, hajójegyek, idegenforgalmi adók, Monacoban helyi idegenvezető: 265 euro/fő

Külön fizetendő (kérhető):

  • 10 kg-os feladandó poggyász: 29.000 Ft/db
  • 20 kg-os feladandó poggyász: 39.000 Ft/db
  • Fix ülőhely a gépen egymás mellett: 6.500 Ft/fő/irány
  • Elsőbbségi beszállás (ezzel felvihető a fedélzetre egy 55x40x20 cm-es poggyász: 29.000 Ft/db)
  • Útlemondási biztosítás: a teljes részvételi díj 2%-a.
  • Utasbiztosítás 6 napra: 18 éven aluliaknak: 2.760 Ft, felnőtteknek: 5.520 Ft

Az ár tartalmazza

  • repülőjegy Budapest-Pisa és Nizza-Budapest irányban,
  • reptéri illeték,
  • személyenként 1 db. kisméretű kézipoggyász (40x20x25 cm),
  • szállás 1 éjszakára Luccában-ban,
  • 2 éjszakára Genovában,
  • 1 éjszakára Sanremoban,
  • 1 éjszakára Antibes-ban,
  • reggelis ellátással,
  • idegenvezető minden programon,
  • reptéri transzferbusz költsége

Hasonló ajánlatok