A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Szicíla Felfedezése

Olaszország, Szicília, Körutazás Szicíliában
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-05-17-tól
2024-05-22-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 5 éj
Ár:
419490.00 Ft/fő, 2F, Félpanzió, BUD
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-05-17-tól
2024-05-22-ig
Szobatípus: Háromágyas szoba
Időtartam: 5 éj
Ár:
1258470.00 Ft/szoba, 2F+1GY(10-17);3F, Félpanzió, BUD
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-10-18-tól
2024-10-23-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 5 éj
Ár:
475450.00 Ft/fő, 2F, Félpanzió, BUD
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-10-18-tól
2024-10-23-ig
Szobatípus: Háromágyas szoba
Időtartam: 5 éj
Ár:
1426350.00 Ft/szoba, 2F+1GY(10-17);3F, Félpanzió, BUD
Ajánlatkérés

A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz!

Leírás
Útiterv:

SIRACUSA
1. nap:
Érkezés Cataniaba a Wizzair menetrendszerinti járatával. Transzfer a hotelbe, szállás Siracusa-ban. Vacsora után esti séta Ortigia-szigetén.  

2. nap
: Reggeli után gyalogos városnézés Siracusaban. Régészeti park, ásatási terület felkeresése, melynek fő látnivalója az V. századból fennmaradt görög színház. A program folytatásaként átmegyünk Ortigia-szigetére, ahol megnézzük az i.e. VI. sz.-ban Apollo tiszteletére emelt görög templom romjait, majd bemegyünk a város dómjába. A közös sétánkat az Aretusa forrásnál fejezzük be. Szabadidő. Vacsora a szállodában.

PALERMÓ 
3. nap: Reggeli után indulás Palermóba. Délelőtt helyi idegenvezetővel sorra vesszük a város főbb látnivalóit: Katedrális, Operaház, Norman palota, piac. Délután felkeressük a több, mint 6000 négyzetméter fali mozaikkal díszített Monreale-i dómot és a mellette lévő kolostor kerengőjét. Szállás Palermóban, vacsora a szállodában.  

TAORMINA - CEFALU - SAVOCA
4. nap:
 Reggeli után indulás Taormina felé. Útközben megnézzük az elbűvölő kis üdülővárost, C?falut, majd tovább utazunk Messzina irányába, ahol a Tirrén és a Jón-tenger találkozik. Tovább haladva egy kis kitérőt teszünk és felmegyünk Savocába. Itt kezdte forgatni F.F. Coppola a Keresztapa című filmjét. A délutáni órákban érkezés Taormina környékén lévő szálláshelyünkre. Vacsora a szállodában.  

ETNA - TAORMINA
5. nap: Reggeli után indulunk Európa legnagyobb és legaktívabb tűzhányójának meghódítására. Busszal megyünk 2000 méter magasságig, ahol az Etna két régebbi kráterénél teszünk egy sétát. Egyénileg kabinos felvonóval és dzsipekkel lehetőség van a vulkán magasabb krátereihez is felmenni. Ennek ára kb.80 EUR/fő, mely a helyszínen fizetendő.
Délutáni programunk a Monte Taurón épült város, Taormina szépségeinek felfedezése helyi idegenvezetővel. Vacsora a szállodában.

CATANIA
6.nap: Reggeli után városnézés gyalogosan Cataniában. Halpiac, Dóm, Via dei Crociferi, Via Etnea, Villa Bellini. Késő délután transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

Információ:

A részvételi díj tartalmazza: a repülőjegyet, illetékeket és adókat, a szállást 4*-os hotelben, kétágyas szobában félpanzióval (reggeli és vacsora italfogyasztás nélkül), transzfereket, a leírásban felsorolt programokat, szükség szerint helyi idegenvezetőt, illetve, magyar nyelvű idegenvezetőt az út során végig, a feladható 20 kg-os poggyászt/fő, a fedélzetre vihető 10 kg-os (20x30x40 cm) kézipoggyászt/fő.

Külön fizetendő: a fentieken felüli étkezések, italfogyasztás, a belépőjegyek kb. 50 EUR/fő mely a helyszínen fizetendő. Egyéb személyes jellegű kiadások, borravaló kb. 4-5 EUR/nap (kb. 35 EUR/fő), idegenforgalmi adó 4 EUR/fő/éj, egyágyas felár, utasbiztosítás (BBP), útlemondási biztosítás (storno) a teljes díj 2,5%-a


A városlátogatás minimum 20 fő jelentkezése esetén indul!

A meghirdetett programok sorrendje és időpontja az egyes időszakokban előforduló események vagy az adott helyzetben előre nem látható körülmények miatt változhatnak. A belépőjegy árak tájékoztató jellegűek. Irodánk a légitársaság által előre kijelölt ülőhelyekkel rendelkezik, ennek megfelelően az utasfelvételt (check-in) munkatársaink végzik el. Az utasok a repülőtéren személyi igazolványuk vagy útlevelük felmutatását követően kapják meg beszállókártyáikat, ezért fontos, hogy foglaláskor a személyi okmányunkban feltüntetett nevük legyen megadva.  A helytelenül leadott utasnév módosításának adminisztrációs díja, amennyiben irodánknak még lehetősége van a javításra, 10 000 Ft/név. A repülőtéren történő névmódosítást, csomag túlsúly vagy csomag méret problémából adódó plusz kiadásokat az utasok a légitársaság szabályzata szerint kötelesek megfizetni.  
Csoportos utasfelvétel miatt fix ülőhely, elsőbbségi beszállás vagy a leírásban feltüntetett poggyász kapacitástól eltérő poggyász még felár ellenében sem igényelhető!

Hasonló ajánlatok