A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Thai új év Bangkokban pihenéssel a Thai-öböl legszebb trópusi szigetein

Thaiföld, Körutazás Thaiföldön, Körutazás Thaiföldön
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Előfoglalási kedvezmény:
Foglaljon 22 000 Ft/fő kedvezménnyel február 11-ig!

 

Dátum: 2018. április 11-25.

Időtartam: 15 nap/12 éj                                             

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési: idő Kb. 12 óra

Elhelyezés: 3+ és 4 csillagos szállodákban

Ellátás:12 reggeli, 1 vacsora

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám: 20 fő

 

Koh Tao, Koh Phangan, Koh Samui mesés szigeteit fedezhetik fel egymás után, ellátogathatnak Koh Nangyuan és az Ang Thong Nemzeti Park apró szigeteire, Bangkokban pedig megtapasztalhatják a thai új év ünnepét!

 

Programleírás:


1. nap: utazás Bangkokba

Elutazás Budapestről a kora délutáni órákban, dubaji átszállással Bangkokba. Éjszaka a repülőn.

 

2. nap: Bangkok

Érkezés a thai fővárosba a déli órákban transzfer a szállodába, lehetőség egy kis kikapcsolódásra a hosszú út után. Este egy különleges programra indulunk, Bangkok egyik éjszakai piacán lesz lehetőségünk különböző helyi ételeket megkóstolni, majd sétát teszünk a mindig nyüzsgő Khao San Road-on. Szállás Bangkokban (2 éj).

 

3. nap: Bangkok

Délelőtt látogatás a híres Királyi Palotában, ahol a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. A következő állomás Bangkok legnagyobb buddhista temploma, a Wat Pho, itt található a 45 méter hosszú Fekvő Buddha. Délután  a Songkran, vagyis a thai új év ünnepségeihez csatlakozhatunk a városban, a vízi fesztivált nehéz megúszni szárazon, de ez a nagy melegben még jól is esik!

 

4. nap: Maeklong piac és Hua Hin

Kora reggel elutazás a különleges Maeklong piachoz, a vasúti sín 2 oldalára települt piac területén naponta 6 alkalommal halad át a vonat, ekkor az árusok elpakolják a sínek közeléből az árut és gyorsan behúzzák az árnyékot adó ponyvákat, hogy a vonat áthaladhasson. Nem mindennapi látvány! Továbbutazunk egy szintén izgalmas piacra, Damnoen Saduak úszópiacához, ahol mi is hajóra szállunk, hogy megfigyelhessük, ahogy helyiek százai árulják portékájukat hagyományos hajóikról. Vásárlási lehetőség, majd továbbutazás Hua Hin, a thai királyi család kedvence nyaralóhelye felé. A szállás elfoglalása után szabad program, pihenés a tengerparton, este pedig érdemes felfedezni Hua Hin központját. Szállás Hua Hinben (1 éj).

 

5. nap: Sam Roi Yod Nemzeti Park

Thaiföld első partvidéki nemzeti parkjába látogatunk, a lenyűgöző, mészkősziklák, kis öblök, tengerpartok, szigetek és mocsarak alkotta terület különleges növények, madarak és állatok otthona.  Először egy ananászültetvényt tekintünk meg, ezt követően látogatást teszünk Bang Pa halászfaluba, ahol figyelemmel kísérhetjük az aznapi fogás előkészületeit, majd (az időjárási viszonyok függvényében) hajóra szállunk és Phayanakorn Beachre utazunk. A mindössze 20 perces út végén érkezünk meg a gyönyörű, hosszan elnyúló partra, mely nevét a felette magasodó barlangról kapta. A 430 méteres emelkedő megmászásához kényelmes cipő javasolt. A barlangban V. Rama király pavilonját és cseppköveket csodálhatunk meg. Ebéd után marad idő pihenni, úszkálni a tengerben, majd továbbutazunk Chumponba. Szállás Chumponban (1 éj).

 

6. nap: utazás Koh Tao szigetére

Reggeli után kompra szállunk és Koh Tao szigetére hajózunk, ahol a következő napokat töltjük majd. A trópusi álomsziget nem csak a hátizsákos turisták kedvence, de a búvárok, snorkelezők és a nyugodt pihenésre vágyók is megtalálják itt a számításukat. Gyönyörű tengeröblök, dzsungelek, gazdag tengeri élővilág várja a látogatókat. Szállás Koh Tao szigetén (3 éj).

 

7-8. nap: Koh Tao

Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton, lehetőség a sziget felfedezésére egyénileg. Érdemes áthajózni a közeli Koh Nang Yuan szigetére, a gyönyörű tengerpart és a snorkelezési lehetőség miatt.

 

9. nap: utazás Koh Phangan szigetére

Délelőtt búcsút veszünk Koh Tao-tól és átköltözünk a közeli Koh Phangan szigetére. A sziget hegyeit sűrű dzsungel borítja, a partjait meseszép strandok övezik. Szállás Koh Phangan-on (3 éj).

 

10. nap: Koh Phangan

Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton, lehetőség a sziget felfedezésére egyénileg.

 

11. nap: Ang Thong Nemzeti Park

Egész napos hajókirándulásra indulunk a meseszép Ang Thong Tengeri Nemzeti Parkba, amely 42 apró szigetből áll. Lehetőség fürdésre és snorkelezésre a kristálytiszta vízben, valamint kajakozásra a park mészkősziklái között. Koh Wua Talap szigetén felmászhatunk a híres kilátópontra, ahonnan a szigetek csodás panorámájában gyönyörködhetünk, Koh Mae Ko szigetén pedig a smaragdszínű tavat csodálhatjuk meg.

 

12. nap: utazás Samui szigetére

A szomszédos Samui lesz az utolsó állomása a Thai-öbölben tett szigettúránknak. Fél óra alatt áthajózunk Koh Phanganról, elfoglaljuk a szállásunkat, a délutánt pedig már Samui felfedezésével töltjük. A kirándulás során meglátogatjuk a sziget legszebb kilátópontjait, a Nagy Buddha szobrot, a Na Muang vízesést és a Nagypapa és Nagymama sziklákat is. Este megismerkedhetünk Chaweng Beach nyüzsgő életével. Szállás Samuin (2 éj).

 

13. nap: Samui

Egész napos szabad program Samuin.

 

14. nap: Bangkok

Délelőtt szabad program, majd transzfer Samui repülőterére, kora délután visszautazás Bangkokba. Délután szabad program, vásárlási lehetőség az Asiatique bevásárló és szórakoztató központban, lehetőség a még hiányzó szuvenírek beszerzésére. Este kellemes búcsúvacsorát fogyaszthatunk el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között, a program végeztével transzfer a bangkoki repülőtérre.

 

15. nap: hazautazás Budapestre

A hajnali órákban elutazás Budapestre dubaji átszállással. Hazaérkezés a déli órákban.

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 12 éjszakára reggelivel, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza:
repülőtéri illeték: kb. 139 000 Ft/fő, borravalók, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás.

Hasonló ajánlatok