A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Nagy Vietnam körutazás tengerparti pihenéssel - csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Vietnám, Körutazás Vietnámban, Körutazás Vietnámban
  • Szálláskategória: Hotel ***+
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Városnéző programok, Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-11-19-tól
2024-12-04-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 13 éj
Ár:
859900.00 Ft/fő; 08. 19-ig előfoglalási kedvezmény
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-11-19-tól
2024-12-04-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 13 éj
Ár:
899900.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

Vietnam legjavát mutatjuk meg utasainknak ezen a felejthetetlen körutazáson! Északon a fővárost, Hanoit és a legendás szépségű Halong-öblöt fedezzük fel, majd Hue városával és a bűbájos Hoi An-al ismerkedünk Közép-Vietnamban. Délen pedig nem hagyhatjuk ki Ho Chi Minh várost, a Mekong deltát és Phan Thiet mesés tengerpartját sem!

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 40 000 Ft/fő


 

 

Dátum: 2024. november 19-december 4.

Időtartam: 16 nap/13 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: Odaúton kb. 12 óra, visszaúton kb. 13 óra

Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban és hajón

Ellátás: 13 reggeli, 2 ebéd, 1 vacsora

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám: 20 fő

 

 

Nagy Vietnam körutazás tengerparti pihenéssel ajánlatunk programleírása

 

 

1-2. nap: érkezés Hanoiba

Elutazás Budapestről a délutáni órákban dubaji átszállással Hanoiba, éjszaka a repülőgépen. Másnap a déli órákban érkezünk a vietnami fővárosba, transzfer a szállodába (2 éj). Este részt veszünk egy hagyományos vízi-bábszínház előadáson.

 

3. nap: Hanoi   

Egész napos városnézésre indulunk Hanoiban, a fő látnivalók: a Ho Chi Minh Mauzóleum, Ho Chi Minh egykori lakóháza, az Egyoszlopú Pagoda és az Irodalom temploma, amit Vietnam első egyetemeként is emlegetnek. Délután látogatás az érdekes Néprajzi Múzeumban, majd séta a nyüzsgő óvárosban és a Hoan Kiem tónál, ahol elénk tárul a Ngoc Son templom és a Felkelő nap hídjának csodás látképe.

Az estét az óvárosban töltjük, egy izgalmas gasztro túrára indulunk, amely során megkóstoljuk a helyi specialitásokat, mint például a híres tojásos kávét, a Banh Cuon-t (rizstészta palacsinta) és a Hang Dieu utca egyik éttermének népszerű tésztakülönlegességét.

 

4. nap: Halong-öböl      

Reggeli után elutazás a fenségesen szép Halong-öbölhöz. A kb. 2,5-3 órás transzfer során apró falvak között utazunk, megfigyelhetjük az itt élők mindennapi tevékenységeit. A Halong-öbölben hajóra szállunk, a délutánt az apró szigetek és sziklaformációk között hajózva töltjük. A Halong-öböl és a szomszédos Lan Ha-öböl határán található, lenyűgöző Dark&Bright barlangokhoz látogatunk, majd - ha az időjárás engedi - a csodás Ba Trai Dao sziget homokos partján pihenhetünk és fürdőzhetünk. Hajónk mesés környezetben, egy mészkőszigetekkel körülvett smaragdzöld öbölben horgonyozva tölti az éjszakát. Ebéd, vacsora és szállás a hajón (1 éj).

 

5. nap: Halong-öböl, utazás Huéba        

Érdemes korán kelni, hogy megcsodálhassuk a napfelkelte fényeit és akár egy tai chi órán is részt vehetünk a fedélzeten! Délelőtt a misztikus szépségű Hoa Cuong vagyis Gyémánt cseppkőbarlangba látogatunk, majd dél körül visszatérünk a kikötőbe. Visszautazás Hanoiba, transzfer a repülőtérre, elutazás Hue városba (2 éj).

 

6. nap: Hue       

Egész napos városnézés Hue ősi császári városában, látogatás az UNESCO Világörökség részeként számon tartott császári Citadellánál, a hatalmas komplexumot a pekingi Tiltott város mintájára építették. A fő látnivalók az impozáns Ngo Mon kapu, a Dien Tho palota és a Thai Hoa palota. Délután hajókirándulás a Parfüm-folyón a Hét Történet Pagodájához, majd látogatás Tu Duc uralkodó síremlékénél, Hue egyik legszebb látnivalójánál. Pavilonok, templomok, oltárok között, a tóparton sétálva ismerkedünk a hagyományos vietnami művészet és építészet példájaként is emlegetett komplexummal. 

 

7. nap: Danang, Hoi An

Délelőtt elutazás a Hai Van hágón keresztül Danang felé. Útközben látogatás a mesés Lang Co tengerparton és a Márvány hegyeknél, majd transzfer Hoi An festői városába, a délkelet-ázsiai régió egykori legfontosabb kereskedelmi központjába. Szállás Hoi Anban (2 éj).

 

8. nap: My Son és Hoi An          

Délelőtt látogatás a közelben fekvő My Son romjainál. Az egykori Champa Királyság vallási központjának maradványai festői látványt nyújtanak a gyönyörű zöld környezetben. Délután gyalogos városnézés, séta Hoi An hangulatos óvárosában, láthatjuk a régi kereskedőházakat, ellátogatunk a 400 éves japán fedett hídhoz, a Phuoc Kien pagodához, majd az ősi, több mint 300 éves Quang Thang kereskedőházban megismerkedünk az itt készített híres „Fehér Rózsa” elnevezésű, rákkal vagy sertéshússal töltött gombócok elkészítésével, az általunk készített fehér rózsákat pedig meg is kóstolhatjuk majd!

 

9. nap: Cu Chi alagutak

Reggel transzfer Danang repülőterére, elutazás Ho Chi Minh városba. Az érkezést követően kirándulásra indulunk a Cu Chi alagútrendszerhez. A falu és Saigon közötti 200 kilométernyi alagút erődként és búvóhelyként szolgált a vietnami háború alatt. 3-4 méter mélyen a föld alatt irodák, konyhák, tárgyalótermek, fegyverraktárak hálózatát fedezhetjük fel. Délután utazás Ho Chi Minh városba, bejelentkezés a szállodába (3 éj).

 

10. nap: Saigon

Délelőtt ismerkedés az egykori Saigon látnivalóival, megtekintjük a főposta épületét, az Újraegyesítés palotáját, a Notre Dame katedrálist, majd a város kínai negyedében található Thien Hau pagodába és a Ben Thanh piacra is ellátogatunk, ahol beszerezhetjük a még hiányzó ajándékokat. Utolsó állomásunk a War Remnants múzeum lesz, itt a vietnami háború történetével ismerkedhetünk meg. Délután szabad program Ho Chi Minh városban.

 

11. nap: Mekong-delta

Egész napos kirándulás a Mekong-deltába, a festői Ben Tre tartományba, ahol hajóra szállunk és a Chet Say folyón (a Mekong-folyó egyik ága) hajózva ismerkedünk a helyiek mindennapi életével. Látogatás egy kókuszdió feldolgozó üzemnél, ahol megkóstolhatjuk a friss kókuszt is. Séta egy kis faluban, majd utazás rizsföldek és farmok között, egy helyi étterembe, ahol az ebéd során regionális specialitásokkal ismerkedünk. Délután hajókázás a csatornákon, majd visszautazás Saigonba.

 

12. nap: utazás a tengerpartra 

Reggel elutazás a tengerparti Phan Thiet felé, érkezés délután. Bejelentkezés a tengerparti szállodába, kikapcsolódás a pálmafák ölelte homokos strandon. Szállás Phan Thiet-ben (3 éj).

 

13-14. nap: Phan Thiet

Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton.

 

15-16. nap: utazás Budapestre

Délelőtt szabad program, délután transzfer Ho Chi Minh város repülőterére, hazautazás dubaji átszállással az éjszakai órákban. Érkezés Budapestre másnap kora délután.

 

A programok sorrendje változhat.

Részvételi díj 2 fő részére Ft / fő Létszám / fő Összesen Ft / 2 fő
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (2 %)
899 900 2 1 799 800 Ft
Repülőtéri illeték kb. 180 000 2 360 000 Ft
Teljes csomagár 2 fő részére 2 159 800 Ft

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 180 000 Ft/fő, szállás 13 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: vietnami vízum és vízumügyintézés díja: 25 000 Ft/fő, borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 270 000 Ft/fő
 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 40 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.
A helyek elfogyhatnak.

Hasonló ajánlatok