A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Hegyi és vizi élmények Ausztria szívében

Ausztria
  • Szálláskategória: Panzió
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
Indulás: 2024-10-02-tól
2024-10-05-ig
Szobatípus: szoba, panzió
Időtartam: 3 éj
Ár:
145900.00 Ft/fő, reggeli, Tatabánya
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-10-02-tól
2024-10-05-ig
Szobatípus: szoba, panzió
Időtartam: 3 éj
Ár:
145900.00 Ft/fő, reggeli, Győr
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-10-02-tól
2024-10-05-ig
Szobatípus: szoba, panzió
Időtartam: 3 éj
Ár:
145900.00 Ft/fő, reggeli, Mosonmagyaróvár
Ajánlatkérés

Egyes programoknál a pontos elhelyezéssel kapcsolatban irodánk ad tájékoztatást!

Leírás

A program:

1. nap  Indulás a kora hajnali/reggeli órákban. Út közben a Szent Benedek-rendi melki apátság megtekintése, mely Wachau jelképeként az UNESCO világörökségi védelmét élvezi, a nap végén pedig szállásunk elfoglalása Salzburg környékén.

2. nap  Reggeli után elindulunk egy varázslatos természeti ritkasághoz, a világ legnagyobb jégbarlangjához Werfenbe. Tiszta időben pazar látvány fogad minket a werfeni várra és a Salzach folyóra. A teljes barlangrendszer több mint 42 km hosszú, melynek csak egy kis része látogatható, de maradandó élményt jelent. A hatalmas termekben és az átjárókon mindent jég borít és elképesztő jégformációkat tekinthetünk meg. Majd napunkat egy különleges látványbarlang megtekintésével töltjük Hallein mellett. Helyi vezetőnk kísér végig a zegzugos járatok és a különböző tárnák között a világ legrégebbi sóbányájában, mindeközben tovább színesítve földalatti utazásunkat bányavasúton jövünk-megyünk, facsúszdán csúszunk le a bányába, mint régen a helyi bányászok és még hajókázhatunk is a kristálytiszta bányatavon. Szállás.

3. nap  Délelőtt kirándulás a királyok tavaként emlegetett gyönyörű Königssee-hez. A meredek sziklákkal határolt tó a norvég fjordokra emlékeztet. Sétahajózás St. Bartholomä falu lóhere alaprajzú zarándok templomához. Utazás Hellbrunn reneszánsz kastélyához, ahol itáliai pompa és fenséges víziparádé kápráztat el bennünket. A vízijátékok 400 éve, változatlan formában szórakoztatják a látogatókat, ahol a legváratlanabb pillanatokban rejtett réseken át előtörő vízsugarak, titokzatos barlangok, szökőkutak, víz által mozgatott figurák nyújtanak felejthetetlen élményt. Amennyiben időnk engedi esti séta Salzburg városában, este visszautazás a szállásra.

4. nap  Délelőtt a ,,Mozart-falu" St. Gilgen érintésével utazás Ausztria legbájosabb városába, Hallstattba. A hegyekkel körbe ölelt falu, a Világörökség része, különleges épületeivel gyönyörű ékszerdoboz a Hallstatti tó partján. Egy kellemes séta keretében megnézzük a legfőbb látnivalókat: Marktplatz, Szentháromság-oszlop, Mária Mennybemenetele templom, Csontház. Hazaérkezés a késő éjjeli órákban.

Részvételi díj: 145.900 Ft/fő, mely tartalmazza az utazást autóbusszal, 3 éj szállás, 3 reggeli és az idegenvezetés költségeit. Nem tartalmazza az üdülőhelyi illeték, a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját.
Üdülőhelyi illeték: 3.900 Ft/fő
Vacsora 3 alkalom: 28.900 Ft/fő (igény szerint)

Csatlakozás: Bonyhád-Paks-Dunaföldvár-Dunaújváros-Budapest-Tatabánya-Győr-Mosonmagyaróvár útvonalon 

Betegség, baleset, poggyászbiztosítás: 540 Ft/fő/nap.
Útlemondási biztosítás: a részvételidíj 2,5 %-a

A program tartalmaz olyan látványosságokat, amelyek időjárástól, nyitvatartástól függőek. A program változás jogát fenntartjuk. 

Belépők:

Salzburg Hellbrunn kastély 13,5 euro/fő, 9,5 euro/diák (19-26 év), 6,5 euro/diák (18 év alatt)

Hallein sóbánya 30 euro/fő, 16 euro/fő (19 év alatt)

Werfen vár 12.5 euro/fő + lift 4 euro/fő

Königssee hajó 21 euro/fő

Melk apátság 18,5 euro/fő idegenvezetés nélkül 

Az árak tájékoztató jellegűek!

Szállás leírás:

panzió

Hasonló ajánlatok