A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

OPATIJA CSOKOLÁDÉ FESZTIVÁL

Horvátország, Kvarner-öböl, Opatija
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Fesztiválok
Szűrés
Indulás: 2024-11-09-tól
2024-11-10-ig
Szobatípus:
Időtartam: 1 nap
Ár:
22990.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

OPATIJA CSOKOLÁDÉ FESZTIVÁL

Időpont: 2024. november 09-10

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 0.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 1.00 órakor

Program


Opatija és a csokoládé évek óta elválaszthatatlanul összekapcsolódnak a Csokoládé Fesztiválnak köszönhetően, amely az egyik legnagyobb múltra visszatekintő horvát rendezvény, amelyet ennek a pótolhatatlan ínyencségnek szentelnek. A telet is nehéz elképzelni csokoládé nélkül, úgy a csokoládét is nehéz elképzelni Opatija nélkül. Ennek az emblematikus íznek, az izgalmas programokban gazdag napoknak és a legkedveltebb adriai turisztikai úti cél romantikus hangulatának a tökéletes kombinációja egy édes pillanatokat, nagyszerű kikapcsolódást és felejthetetlen élményeket ajándékoz az idelátogatóknak.

 Indulás szombaton hajnali 1 órakor a Népligetből. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, majd reggeli órákban megérkezünk Opatijába. A város az Oszták-Magyar Monarchia kedvelt nyaraló és telelő központja volt. Ferenc József császárnak is hideg volt Ausztria, Schönbrunn helyett itt Opatiján töltötte a teleit. Megérkezésünk után felfedezzük ezt az elegáns várost. Gyalogos városnézésünk során megismerkedünk Opatija, patinás villáival, épületeivel, parkjaival és utcáival. Elsétálunk a Villa Angilinahez, amely egykor egy nyári rezidencia volt. Fotót készíthetünk az Opatija szimbólumaként ismert, Lány sirállyal szobornál. Innen gyönyörű panorámában lesz részünk a Kvarner öbölre és Opatijára. Egy szakaszon sétálunk a Lungomare tengerparti sétányon, egyik oldalon a tenger, sok kis eldugott öböl, sziklák közötti lejárat a tengerhez, másik oldalon hatalmas, impozáns villák, hotelek.

Utána belevetjük magunkat a Horvátország legjobban várt eseményébe. Hiszen a város és a csokoládé már 18. éve elválaszthatatlanul összekapcsolódik. Exkluzív csokoládétermékek, különleges finomságok és vonzó program fémjelzi az Opatijai Csokoládé Fesztivált. A közkedvelt ínyencségnek szentelt rendezvény Horvátország egyik legnagyobb és legrégebbi fesztiválja. Az ország és a régió csokoládé különlegességeit népszerűsíti. A város legédesebb rendezvénye kiváló előadók és zenekarok fellépéseivel, izgalmas workshopokkal, kiállításokkal, előadásokkal, valamint lélegzetelállító csokiszobrok bemutatójával várja a vendégeket. Vásárolhatunk is a különleges csokoládékból. Lehetőségünk lesz egy csokoládé manufaktúrában praliné és csokoládé különlegességek készítésének folyamatát megismerni, ezeket megízlelni és  megvásárolni. Hazaindulás 18 órakor, várható hazaérkezés hajnali 1-2 óra között. Belépő:kb. 25  euro/fő.

Részvételi díj: 31.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 22.990,- Ft/fő
Horvátországban a turistabuszok után, fizetendő pluszadók: 10 euro/fő (buszon fizetendő)

                    BBP + stornó biztosítás: 1980,- Ft/fő     

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Hasonló ajánlatok