A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Egy hétvége Velencében 2 éjszaka szállással és reggelivel

Olaszország, Észak-Adria, Velence
 • Szálláskategória: Program szerint
 • Utazás módja: Busszal
 • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
Indulás: 2024-10-25-tól
2024-10-27-ig
Szobatípus: Háromágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
79990.00 Ft/fő, Háromágyas szoba, Reggeli, 3 felnőtt
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-10-25-tól
2024-10-27-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
79990.00 Ft/fő, Kétágyas szoba, Reggeli, 2 felnőtt
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-10-25-tól
2024-10-27-ig
Szobatípus: Egyágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
99990.00 Ft/fő, Egyágyas szoba, Reggeli, 1 felnőtt
Ajánlatkérés

Leírás

Leírás: Buszos utazás Velencébe 2 éjszaka szállással és reggelivel Pünkösdkor és az augusztus 20-i hétvégén is! Látogasson el velünk a lagúnák városába, Velencébe, csodálja meg Trieszt ékességét, a Miramare-kastélyt, hazafelé pedig a szlovéniai Postojna-cseppkőbarlang elképesztő szépségét! Igazán tartalmas, felejthetetlen 3 nap vár Önre is!

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Autóbusz

Program: 1. nap

Indulás reggel 6:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). Vidéki felszállás kérjük, jelezzék! Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Útközben rövid látogatás Triestben, ahol a mediterrán hangulatú kerttel övezett Miramare-kastélyt tekintjük meg. Este a szállás elfoglalása Velence környékén.

2. nap

Reggeli után áthajózás Murano és Burano szigetére: Először Murano szigetét fedezzük fel, ahol egy üvegfúvó műhelyben a szemünk előtt készíti el az üvegmester a sziget híres üvegfiguráit. Felejthetetlen élményt nyújt, ahogy egy izzón folyó anyag percek alatt csodálatos kehellyé vagy figurává formálódik. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól. Majd Burano szigetére hajózunk, amely csipkéjéről és színes házairól híres. A szigeten ellátogatunk az egyik csipkekészítő manufaktúrába, ahol a sziget idősebb lakói kézzel készítik a buranói csipkét.

Következő állomásunk Velence. Gyalogos városnézés során sétálunk a Szláv rakparton, látogatást teszünk a San Zaccaria Egyházkerületben, majd a város szívébe érve a Dózse Palota, a Szent Márk Bazilika, a Nemzeti könyvtár, a Campaníle és a Prokurátori Paloták következnek. Utunkat a város ,,Váci utcáján", a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto hídig. A nap további részében szabadprogram áll rendelkezésre! Javasoljuk a gondolázást, ami felejthetetlen élményt nyújt! Este visszatérés a szállásra.

3. nap

Reggeli után a szállás elhagyása. Indulás Szlovéniába, ahol meglátogatjuk a varázslatos Postojnai-cseppkőbarlangot. A barlangba kisvonattal jutunk be, ahol ezt követően gyalogosan fedezzük fel a szebbnél szebb cseppkőképződményeket. A túra végén láthatjuk a barlang legvédettebb állatát, az emberhalat (barlangi vakgőte) is. Érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Figyelem! A Postojnai-cseppkőbarlangban az állandó hőmérséklet 8 °C! A turistaút jól kiépített, elegendő a kényelmes utcai cipő.

Egy hétvége Velencében
o Autóbuszos utazás Velencébe
o Miramare-kastély, Trieszt
o Postojna-cseppkőbarlang
o Murano és Burano szigete
o Velencei városnézés
o 3*-os szállás reggelis ellátással
o Idegenvezetés

További fontos tudnivalók:

o A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
o Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
o Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
o Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
o Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
o Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
o 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
o 35 fő alatti létszám esetén 6.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
o Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
o A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
o A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
o A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
o Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!

UTASBIZTOSÍTÁS: Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy bár a Baleset-Betegség és Poggyászbiztosítás, valamint az Útlemondási (Sztornó) biztosítás megkötésére nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz megkönnyíti az ellátást).

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?olaszorszag

Kérjük, irodánk ASZF feltételeit ( https://www.adutours.hu/oldalak/35:utazasi-szerzdes.html ), illetve általános tudnivalóit ( https://www.adutours.hu/altalanos_informaciok.html ) figyelmesen olvassák el!


Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Háromágyas szoba Turnusok:
2024-10-25 - 2024-10-27
4000
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Kétágyas szoba Turnusok:
2024-10-25 - 2024-10-27
4000
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Egyágyas szoba Turnusok:
2024-10-25 - 2024-10-27
5000

Az ár tartalmazza:

 • Az utazást busszal, 2 éjszaka szállást reggelis ellátással, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

Az ár nem tartalmazza:

 • A belépők árát, a vacsorát, a vox készüléket a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, valamint a turista buszok parkolási díját és az idegenforgalmi adót helyszíni fizetéssel.

  BBP biztosítás: 1.800 Ft/fő (70 éves korig)
  BBP biztosítás : 3.600 Ft/fő(70 éves kortól)
  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)
  Vacsora felár: 14.000/fő/2 alkalom
  Egyágyas felár: 20.000 Ft

  Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek: (Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.)

  Hajójegy: Punta Sabbioni -Murano-Burano-Velence-Punta Sabbioni+ városbelépő: 55 EUR/ fő (kötelező)
  Belépők hozzávetőleges árai:
  o Postojnai barlang: 31 EUR/fő + 3 EUR/fő audioguide
  o Miramare kastély: 10 EUR/fő

  KÉRJÜK, FOGLALÁSKOR JELEZZE IRODÁNKNAK, MELY PROGRAMON KÍVÁN RÉSZT VENNI, MERT ELŐRE SZÜKSÉGES A BELÉPŐJEGYEKET LEFOGLALNI A CSOPORT SZÁMÁRA!

  Amennyiben nem jelzik előre, irodánk lefoglalja a program szerinti belépőjegyeket, amelyeket helyszínen kötelezően ki kell fizetni, még akkor is, ha nem kíván részt venni az adott programon. A fakultatív programok minimum 25 fő jelentkezése esetén indulnak.

  Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

Hasonló ajánlatok