A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Napfényes Itália 4 nap/3 éj

Olaszország, Körutazás Olaszországban, Körutazás Olaszországban
  • Szálláskategória: Apartman
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-06-16-tól
2024-06-19-ig
Szobatípus: apartman
Időtartam: 3 éj
Ár:
78900.00 Ft/fő, önellátás, Budapest
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-16-tól
2024-06-19-ig
Szobatípus: apartman
Időtartam: 3 éj
Ár:
78900.00 Ft/fő, önellátás, Hatvan
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-16-tól
2024-06-19-ig
Szobatípus: apartman
Időtartam: 3 éj
Ár:
78900.00 Ft/fő, önellátás, Gyöngyös
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-16-tól
2024-06-19-ig
Szobatípus: apartman
Időtartam: 3 éj
Ár:
78900.00 Ft/fő, önellátás, Mezőkövesd
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-16-tól
2024-06-19-ig
Szobatípus: apartman
Időtartam: 3 éj
Ár:
78900.00 Ft/fő, önellátás, Miskolc
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-16-tól
2024-06-19-ig
Szobatípus: apartman
Időtartam: 3 éj
Ár:
78900.00 Ft/fő, önellátás, Székesfehérvár
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-16-tól
2024-06-19-ig
Szobatípus: apartman
Időtartam: 3 éj
Ár:
78900.00 Ft/fő, önellátás, Siófok
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-16-tól
2024-06-19-ig
Szobatípus: apartman
Időtartam: 3 éj
Ár:
78900.00 Ft/fő, önellátás, Nagykanizsa
Ajánlatkérés

Egyes programoknál a pontos elhelyezéssel kapcsolatban irodánk ad tájékoztatást!

Leírás

A program:

Napfényes Itália 4 nap/3 éj

1. NAP TROJANE - MIRAMARE KASTÉLY - BIBIONE
Indulás a hajnali-kora reggeli órákban. Útközben pihenő Trojaneban, az óriási fánkok hazájában, ahol mindenki vásárolhat az ízletes fánkcsodákból. Triesztben látogatás Miksa főherceg rezidenciájába, a tengerparti fekvésű, igencsak impozáns MIRAMARE - kastélyba.   A trieszti program helyett választható a világhírű postojnai cseppkőbarlang megtekintése is. Ezt követően a szállások elfoglalása a népszerű tengerparti üdülővárosban,  Bibioneban. Szabadprogram.

2. NAP PADOVA
Szabadprogram, pihenés, fürdés Bibioneban, ill. félnapos fakultatív kirándulás Padovába. Az utcákon sétálva lépten nyomon csodálatos helyekre érkezünk: Piazza dei Signori tér, a Piazza delle Erbe tér, majd a Prato della Valle téren át az egyetemhez érünk, melynek padjait Janus Pannonius, Báthory fejedelem, Kopernikusz és Galilei is koptatta. Látogatás a gyermekek védőszentjéről elnevezett Szent Antal bazilikában. Igény esetén a Scrovegni kápolnában megtekinthetjük Giotto csodás freskóit. Délután szabadprogram Bibioneban.

3. NAP VELENCE - MURANO ÉS BURANO SZIGETEK
Szabadprogram, pihenés, fürdés Bibioneban, ill. fakultatív kirándulás Velencébe. Az autóbusz Punta Sabbione-ba érkezik, onnan hajóval utazunk Velencébe. Városnézés a lagúnák városában: Szent Márk bazilika, Harangtorony, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialto-híd, Canal Grande-n található paloták. Délután visszautazás Bibionebe, ahol jut még időnk egy kis tengerparti élvezetre. Igény esetén kirándulás az üveg- és csipkekészítésről világhíres Murano és Burano szigetekre.

4.NAP  AQUILEIA
Délelőtt kiköltözés az apartmanokból (09. 00 óra). Útban hazafelé látogatás Aquileiaba, mely a Római Birodalom egyik legfontosabb városa volt. Séta az ókori emlékek között: Fórum, Via Sacra. Megtekintjük az ókeresztény bazilikát, mely világhírét csodaszép mozaikjainak köszönheti. Hazaérkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Igény esetén az aquileai program helyett választható fakultatív kirándulás:

a., Bledi tó és a vadregényes Vintgar szurdok
Utazás a mesés Bledbe, ahol egy jégkorszaki gleccser maradékát, a kristálytiszta vizű Bledi tavat találjuk. Látogatás a várban, séta a tó körül vagy csónakkal átjuthatunk a tó közepén lévő kis szigetre, ahol egy XVII. századi híres zarándok templomot találunk. Látogatás a vadregényes Vintgar szurdokba, ahol a sebes Radovna folyó több, mint száz méter mélyen véste be magát a sziklák közé. A könnyed sétával (kisgyermekek és idősebbek is bátran vállalhatják) bejárható látványos utat a sziklákhoz erősített fapallókon és hidakon lehet megtenni, ahol a festői táj, a függőleges sziklafalak, a türkiz szinű víz -benne pisztrángok sokaságával-, s az út végén a 16 m magas Sum vízesés arra készteti a látogatót ide még egyszer vissza kell térni. Ha szeretné valaki Bledi utazását egy csipetnyi adrenalinnal is ízesíteni, kihagyhatatlan a nyári bobpályán való száguldás élménye. A pálya gyönyörű terepen vezet keresztül, rendkívüli panorámát nyújtva az óriás sziklaszirtre épült bledi várkastélyra és a mélykék tóra. A hegyre libegővel jutunk, lefelé pedig bobbal.

b., Grotte Gigante cseppkőbarlang és Szlovénia gyöngyszeme, Piran
Első állomásunk a Grotte Gigante guinness rekorder cseppkőbarlangja, melynek csodálatos világa lenyűgöző. A lépcsőkön lefelé menet a mélységbe, pazarul kivilágított cseppkő képződményeket csodálhatunk meg. A mennyezeten lévő cseppkövek óriási jégcsapoknak tűnnek, a padlóból kinővő cseppkövek pedig oszlopok erdejének. Ez a világ egyik legnagyobb látványbarlangja: 167 méter hosszú, 76 méter széles és 98 méter magas főterem egyenesen gigantikus, könnyedén elférne a római Szent Péter Bazilika is benne. Ezt követően a szlovén tengerpart leghangulatosabb városába, Piranba vezet utunk. Csodás kis gyöngyszem a kristálytiszta tengerparton, mely több száz éven keresztül Velencéhez tartozott, majd a monarchia egyik legvirágzóbb városává nőtte ki magát. Olaszos beütése mai napig megmaradt, a szűk sikátorai is mind erre emlékeztetnek. Mindenképpen érdemes egy kellemes sétát tenni az óvárosban és gyönyörködni a macskaköves kis utcákban.

Részvételi díj  
2024. 06. 13. - 16.  78.900 Ft/fő helyett 74.900 Ft/fő
2024. 06. 16. - 19.  83.900 Ft/fő helyett 78.900 Ft/fő

Részvételi díj tartalmazza az autóbusz közlekedés, a 3 éj szállás és az idegenvezetés költségeit. Nem tartalmazza az üdülőhelyi illeték, fakultatív programok, a belépőjegyek és a biztosítás díját.
Üdülőhelyi illeték: 6,00 euro/fő egyszeri alkalom, helyszínen fizetendő

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 540 Ft/fő/nap
Útlemondási biztosítás: részvételi díj 2,7 %-a

Csatlakozási lehetőség: Miskolc, Mezőkövesd, Gyöngyös, Hatvan, Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa

Fakultatív kirándulási lehetőségek (min. 30 fő-nél):

Velence 1 teljes nap (hajójeggyel együtt)  40 Euro/fő
Velence-Murano-Burano szigetek (hajójeggyel együtt)  50 Euro/fő
Treviso - a vizek városa, félnapos program  28 Euro/fő
Padova, félnapos program 35 Euro/fő
Portugruaro- az árkádok városa, félnapos program 20 Euro/fő
Emlékút az Isonzó völgyében az I. világháborús hőseink tiszteletére 25 Euro/fő
Dolomitok varázsa: Cortina d'Ampezzo-Misurina tó 35 Euro/fő
Sirmione (Garda-tó) - Verona 55 Euro/fő
Sirmione (Garda tó) - Sigurta park - Borghetto sul Mincio 50 Euro/fő
Padova-Verona 48 Euro/fő
Grotte Gigante cseppkőbarlang - Piran 20 Euro/fő
Bledi tó és a vadregényes Vintgar szurdok 20 Euro/fő

Figyelem! A Bledi tó-Vintgar szurdok, valamint a Grotte Gigante cseppkőbarlang - Piran programunkat csak minden utasunk beleegyezése esetén tudjuk biztosítani. A többi programot min. 30 fő jelentkező esetén indítjuk.

Fakultatív program:

Treviso, a vízek városa, félnapos program:
Mint minden olasz város, Treviso is lüktet a történelemtől. Itt bizony komoly színfalak vannak - évszázados, kora középkori, reneszánsz és barokk díszletek. Ráadásul Treviso a vizek városa! Itt nem szabad vizet venni! Az itteniekre nézve ez sértés, hiszen itt bármelyik sarkon ingyen ihatunk igazi, hamisítatlan forrásvizet. Velencei hangulatot árasztó város, a házak itt is cölöpökre épültek, s az itteni palazzók is legalább olyan díszesek, cifrák, mint a velenceiek. A nyári nagy melegben üdítő a szűk utcácskák, hangulatos sikátorok hűvös védelme. A középkorban körbevették a várost kőfallal, amely még ma is erődként védi az óvárost. az óvárosban, ahol olyan csodák várnak, mint az a Ferences templom, amelynek a falait még XIII. századi freskók díszítik, s állítólag itt temették el a két olasz költőóriás, Dante és Petrarca gyermekeit is. Treviso híres szülőttje Luciano Benetton, a ruhagyáros.  A város szélén meghúzódó villáját bárki meglesheti. Innen ered a prosecco gyöngyözőbor és itt találták fel a tiramisut is!
Részvételi díj: 28 Euro

Padova, félnapos program:
 Padova a művészetek városa. Az utcákon sétálva lépten nyomon csodálatos helyekre érkezünk: a Szent Antal bazilikához aki a város védőszentje, a Scrovegni kápolnához ahol Giotto értékes freskói láthatók. Sokan keresik az 1200-as években alapított egyeteme miatt is, melynek padjait Janus Pannonius, Báthory fejedelem, Kopernikusz és Galilei is koptatta. Érdemes ellátogatni a Piazza dei Signori térre, a Piazza delle Erbe térre, palotához és Európa egyik legtágasabb terére a Prato della Valléra is. A természet kedvelőinek fontos állomás a Botanikus kert, mely 1585-bol való, ritka és régi növények tárháza.
Részvételi díj:35 Euro

Portogruaro - az árkádok városa, félnapos program:
Portogruaro csodás, középkori reneszánsz kisváros, Bibionétól 35 km-re. Egy igazi kis Velence a XII. századból, melynek központja szinte máig érintetlen maradt. Gyönyörű terei, középkori gótikus palotái és a városháza meseszerű homlokzatával Olaszország legelegánsabb alkotásai közé tartozik. Portogruaro a kis vendéglők hazája is, ahol jó borokat és helyi ételeket kóstolhatunk meg, várnak ránk az elegáns üzletek és egy színes piac, mely minden csütörtök délelőtt kínálja portékáit az érdeklődőknek. A városka hatalmas Carefour bevásárló központja számos akciójával az év minden részében csalogatja a vásárolni vágyó turistákat.
Részvételi díj: 20 Euro

I.világháborús emléktúra az Isonzó völgyében
Az I. világháború emlékhelyeihez látogatunk az Isonzó-völgyében: Doberdó (a legfontosabb csaták színtere), Monte San Michele - a Magyar Golgota Doberdo nagy hegye, magyar emlékhelyek, kavernák, hadtörténeti múzeum), Visinti (magyar kápolna), Fogliano (osztrák-magyar katonai temető), Redipuglia (olasz katonai emlékmű).
Program díja: 25 Euro

Dolomitok:
Látogatás a hegyek között megbúvó hangulatos Pieve di Cadore-ban, ahol Ticiano szülőházát és a városka  templomában Ticiano híres festményét a ,,Madonnát gyermekével" tekintjük meg.  Ezt követően rövid sétát teszünk a dimbes-dombos utcákon. Lenyűgöző tájakon keresztül jutunk el a Dolomitok királynőjéhez, Cortina d'Ampezzoba, a környék legfestőibb üdülőhelyére, ami az 1956-os téli Olimpiánk adott helyet. Utazás a Misurina tengerszemhez (1750 m), séta a tóparton vagy libegővel több, mint 2000 m magasságig juthatunk fel, ahonnan a Dolomitok lélegzetelállító sziklacsúcsát a Tre Cime di Lavaredo-t csodálhatjuk, melyet a világ egyik leggyönyörűbb panorámás túraövezeteként tartanak számon.
Részvételi díj: 35 Euro

Velence
Velence a lagúnák, a gondolák városa. Utánozhatatlanul elegáns, a kultúra és a művészetek fellegvára, ahol egy-egy kiállítás után kellemes csevejbe merülhetünk egy isteni Café Latte mellett. Látnivalói, a paloták és templomok sora, mint egy gyöngysor húzódik végig a Canale Granden. Legfontosabbakkal megismerkedhetünk e kirándulás alkalmával: Szt. Márk tér, Szt. Márk Bazilika, Doge Palota, harangtorony (Campanile), Rialto-híd, Sóhajok-hídja, és a híres múzeumok: Correr Múzeum, Galleria dell`Accademia, Archeológiai Múzeum.
Részvételi díj: 40 Euro hajójeggyel együtt
Városbelépési illeték: 3-10 Euro/fő

Velence és Murano - Burano szigetek:
Velence a lagúnák, a gondolák városa. Utánozhatatlanul elegáns, a kultúra és a művészetek fellegvára, ahol egy-egy kiállítás után kellemes csevejbe merülhetünk egy isteni Café Latte mellett. Látnivalói, a paloták és templomok sora, mint egy gyöngysor húzódik végig a Canale Granden. Legfontosabbakkal megismerkedhetünk e kirándulás alkalmával: Szt. Márk tér, Szt. Márk Bazilika, Doge Palota, harangtorony (Campanile), Rialto-híd, Sóhajok-hídja, és a híres múzeumok: Correr Múzeum, Galleria dell`Accademia, Archeológiai Múzeum. De nem csak Velence, hanem a környező szigetek is nyújtanak meglepetést a kíváncsi felfedezőknek. Murano üveggyártásáról világhíres, amit 1292 óta készítenek a szigeten. A műhelyekben bepillanthatunk az üvegművesek munkájába és vásárolhatunk is a csillogó mesterművekből. Burano kellemes kis sziget, színes házaival lenyűgözi látogatóit. Hihetetlen nyugalom honol az egyik utcában, a másikban idős nénik készítik a csipkét, amiről a sziget híressé vált. Egy-egy üzletben a portéka mellett bepillanthatunk a csipkekészítés fortélyaiba is.
Részvételi díj: 50 Euro hajójeggyel együtt
Városbelépési díj: 3-10 Euro/fő

Verona és a Garda tó (Sirmione)
Verona Észak- Olaszország talán leghangulatosabb kisvárosa, ókori, középkori és reneszánsz műemlékkel, melyek a Világörökség részét képezik. Nyáron az Aréna környékén lévő szűk utcák, mediterrán kis piazza-k megtelnek élettel, számos terasz, pizzeria csalogatja a vendégeket, a kikapcsolódni vágyókat. Nevezetességei: a római kori amfiteátrum, a ma is kulturális központként működő Aréna, a reneszánsz Városháza, a románkori építészet gyöngyszeme: a San Zeno-bazilika, Júlia háza a híres erkéllyel és a Scaligeri család síremléke.
A Garda tó  és partvidéke természeti szépségekben gazdag terület. Kellemes sétát tehetünk a középkori hangulatot árasztó városkában, Sirmionéban, mely a tóba benyúló kis félsziget végében páratlan élményt nyújt. Látványossága a híres Scaligeri vár, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre.
Részvételi díj: 55 Euro

Garda tó (Sirmione) - Borghetto sul Mincio - Sigurta botanikus park
A Garda tó és partvidéke természeti szépségekben gazdag terület. Kellemes sétát tehetünk a középkori hangulatot árasztó városkában, Sirmionéban, mely a tóba benyúló kis félsziget végében páratlan élményt nyújt. Látványossága a híres Scaligeri vár, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre. Látogatás a Parco Sigurta-ban,  A zöld oázis Olaszország legszebb parkja, mely a mediterránum pompás növényvilágával büszkélkedhet: káprázatos tulipánok, íriszek, rózsák, tavirózsák és őszirózsák otthona, van itt 18 virágos tó, gyógynövények kertje, és ellenállhatatlan pázsitszőnyeg. Borgehetto sul Mincio falu picike és ízig-vérig olasz: szűk utcácskák. Két attrakciója van: az egyik a fellegvár, mely még negyven fokban is teljesíthető, és pompás kilátást kínál a környező völgyre. Másik a Mincio folyóra épült, és a firenzeihez hasonlóan házakkal tűzdelt híd. A színes házacskákban ma fagyizókat és éttermeket találunk, az egyik irányba nézve egy másik, régi erődítményhidat, az 1393-ban épült Ponte Visconteót csodálhatjuk.
Részvételi díj: 50 Euro

Padova-Verona
Padova a művészetek városa. Az utcákon sétálva lépten nyomon csodálatos helyekre érkezünk: a Szent Antal bazilikához aki a város védőszentje, a Scrovegni kápolnához ahol Giotto értékes freskói láthatók. Sokan keresik az 1200-as években alapított egyeteme miatt is, melynek padjait Janus Pannonius, Báthory fejedelem, Kopernikusz és Galilei is koptatta. Érdemes ellátogatni a Piazza dei Signori térre, a Piazza delle Erbe térre, a Palazzo della Ragione palotához és Európa egyik legtágasabb terére a Prato della Valléra is. A természet kedvelőinek fontos állomás a Botanikus kert, mely 1585-bol való, ritka és régi növények találhatók benne.

Verona Észak- Olaszország talán leghangulatosabb kisvárosa, ókori, középkori és reneszánsz műemlékkel, melyek a Világörökség részét képezik. Nyáron az Aréna környékén lévő szűk utcák, mediterrán kis piazza-k megtelnek élettel, számos terasz, pizzeria csalogatja a vendégeket, a kikapcsolódni vágyókat. Nevezetességei: a római kori amfiteátrum, a ma is kulturális központként működő Aréna, a reneszánsz Városháza, a románkori építészet gyöngyszeme: a San Zeno-bazilika, Júlia háza a híres erkéllyel és a Scaligeri család síremléke.
Részvételi díj: 48 Euro

Bledi tó és a vadregényes Vintgar szurdok:
Bled mesebeli kisváros, egy gyöngyszeme Szlovéniának. A város közepén egy jégkorszaki gleccser maradékát, a kristálytiszta vizű Bledi tavat találjuk.  A tengerszemet körben alpesi hegyek veszik körül,  közepén piciny szigetecske, majd a tó felett, egy 100 méteres függőleges sziklafal tetején magasodik a bledi vár.
A vár megtekintése után plentával (tradicionális helyi csónak) átjuthatunk a kis szigetre, melynek káprázatos hangulata van, sok-sok lépcsőfok vezet fel  egy pici térre,  itt emelkedik egy XVII. századi templom. Ezután ellátogatunk a könnyed sétával bejárható Vintgar szurdokba, ahol a sebes Radovna folyó 1600 m  hosszan és több, mint száz méter mélyen bevéste magát a sziklák közé. A könnyed sétával bejárható látványos utat a sziklákhoz erősített fahidakon lehet megtenni, ahol a káprázatos  táj, a türkiz szinű víz-benne pisztrángok sokaságával-, s az út végén a 16 m magas Sum vízesés  arra készteti a látogatót ide még egyszer vissza kell térni.Ha szeretnék Bledbe történő utazásukat egy csipetnyi adrenalinnal ízesíteni, kihagyhatatlan a nyári bobpályán való száguldás élménye. A pálya gyönyörű terepen vezet keresztül, amely rendkívüli panorámát nyújt a bledi várkastélyra és a tóra. A hegyre libegővel jutunk, lefelé pedig a bobbal.
Részvételi díj: 20 Euro

Grotte Gigante cseppkőbarlag és Szlovénia gyöngyszeme, Piran
Első állomásunk a Grotte Gigante guinness rekorder cseppkőbarlangja, melynek csodálatos világa lenyűgöző. A lépcsőkön lefelé menet a mélységbe, pazarul kivilágított cseppkő képződményeket csodálhatunk meg. A mennyezeten lévő cseppkövek óriási jégcsapoknak tűnnek, a padlóból kinővő cseppkövek pedig oszlopok erdejének. Ez a világ egyik legnagyobb látványbarlangja: 167 méter hosszú, 76 méter széles és 98 méter magas főterem egyenesen gigantikus, könnyedén elférne a római Szent Péter Bazilika is benne. Ezt követően a szlovén tengerpart leghangulatosabb városába, Piranba vezet utunk. Csodás kis gyöngyszem a kristálytiszta tengerparton, mely több száz éven keresztül Velencéhez tartozott, majd a monarchia egyik legvirágzóbb városává nőtte ki magát. Olaszos beütése mai napig megmaradt, a szűk sikátorai is mind erre emlékeztetnek. Mindenképpen érdemes egy kellemes sétát tenni az óvárosban és gyönyörködni a macskaköves kis utcákban.
Részvételi díj: 20 Euro

 

 

 

Belépők:

Aquileia bazilika 1, 00 Eur/fő iskolai csoport 3,00 Eur/fő felnőtt
Aquileia bazilika 2 kriptája 2,00 Eur/fő iskolai csoport 5,00 Eur/fő felnőtt
Aquileia harangtorony 1,00 Eur/fő iskolai csoport 2,00 Eur/fő felnőtt
Trieszt - Miramare kastély  8,00 Eur/felnőtt 4,00 Eur/ 18-25 év között ingyenes 18 év alatt
Velence
Dózse Palota + Correr múzeum+Régészeti múzeum   20.00 Eur/felnőtt 13,00 Eur/gyerek 6-14 év között és diák 15-25 év között, 65 év felett
Harangtorony Felnőtt egyéni: 8,00 Eur/fő csoportos (min. 25 főtől): 6,00 Eur/fő Diák 6-18 év:4,00 Eur/fő
Szent Márk bazilika ingyenes
Szent Márk bazilika - Pala d'Oro Felnőtt egyéni: 2,00 Eur/fő csoportos (min. 25 főtől): 1,50 Eur/fő Diák 6-18 év:1,00 Eur/fő
Szent Márk bazilika - kincstár Felnőtt egyéni: 3,00 Eur/fő csoportos (min. 25 főtől): 2,00 Eur/fő Diák 6-18 év:1,50 Eur/fő
Szent Márk bazilika - múzeum Felnőtt egyéni: 5,00 Eur/fő csoportos (min. 25 főtől): 4,00 Eur/fő Diák 6-18 év:2,50 Eur/fő
Velencei belépési díj (várhatóan máj. 1-től vezetik be)  kb. 3-10 Euro/fő
Padova Szent Antal Bazilika ingyenes
Padova Egyetem ingyenes
Padova - Botanikus kert  10,00 Eur egyéni felnőtt 8,00 Eur csoportos min. 10 főtől 5,00 Eur 6-18 év között  vagy csoportos diák csoportos jegy
Padova Scrovegni kápolna (csak előzetes bejelentés alapján)   8,00 Eur felnőtt csoportos jegy min. 10 főtől 6,00 Eur diák 25 évig és 65 év felett
Verona - Júlia ház kívülről ingyenes
Verona - Júlia ház szobák/erkély (egyéni) 6,00 Eur/felnőtt 4,50 Eur/diák 1,00 Eur/gyerek 14 év alatt
Verona - Júlia ház szobák/erkély (csoportos min. 20 főtől) 4,50 Eur/felnőtt 1,00 Eur diák 18 évig 4,50 Eur diák 18-25 év között
Verona - Júlia sírja (egyéni) 7,00 Euro/felnőtt 5,00 Eur/diák 1,00 Euro/gyerek 14 év alatt
Verona - Júlia sírja (csoportos min. 20 főtől) 5,00 Eur/felnőtt 1,00 Eur iskolai csoport esetén 1,00 Eur iskolai csoport esetén
Verona - Aréna (egyéni) 10,00 Eur/felnőtt 7,50 Eur/diák 1,00 Eur gyerek 14 év alatt
Verona - Aréna (csoportos min. 20 főtől) 7,50 Eur/felnőtt 1,00 Eur iskolai csoport esetén 1,00 Eur iskolai csoport esetén
Sirmione
Scaligeri vár kilátó 6 Eur/felnőtt 3,00 Eur/18-25 év között ingyenes 18 év alatt
Csónakázás a vár körül  6 Eur/fő
Catullo barlang 8 Eur/felnőtt 4,00 Eur/ 18-25 év között ingyenes 18 év alatt
Dolomitok - Tiziano szülőháza Egyéni: 4,00 Eur/felnőtt 3,00 Eur/diák Csoportos (min. 10 főtől): 3,00 Eur/fő
Libegő a Misurina tónál 11,50 Eur/felnőtt
Sigurta Park 14,00 Eur/felnőtt 7,00 Eur gyerek 14 évig 10,00 Eur/65 év felett
Bledi vár (egyéni) 11,00 Eur/felnőtt 7,00 Eur/ diák 5,00 Eur /14 év alatti gyerek
Bledi vár (csoportos min. 10 főtől) 9,00 Eur/felnőtt 6,50 Eur/diák 6,50 Eur/diák
Vintgar-szurdok (egyéni) 10,00 Eur/felnőtt  6,00 Eur/diák 3,00 Eur/ gyerek 6-15 év között
Vintgar-szurdok (csoportos min. 10 főtől) 7,00 Eur/felnőtt 5,00 Eur/diák 5,00 Eur/diák
Bobpálya (felfelé libegővel, lefelé bobbal) 8,00 Eur/felnőtt 5,00 Eur/gyerek 6-14 év között 5,00 Eur/gyerek 6-14 év között
Plentázás a bledi-tavon  kb. 12,00 Eur/fő

Az árak tájékoztató jellegűek, a lista több belépő árát tartalmazza, mint ahová egy-egy csoport az utazás alatt ellátogat. Minden utas igény szerint választhat, nem kötelező  

 


:                ,                  
:                                              

 

Hasonló ajánlatok