A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Advent Zágrábban 2022

Horvátország, Zágráb, Zágráb
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

 

2022. december 10. (szombat)


Felszállási lehetőség: Budapest – Székesfehérvár – Siófok - Balatonlelle – Balatonboglár – Fonyód – Balatonkeresztúr – Nagykanizsa útvonalon


Program: 

Indulás Budapestről reggel 5:45-kor. Érkezés Horvátország fiatalosan lüktető fővárosába a késő délelőtti órákban. A Szent László által alapított városnak nagyon sok magyar vonatkozása van, azonban kellemes, élhető hangulata a legvonzóbb. Először helyi idegenvezetőnkkel városnéző sétára indulunk és megismerjük a látnivalókat.
Az alsóvárosban a zöld parksor ölelésében álló monarchia-korabeli épületek után a történelmi óváros zegzugos, középkori utcáin mélyedünk el a város régmúlt, de izgalmas eseményeiben. (Jelasics tér, Katedrális, Piactér, Sétálóutca, Kőkapu, Trg Svetog Marka, Lotrscak Bástya, Ilica) 

Ezután szabadprogram keretében  belevetjük magunkat az adventi forgatagba. Zágráb adventi vására már több ízben elnyerte Európa legszebb karácsonyi vására címet. Adventkor a város számos színes, szórakozató és kulturális programmal készül az idelátogatóknak. A Jelasics téren egy hatalmas adventi koszorút állítanak fel, mely a rendezvények központja. Itt és sok kis közeli utcácskában számos finomság, ajándék, kézzel készített termék kapható. A zene és az illatok, a hangulat belengi az egész központot.  Az Európa téren felállított ajándék- és karácsonyfadísz-standok is hozzájárulnak majd a jó hangulathoz, ellátogathatunk az élő Betlehemhez a Kaptolon vagy egyszerűen csak élvezzük a siklóvasút melletti karácsonyi vásárt. Hazaindulás kb. 17 órakor, érkezés Budapestre a késő esti órákban. 


Részvételi díj: 17.900 Ft/fő


Az részvételi díj tartalmazza : utazás komfortos autóbusszal, csoportkísérő idegenvezető

A részvételi díj nem tartalmazza: helyi idegenvezető 4 €/fő, utasbiztosítás 500 Ft/fő

Az utazás minimum 35 fő jelentkezése esetén indul! A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

Hasonló ajánlatok