A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Ausztria - Familypark kicsiknek és nagyoknak - busszal

Ausztria, Burgenland, Rust
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
Indulás: 2023-08-26-tól
2023-08-26-ig
Szobatípus: Program
Időtartam: 1 nap
Ár:
11490.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

Időpont: 2023. május 28., augusztus 26.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.15 órától a Népliget, Planetárium mellett  

Indulás: 7.30 órakor

 

Program

Indulás reggel 7.30 órakor a Népligetből. Folyamatos utazás Ausztriába a Familyparkba.

A park területe négy jól elkülöníthető részre oszlik, a bejárattól kiindulva először az „Élményvár”(Erlebnisburg), majd a legrégebbi rész a „Meseerdő” (Märchenwald), utána a „Tanya” (Bauernhof), majd a park másik oldalán a „Kalandsziget” (Abenteuerinsel) található.

Az Élményvár játékai szinte talán a legváltozatosabbak, az izgalmas sárkányvártól az érdekes kacsakörhintán át a nem túl ijesztő hullámvasútig. Számtalan játék lehetőség várja itt a kicsi és nagyobb gyerekeket.

A Meseerdő szelídebb élményekkel várja főleg a kisebbeket, a fák között sétálva megelevenednek a híres mesék szereplői, találkozhatunk Hófehérkével és a hét törpével, vagy Jancsival és Juliskával is. De csatangolhatunk az elvarázsolt kastélyban is. Mini vonatokra, kisautókra is fel lehet ülni.

A Falusi portán igazi állatokkal is lehet találkozni, sokat meg is lehet simogatni, vannak őzikék, szamarak, kecskék, kisállatok. Ki lehet próbálni a malac hátán történő vasutazást, vagy az össze-vissza pörgő almavasutat. Természetesen, ahogy az egy jó tanyához illik traktorozni is lehet, sőt egy extra euróért tehenet is lehet fejni. Itt található a legújabb attrakció a Rattenmühle, egy családi hullámvasút, a négy férőhelyes kocsik meglehetősen nyaktörő tempóval száguldoznak, meredek és igen gyors hegy- és völgymenetekkel.

A Kalandszigeten már vízi játékokkal is találkozhatunk, talán ez a legnépszerűbb része az egész parknak, a krokodilos vízi hullámvasút, vagy az óriási Templom-csúszda, ill. a méretes sárkány hajóhinta. A Tengeri Sárkány-ból pedig az egész Fertő tavat beláthatjuk. A repülő halak mellett óriási homokozó is várja a kisebbeket.

Az egész napos kikapcsolódás után 17-18 óra között visszaindulás Budapestre, érkezés 21-22 óra körül.

Belépők: 3-99 év között: 34,- €/fő, csoportos jegy 20 főtől 27,- €/fő.

A napijegy magában foglalja az attrakciók többségénél a korlátlan használatot a park minden tematikus részlegén. Néhány további játék, például a vízágyú, valamint az automaták zsetonokkal működnek, amelyeket külön kell megvásárolni.

14 év alatti gyermekek csak felnőtt kíséretében (alsó korhatár 18 év) látogathatják a parkot.

 

Részvételi díj: 15.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 11.490,- Ft/fő 

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok