A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Ausztria - Familypark kicsiknek és nagyoknak - busszal

Ausztria, Burgenland, Rust
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
Indulás: 2024-05-28-tól
2024-05-28-ig
Szobatípus: Program
Időtartam: 1 nap
Ár:
13990.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

Időpont: 2024. május 28.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

 

Program

Az eleinte meseparknak készült intézmény mára már egy közép-európai kis Disneylandé nőtte ki magát. Minden korú gyereknek kínál szórakozást, a babától a tinédzserig mindenki talál magának megfelelő élményt. 145.000 négyzetméteren terül el a Fertő tó nyugati partjától pár kilométerre.

Indulás reggel 7 órakor a Népligetből. Folyamatos utazás Ausztriába a Familyparkba.

A park területe négy jól elkülöníthető részre oszlik, a bejárattól kiindulva először az „Élményvár”(Erlebnisburg), majd a legrégebbi rész a „Meseerdő” (Märchenwald), utána a „Tanya” (Bauernhof), majd a park másik oldalán a „Kalandsziget” (Abenteuerinsel) található.

Az Élményvár játékai szinte talán a legváltozatosabbak, az izgalmas sárkányvártól az érdekes kacsakörhintán át a nem túl ijesztő hullámvasútig. Számtalan játék lehetőség várja itt a kicsi és nagyobb gyerekeket.

A Meseerdő szelídebb élményekkel várja főleg a kisebbeket, a fák között sétálva megelevenednek a híres mesék szereplői, találkozhatunk Hófehérkével és a hét törpével, vagy Jancsival és Juliskával is. De csatangolhatunk az elvarázsolt kastélyban is. Mini vonatokra, kisautókra is fel lehet ülni.

A Falusi portán igazi állatokkal is lehet találkozni, sokat meg is lehet simogatni, vannak őzikék, szamarak, kecskék, kisállatok. Ki lehet próbálni a malac hátán történő vasutazást, vagy az össze-vissza pörgő almavasutat. Természetesen, ahogy az egy jó tanyához illik traktorozni is lehet, sőt egy extra euróért tehenet is lehet fejni. Itt található a legújabb attrakció a Rattenmühle, egy családi hullámvasút, a négy férőhelyes kocsik meglehetősen nyaktörő tempóval száguldoznak, meredek és igen gyors hegy- és völgymenetekkel.

A Kalandszigeten már vízi játékokkal is találkozhatunk, talán ez a legnépszerűbb része az egész parknak, a krokodilos vízi hullámvasút, vagy az óriási Templom-csúszda, ill. a méretes sárkány hajóhinta. A Tengeri Sárkány-ból pedig az egész Fertő tavat beláthatjuk. A repülő halak mellett óriási homokozó is várja a kisebbeket.

Az egész napos kikapcsolódás után 17.30 órakor visszaindulás Budapestre, érkezés 21-22 óra körül.

Belépők: 3-99 év között: 34,- €/fő, csoportos jegy 20 főtől 29,- €/fő.

A napijegy magában foglalja az attrakciók többségénél a korlátlan használatot a park minden tematikus részlegén. Néhány további játék, például a vízágyú, valamint az automaták zsetonokkal működnek, amelyeket külön kell megvásárolni.

14 év alatti gyermekek csak felnőtt kíséretében (alsó korhatár 18 év) látogathatják a parkot.

 

Részvételi díj: 19.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 13.990,- Ft/fő 

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok