A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Kecskemét - a hangok birodalmában - Leskowsky Hangszergyűjtemény - Makó - Hagymatikum fürdőzés

Magyarország, Kirándulások Belföldön, Kirándulás Belföldön
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Kecskemét – a hangok birodalmában
Leskowsky Hangszergyűjtemény 
Makó – Hagymatikum fürdőzés

Időpont: 2022. november 20.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.45 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe)

Indulás: 8.00 órától

 

 Program

Kecskeméten ezúttal egy különleges látnivalót keresünk fel. Leskowsky Hangszergyűjtemény kollekciója több mint 1800 hangszert számlál. A jelentős magyar népi hangszer gyűjteményünk mellett a világ minden részéről vannak népi- kísérleti, klasszikus és történelmi hangszereink. Ez Magyarország legnagyobb látogatható, interaktív hangszergyűjteménye, ahol a kiállított instrumentumok közül nagyon sok olyan, ami megszólal és a látogatók is kipróbálhatják.

A látogatás után továbbutazunk Makóra, ahol a város híres fürdőjében a Hagymatikumban lehet fürdőzni. A makóiak szerint a fürdők fürdője egy élmény-, gyógy- és wellness részlegekkel is rendelkező fürdőkomplexum a belváros szívében, Makó legjelentősebb turisztikai vonzereje. Az először 1956-ban felszínre hozott termálvízre öt évvel később épült első ízben kiszolgáló épület. Ma azonban az egyedülálló organikus épületegyüttes fokozza az élményt. A 2012 januárjában átadott impozáns épületet Makovecz Imre a kortárs magyar építészet legismertebb alakja tervezte. Formáját a kisváros hungarikumnak számító vöröshagyma ihlette.

18 különböző medencével, 7 fajta száraz és 1 infra szaunával, 1 gőzkabinnal, wellness és szépségszolgáltatásokkal az ország és Európa egyik legkülönlegesebb élmény-, gyógy- és wellness szolgáltatásokat nyújtó fürdőkomplexuma. Beltéri medencéi között barlang medence, kaland medence, relax medence, különböző gyermekmedencék, valamint úszásra is alkalmas hőfokú tanmedence áll rendelkezésre. A fürdőben lehetőség van egy kellemes ebéd elfogyasztására is.

Aki nem a fürdőzést választja, egyénileg felfedezheti Makó számtalan látnivalóját. Visszaérkezés Budapestre 20 óra körül.

Belépők: kb. 1.500,- Ft/fő + fürdő belépő (3.100,- Ft/fő NY/D 2.300,- Ft/fő)

Részvételi díj: 14.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 10.190,- Ft/fő 

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő
Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok