A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Norwegian Joy karibi hajóút magyar nyelvű idegenvezetővel

Hajóutak, Karibi hajóutak, Karib-térségi hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás


Norwegian Joy karibi hajóút magyar nyelvű idegenvezetővel

2023. Március 17-26.

 

 

A Magic Citytől talán nehéz lesz elbúcsúzni. Fedezze fel a South Beach art deco építészetét egy sétával az Ocean Drive-on, vagy kényeztesse magát egy café Cubano kávéval a Calle Ocho egyik kávézójában. A Karib-tenger első számú üdülőhelyi stílusú úti célja Harvest Caye-ben várja Önt. Helyezze magát kényelembe a medence mellett, vagy fedezze fel a 7 hektáros tengerpartot, mielőtt szuveníreket vásárolna, és az egész szigeten végigvonulna az irányítószámok között. Cozumelben látogasson el a San Miguel mellett található maja romokhoz, mielőtt a part menti vizekbe merülne, hogy a korallzátonyok mentén sznorkelezzen.

1. nap - Indulás Budapestről
Miami egy elegáns és furcsa hotspot Dél-Floridában. A terület már régóta kedvelt célpontja a turisták széles körének, a párok, a családok és a tavaszi szökevények számára. Akár a tengerparton szeretne pihenni, akár hihetetlen ételeket kóstolni, akár bulizni, akár a vízen kirándulni, Miami mindenki számára tartogat valamit!

2. nap - Miami, Florida
Ismerjük az úti célokat, ahová ellátogat, és tudjuk, hogy mit lehet ott látni, csinálni és megtapasztalni. Számos kirándulás közül választhat minden kikötőben, amelyet meglátogat.

3. nap - Norwegian Joy
Találja meg a boldogságot a Norwegian Joy fedélzetén, amikor a hajó a mexikói riviérától a Panama-csatornáig közlekedik. Vagy csatlakozzon hozzá a Karib-tengeren, a Bahamákon és a Bermudákon Miamiból, New Yorkból, Orlandóból és Jamaikáról. Élvezze a semmihez sem fogható száguldást, amikor az óceán közepén egy izgalmas, kétszintes versenypályán versenyezhet. Merüljön el egy virtuális világ minden csodájában a Galaxy Pavilonban. Kényeztesse magát luxusban tágas és gyönyörűen berendezett szállásainkon. Élvezze az érzékeit gyönyörködtető és lelkét megnyugtató nyaralási élményeket a Norwegian Joyon.

4. nap - Roatán, Bay Islands, Honduras
A gyönyörű és érintetlen Roatán egy békés, ökoturista álom, mindössze 30 mérföldre Honduras partjaitól. Az érintetlen hondurasi zátony, amely hemzseg a tengeri élővilágtól, és a Karib-tenger legjobb oszlopkoralljainak ad otthont, a búvárok paradicsoma. A Tabyana Beach szépsége pedig mindig látványosság. Olyan hajóutat keres, amely megáll Roatánban? Tekintse meg karibi körutazások választékát.

5. nap - Harvest Caye, Belize
Belize ideális az ökoturizmus számára. A dzsungelekből, esőerdőkből, mocsarakból, korallzátonyokból álló változatos ökológiával a Harvest Caye lenyűgöző tájain megnyugvást és kalandot találhat. Olyan körutazást keres, amely megáll Harvest Caye-ben? Tekintse meg karibi körutazások választékát.

6. nap - Costa Maya, Mexikó
Ez a Yucatán partvidéki paradicsom lenyűgöző strandokkal, puha homokkal és kék éggel rendelkezik. Utazzon el, hogy megnézze az ősi maja romokat ebben a régészeti lelőhelyekben gazdag régióban. Bevásárlási útmutató megtekintése (A fedélzeten aktuális bevásárló térképek állnak rendelkezésre.) Olyan hajóutat keres, amely megáll Costa Mayában? Tekintse meg karibi körutazások választékát.

7. nap - Cozumel, Mexikó
A Yucatán-félsziget csücskénél fekvő Cozumel szigete továbbra is híres fantasztikus horgászati, búvárkodási és búvárkodási lehetőségeiről. Az elmúlt években megnövekedett idegenforgalom ellenére a sziget és egyetlen városa, San Miguel megőrizte eredeti melegségét és báját. Olyan hajóutat keres, amely megáll Cozumelben? Tekintse meg karibi körutazásaink kínálatát.

8. nap - Norwegian Joy
Hajrá a kockás zászlóért egy izgalmas, kétszintes versenypályán az óceán közepén. Akár izgalmas kanyarokban száguldozik, akár egyszerűen csak pihen a legfelső fedélzeten, a Norwegian hajóval való utazás azt jelenti, hogy a saját tempójában nyaralhat.

Rúgja fel a vasárnapi cipőjét, és készüljön fel a Footloose rockos slágereinek és dinamikus új zenei előadásainak megtapasztalására, amely először debütál a tengeren a Norwegian Joy fedélzetén. A Grammy Award®-díjas művész, Kenny Loggins slágerének zenéjével a Footloose a melegséget és a nyitott elmét ünnepli.

9. nap - Miami, Florida
Miami a kultúrák elképesztő keveréke és a feltűnő városi környezet miatt olyan helyszín, amelyet látni kell. Látogasson el a South Beach divatos Art Deco negyedébe, a Calle Ocho utcába Little Havannában, a Coconut Grove és Coral Gables szuper előkelő negyedeibe, valamint az Everglades egyedülálló ökoszisztémájába. Körutazást keres Miamiból? Tekintse meg karibi körutazások választékát.

10. nap - Érkezés Budapestre

A részvételi díj tartalmazza:
utazást menetrendszerinti repülőjárattal · egy éjszaka szállást reggelivel Miami-ban (kétágyas elhelyezéssel) · félnapos városnézést Miami-ban · adókat, illetékeket · kötelező borravalót · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · Esta vízum ügyintézést** · Open Bar All Inclusive italcsomagot(1) · 250 perces wifi csomagot(2) · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

(1) Premium Beverage Package (Open Bar): üdítőitalok, szeszes italok, koktélok, borok és sörök széles választéka, italonként 15 USD-ig.

(2) WiFi Package: kabinonként 250 perc WiFi egy 7 napos hajóúton.

Választható opciók:
baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok*

További információk
​Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 15 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.


Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.

** Esta amerikai vízum ügyintézés Magyarországon született, magyar állampolgárok részére

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! 
Foglalja le ezt a csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! 
Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az árfolyamgaranciáját (!!!) is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Hasonló ajánlatok