A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Bizánci szépség - Csoportos Costa Venezia hajóút magyar nyelvű idegenvezetővel

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás


Bizánci szépség

Csoportos Costa Venezia hajóút magyar nyelvű idegenvezetővel
2022. Szeptember 18-25. Garantált indulás!

 

A legszebb városok a török riviérán, a csodálatos türkiz part - majd egy kóstoló a görög szigetvilág javából: Isztambultól Athénig és vissza. Bő egy hét a Földközi-tenger keleti medencéjében barangolva, a csodálatos Costa Venezia-val - ez a tökéletes szeptemberi program! Porold le kedvenc bőröndödet, és ne felejtsd otthon a kamerádat sem, ezen a nyaraláson olyan fotók fognak készülni, melyeket még sokáig nagy becsben fogsz tartani! A tengeri barangoláson hű kísérőd a Costa Venezia lesz - a csodálatos tengerjáró fantasztikus programkínálattal vár a fedélzetén - így két kikötő között és a tengeri napon is lesz miből válogatnod. Wellness és fitnesz, kaszinó, színház, butikok, bárok és éttermek... felsorolni is lehetetlen! Ha van kedved, egy hamisítatlan velencei karneválra is vár a hajó személyzete. Tengerre fel!

 

1. nap - Indulás Budapestről

Az első nap a csoport Budapestről menetrendszerinti járatokkal utazik Isztambulba, majd érkezés után transzfer a kikötőbe, ahol becsekkolás után beszállás a hajóra.

2. nap - Isztambul, Törökország

Isztambul - a minden tekintetben egyedülálló város Európa és Ázsia határán. Két világ találkozásánál fekvő izgalmas, pezsgő metropolisz, mely az UNESCO Világörökség listáján is szerepel. Isztambul fantasztikus történelmi műemlékekkel, közel-keleti hangulatot árasztó bazárokkal várja a látogatókat: egy igazi olvasztótégely, európai és ázsiai kulturális hatások lenyűgöző keveréke. Ne hagyd ki!

3. nap - Izmir, Törökország

A Földközi-tenger partvidékének igazi gyöngyszeme, Izmir egykoron gazdag kereskedőváros volt - nevét a Mediterráneum minden részén ismerték. Mára a szorgos kereskedők helyét mindinkább turisták népes csoportja veszi át: a gazdag történelmi örökség mellett csodálatos természeti kincsek, híres vadrezervátum és páratlan konyha várja az ide érkező látogatókat. De a város utcái is fantasztikus élményt kínálnak: a híres óratorony, a zajos piacok és az egzotikus áruk - mind-mind felfedezésre várnak!

4. nap - Bodrum, Törökország

Ősi romok, mennyei ízek, zajos piacokon kínált antik műkincsek - Bodrum feledhetetlen látnivalókat kínál mindenki számára! Napos időben a tengerpart kihagyhatatlan program - a városi tengerpartokat nemcsak fürdőzők, de búvárok is előszeretettel keresik fel.

5. nap - Mykonos, Görögország

A török partok után a görög szigetvilágot hódítják meg a kirándulók: fantasztikus tengerpart, gyönyörű tájak - Mikonosz a világ legtávolabbi pontjairól is mágnesként vonzza a turistákat. A hangulatos város ragyogóan fehér épületekkel csipkézett utcái éles kontrasztot húznak a tengerrel. A szűk sikátorokat aprócska templomok és lakóházak szegélyezik - páratlan élményekkel csábít a sziget!

6. nap - Piraeus / Athén, Görögország

A görög főváros kikötőjéből egyenes út vezet Európa egyik bölcsőjéhez - Athénba. Az évezredes város az ókori világ ezernyi csodájával vár, köztük olyan nevezetességekkel, mint az Akropolisz. Szeptemberben az időjárás is kellemesen meleg, de nem túl forró - visszajáró turisták ezekben a hetekben szeretik felkeresni a várost.

7. nap - Costa Venezia

A Velencéről elnevezett tengerjáró a mediterrán életérzés és olasz design felsőfokát kínálja - a tengereket szelve. A török partok felé közeledve egy egész napot tölthetsz a Costa Venezia fedélzetén. Élvezd a friss tengeri levegőt a hajó legfelső fedélzetén, egy medencében csobbanva vagy a parton napozva. Fedezd fel a hangulatos bárokat, vagy kóstold meg a hajó szakácsai által megálmodott ételkölteményeket az egyik fine-dining étteremben. Nem fogsz csalódni! A hajón minden korosztályra gondoltak: a fiatalabbakat tematikus játszószobák és klubok várják, az idősebbeket színház, kaszinó, diszkó vagy mozi... Biztosak vagyunk benne, hogy egy percig sem fogsz unatkozni!

8. nap - Isztambul, Törökország

A kicsekkolást követően utazás a reptérre, ahonnan menetrendszerinti járattal elindulunk Budapest felé. Bízunk abban, hogy a gazdag és változatos program után kellemesen feltöltődve érkezik vissza a csapat a magyar fővárosba. Mi biztosak vagyunk abban, hogy ez a varázslatos körutazás az Ön számára is feledhetetlen élményekkel zárul.

A részvételi díj tartalmazza:

Az utazás költségét budapesti indulással a kikötőbe oda- és visszaúton menetrendszerinti repülőjárattal, valamint elhelyezést a választott kabinkategóriában, adókat és illetékeket, kötelező borravalót, teljes ellátást a hajón**, és magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt, valamint a Costa hajótársaság Covid-19 biztosítását. A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő.

Választható opciók:

Baleset- betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási (sztornó) biztosítás, fakultatív programok* (minimum létszám: 10 fő), italcsomagok.

Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása. Aktuális információkról utazási irodánk munkatársaitól kérhet tájékoztatást, melyek mindig az adott, pillanatnyi helyzetet tükrözik, az esetleges változtatásokért nem tudunk felelősséget vállalni.

**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! 
Foglalja le ezt a csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! 
Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az árfolyamgaranciáját (!!!) is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Hasonló ajánlatok