A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Demjén (Cascade Barlang - és Élményfürdő) busszal

Magyarország, Kirándulások Belföldön, Kirándulás Belföldön
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

 

Időpont: 2024. március 15.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.15 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.30 órakor

 

Lépjen be a múlhatatlanság leheletétől megérintett elvarázsolt barlangbirodalomba! Ússzon, csússzon, fedezze fel és élje át az egykorvolt mesét, ízlelje a mágiát! Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjének 1500 négyzetméternyi vízfelülete titkokat csobog a fülébe. A 760 méteres barlangfürdő látványát az Avatar film ihlette.

Program 

Elutazás reggel 7.30 órakor a Népligetből, Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjébe.

Barlangfürdőről: A Demjéni vízi park újraértelmezte a víz és park házasságát, és egy olyan Aquapark jött létre, ahol az amúgy színtelen víz is a szivárvány összes színében mutatja meg magát. A különleges csobbanások otthona ez, ahol a gumikarikás rafting és kamikaze csúszdán, az osztott pályás csúszdán át visz az út a vízig, de akár 4,5 méter magasságából is bárki belevetheti magát a biztonságos hullámokba.

Termálfürdő: A fürdő vize 690 méter mélyről tör fel, a hazai gyógyvizek egyik előkelő elixírje. Aki elmerül benne, az játékba kezd az idővel, hisz a vizük felveszi a harcot az öregedéssel, megújítja a bőrt, táplálja a testünk csontjait, pezsdíti az izmokat, a vérkeringést, és erősíti a lelket.

 A barlangfürdő wellness részlegén, hétvégeken 14 és 16 órától szauna szeánszot tartanak. A belépésnél megváltott belépőjegy a szauna szeánszokon való részvételt tartalmazza!

A belépőként szolgáló karórákért 1.000,-Ft/db készpénz kauciót számol fel a fürdő, melyet a karóra leadása esetén visszatérít. Érkezéskor, a karóra feltöltött összeggel a fürdő vendéglátó egységeiben vásárolhatnak. A karóra a két fürdő között korlátlan átjárást biztosít a megváltott napon. Visszaindulás Budapestre 18 órakor.  Két fürdő használata egy belépőjegy áráért: Belépő ára: 8.790,-Ft/fő   (az árak változtatását a fürdő fenntartja)

 

Részvételi díj: 16.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 10.990,- Ft/fő


Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő
 
Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok