A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a Takarékbank Zrt. közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Szombathely adventi díszben

Magyarország, Nyugat-Dunántúl, Szombathely
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Időpont: 2021. december 12. (vasárnap) 


Felszállási lehetőség: Kaposvár – Balatonlelle – Balatonboglár – Fonyód – Balatonfenyves – Balatonkeresztúr – Balatonberény – Keszthely

Indulás Kaposvárról a 07:30-kor.

Utunk első állomása Sárvár. Aki ide érkezik, nem hagyhatja ki a város szívében található Nádasdy-várat, mely Vas megye egyik leglátványosabb és Magyarország legépebben maradt várkastélya. A vár Kanizsai Orsolya és Nádasdy Tamás házasságkötése révén került a Nádasdy család tulajdonába és élte virágkorát. Tárlatvezetéssel járjuk be a vár legszebb termeit, megismerkedünk legértékesebb tárgyaival, legérdekesebb kiállításaival.

Innen utunk Szombathelyre, az ország legrégibb alapítású városába vezet. Városnéző sétánk során megismerhetjük a megyeszékhely legszebb tereit, épületeit és megtekintjük a Püspöki Székesegyházat is.

Szabadidőben pedig mindenkit vár az adventi vásár. A Fő téren többségében helyi vállalkozók kínálják termékeiket. Felállítanak egy 50 méter magas óriáskereket is, ahonnan csodás kilátás nyílik majd az ünnepi fényekben pompázó városra. A Berzsenyi téren találjuk a város adventi koszorúját. Újdonságként pedig találkozhatunk a város kabalafigurájával, aki Ludovicus, egy római légiós ruhába öltöztetett lúd. Ludovicus ötvözi a római múltat, a Szent Márton kultuszt és a vidámságot.

Hazaindulás kb. 18 órakor.

Részvételi díj: 12.900,- Ft / fő

 

A részvételi díj tartalmazza: utazás autóbusszal, csoportkísérő idegenvezető

Belépődíj: Sárvár, Nádasdy-vár tárlatvezetéssel felnőtt – 1.800 Ft; nyugdíjas – 1000 Ft, 70 év felett ingyenes

A program minimum 30 fő jelentkezése esetén indul. 

Hasonló ajánlatok