A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Advent Egerben

Magyarország, Kirándulások Belföldön, Kirándulás Belföldön
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Időpont: 2021. december 11.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 8.45 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 9.00 órakor

Több mint egy ünnep. Ha egy igazán látványos, dallamos, csillogó, de mégis meghitt ünnepi készülődésre, ráhangolódásra vágysz, itt a helyed Egerben. Valódi családi kikapcsolódás és feltöltődés karácsony előtt.

Program


Indulás Budapestről 9 órakor. Először egy rendhagyó földalatti történelmi városnézésen vehetünk részt. „Város a város alatt” A város elfeledett közel 300 éves pincerendszerének titkait fedezzük fel. Egy földalatti kalandpark, gigantikus labirintus ahol egy időgép segítségével repülünk a múltba. A program végén egy retrográd kiállítást is megnézünk. A program kb. 2 órás.

A nagy kaland után a felszín feletti várost is megismerhetjük. Egy séta keretén belül, idegenvezetőnkkel, megtekintjük kívülről többek között a várat, a Bazilikát, a Minaretet, és a Fazola kaput is. Az érdeklődőknek további program lehetőséget kínálunk. Megtekintjük az Érseki Palotát, végigjárva szebbnél szebb termeit, többek közt a különleges madaras termet, újonnan feltárt falképeivel, egyház-művészeti tárgyakon keresztül ismerjük meg az egri püspökök, érsekek életét, munkásságát.

Ha már kellőképpen elfáradtunk, irány az adventi vásár. A csodás barokk belváros méltó díszletei közt hamisítatlan adventi hangulat, káprázatos díszkivilágítás, különleges látványelemek, a forralt borok és a kürtőskalács fahéj illata vár. A legendás Dobó tér, a Gárdonyi tér és a Végvári vitézek tere impozáns ünnepi fényruhába öltözik, amit a vár díszkivilágítása tesz utánozhatatlanná.

Visszaindulás Egerből 18:00 órakor, érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól függően 20 óra körül. Belépő a földalatti túrára: kb. 3.500,- Ft/fő Érseki Palotába 1500 Ft/ fő

Részvételi díj: 11.990,- Ft/fő + belépők
 Akciós ár: 7.190,- Ft/fő 

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő
Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok