A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Kultúra és élmények: Márton napi libanapok! Vác és Gödöllő 2023 - Körutazás Magyarországon

Magyarország, Budapest és környéke, Vác
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Országjáró program, Új Program, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

A program tervezett útvonala:


Szegedről útnak indulva Budapest után együtt a csoport! Programun­kat lélekemelő orgonajáték meg­hallgatásával kezdjük a „Fehérek templomban”, Vácott. A gyönyörű orgonajátékot követően sétálunk a Dunakanyar központjaként ismert hangulatos városban. Ki ne hallott volna még a Lázár fivérekről? Vilmos és Zoltán a lovashajtó versenyeken elért eredményeik, majd az üzleti életben elért sikereik által kerültek rivaldafénybe. Vilmos 12-szeres fogathajtó világbajnokként megálmodott lovasbirtokára kaptunk meghívót, ahová a Zseppelin Utasait is szeretettel látják Márton-napi libalakomára és a köré szervezett helyi programjaikra. Érkezésünket követően lehetőségünk nyílik a környékbeli magyar borok kóstolására, így a Polgár, Szölősi, Juhász és Koch borpincék nedűjéből kóstolhatunk. Ismerkedve a birtokkal déltől hagyományőrző lovasbemutatón veszünk részt, ahol bemutatásra kerül a fogathajtás és a csikósok világa és története. A műsor során látványos lovas verseny elemeket láthatunk hagyományörző ruházatba bújt lovasokkal. Az előadást követően orrunk vezet bennünket! Korlátlan fogyasztású büféasztal vár ránk, ahol a Márton-napi „libaságok” minden verzióját kóstolhatjuk és élvezhetjük. Komplett gasztronómiai élményekkel töltjük meg bendőnket, hogy jóllakottan megpihenjünk a Lázár birtok valamely kellemes szegletében. Ízekben dús ebédünket hagyományos cigányzene kíséri. Pihenőnket követően autóbuszunkkal a Grassalkovich kastélyról méltán nevezetes Gödöllőre érkezünk. Szem­ügyre vesszük hazánk egyik legna­gyobb barokk Királyi Kastélyának minden zeg-zugát helyi vezetőnkkel, miközben megelevenedik előttünk Erzsébet királyné. A vezetést követően szaba­didőnkben bejárhatjuk a kastély káprázatos parkját is, betekinthe­tünk a Pálmaházba. Sétánkat köve­tően, a kora esti órákban indulunk hazafelé, Budapest, majd Szeged érintésével.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
1 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten

Kérjük foglaláskor előre jelezni!

15000
2 ágyas elhelyezés Budapesten reggelivel

Kérjük foglaláskor előre jelezni!

9000
3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel Budapesten

Kérjük foglaláskor előre jelezni!

7500

 

Árak és felárak (1 főre) 2023. XI.11.


Részvételi díj: 34.000 Ft / 92 EUR
(Kis csoportos létszám felár: 2.300 Ft/fő*)
Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: nincs
Ellátás: 1x büfé-ebéd borkóstolóval


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 6.000 Ft
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 500 Ft

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghírdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 2.300 Ft/fő / 7 EUR

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghírdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!


A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- Többféle borkóstoló a Lázár Birtokon tájazonos borokból (Polgár, Szölősi, Juhász és Koch borpincék)

- 1x büfé ebéd korlátlan libalakoma fogyasztással a Lázár Birtokon

- Lovasbemutató előadáson való részvétel

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

- útlemondás biztosítást

  

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Hasonló ajánlatok