A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Vakáció Dalmáciában

Horvátország, Észak-Dalmácia, Zadar
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Nyaralóprogram, Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-09-19-tól
2024-09-23-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 4 éj
Ár:
109900.00 Ft/fő reggelivel
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-09-19-tól
2024-09-23-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 4 éj
Ár:
125800.00 Ft/fő félpanzióval
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-09-19-tól
2024-09-23-ig
Szobatípus: Társítható szoba
Időtartam: 4 éj
Ár:
125800.00 Ft/fő félpanzióval
Ajánlatkérés
Leírás

Egy dalmáciai kirándulással tesszük emlékezetessé a júniust és a szeptembert. Lazítunk és kirándulunk a világörökség részeként számontartott, gyönyörű óvárosokban, mint Split, Trogir, vagy a Dalmácia gyöngyszemeihez tartozó Zadar, majd gyönyörködünk a Kornati-szigetek és Telascica szépségében, és fürdünk a kristálytiszta Adriában. Tartson velünk! 

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás.

Szállás: Zadar környékén a tengerparton - Hotel Donat 3*  (franciágyas szoba, fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi). Szálloda nyitott medencéje és a strandja díjmentesen használható. Pótágyazható szoba csak lekérésre. Csak a társítható szoba rendelkezik 2 külön ággyal (korlátozott számban). Egyágyas szoba: 1 ágy, de felszerelése azonos. 

Ellátás: 4 svédasztalos reggeli, felár ellenében svédasztalos vacsora csapolt korlátlan italokkal (sör, bor, víz, üdítő). - AJÁNLOTT ! 

Választható fel- és leszállási lehetőségek: Budapest BOK Sportcsarnok,  Budapest BAH-csomópont, Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpont 2024:
Szeptember 19-23.

Program:
1. nap: Zadar
Indulás reggel 6.00 órakor. Délutáni órákban Zadar óvárosába érünk. A történelmi belváros számos magyar vonatkozású emléket őriz. Felkeressük a nevezetességeket (Nagy Arzenál, Szt. Donát templom, Szt. Anasztázia székesegyház, római fórum), meghallgatjuk a híres tengeri orgonát, megcsodáljuk a „nap üdvözletét” - séta a természetes fényt kibocsátó "univerzumban”. Tovább utazva a szálláshelyre érkezünk, majd elfoglaljuk szállásunkat. Vacsoráig még csobbanhat egyet a kristálytiszta tengerben.

2. nap: Trogir és Split
Ezen a napon egy igazi csemegének számító, egész napos fakultatív, kultúrában gazdag kirándulásra invitáljuk. Trogirban egyedülálló élményben lesz részünk a kis szigetre épült, festői, olaszos hangulatú település látogatása során. A mediterrán vidék ékszerdobozként rejti Dalmácia egyik legjelentősebb egyházi épületét, a Szt. Lőrinc katedrálist. Dalmácia fővárosában, Splitben teljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját, melynek eredeti falai az óvárost ölelik át. A közös városnézés után mindenki kedvére barangolhat a vár pincerendszerében, vagy sétálhat a város tágas terein és szűk utcáin. Részvételi díj: 30 EUR/fő.
A visszaérkezést követően marad idő strandolásra a szálloda előtti strandon.

3. nap: Hajókirándulás a Kornati szigetekre 
Mivel töltsük a mai napot? Strandolhatunk a tengerparton, vagy részt vehetünk egy egész napos  fakultatív hajókiránduláson, mely elvisz minket a Kornati szigetekhez és a Telascica Nemzeti parkba. Mint szikla óriások, úgy bújnak ki a lakatlan szigetek a kék Adriából. Mellettük elhajózva gyönyörködhetünk ennek az egyedülálló tájnak a bájában. Délben megállunk a Telascica öbölben, amíg a legénység az ebédet készíti, felsétálunk a sziklákra, melyek 200 méterre a tengerszint felett magasodnak. Lesétálunk a Sós-tóhoz, ahol ki-ki kedve szerint fürödhet a tóban vagy a tengerben. Az ebédhez ital is tartozik (bor, víz, üdítő), illetve a kirándulás alatt az üdítők és a víz fogyasztása is. Részvételi díj: 50 EUR/fő, nemzeti park belépővel és ebéddel.

4. nap: Pag-sziget és sajt üzem látogatása és kóstoló
Mai napon egy különleges fakultatív buszos kirándulásra invitáljuk a Pag-szigetre. Ez az a sziget, mely kopárságával holdbéli tájra emlékeztet. Egyedi fehér sziklák és a kék tenger gyönyörű látvány nyújt. Itt megtekintjük Pag város szépségeit és történelmi emlékeit: a várfal maradványait, az egyetlen megmaradt őrtornyot, Mária Mennybemenetele templomát, mely homlokzatán csipkeszerű motívum látható, ami nem csoda, hisz a sziget ismert a pagi csipkéről és sóról, épp ezért a sólepárlókat is látni fogjuk. Természetesen megkóstoljuk a messze földön is híres pagi sajtot és megnézzük a sajtüzemet! Részvételi díj: 35 EUR/fő
Visszaérkezést követőn marad idő strandolásra a szálloda előtti strandon.

5. nap: Zágráb
Reggeli után elbúcsúzunk az Adriatól, és észak felé indulunk. A Horvátország fővárosa felé veszünk az irányt. Zágrábban rövid, buszos városnézés után sétálunk a főtéren, a felsővárosban megismerkedünk a neogótikus stílusú Szt. Marko templommal és térrel. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Néhány kedvcsináló videó a városokról:

Trogir: ITT!
Zadar tengeri orgona: ITT!

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

  VAKÁCIÓ DALMÁCIÁBAN 5 nap / 4 éj  2024.  
 ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Reggelivel / fő 09.19-09.23. 
Felnőtt 109 900 Ft (280 Eur)
2. ágy 12 évig  99 900 Ft (255 Eur)
Egyágyas felár 19 900 Ft (55 Eur)

Figyelem: Társítási lehetőség csak félpanziós ellátással 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában.

4 vacsora korlátlan csapolt italokkal - ajánlott: 15 900 Ft/fő (40 Eur/fő)
Üdülőhelyi és regisztrációs díj
(helyszínen fizetendő): 12 év felett: 20 EUR/fő.

Fakultatív program (min 30 fő esetén):
* Split és Trogir: 30 Eur/fő
* Pag sziget sajtüzem látogatással és kóstolóval: 35 Eur/fő
* Hajókirándulás a Kornati szigetekre ebéddel: 50 EUR/fő 

Belépők a helyszínen: kb. 40 EUR, nem kötelező (különböző múzeumok, katedrálisok, várak, melyek igény szerint, a szabad időben látogathatóak). 

Minimum létszám: 35 fő.

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, programokat, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, fakultatív programokat és belépőket.

A horvát beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Hasonló ajánlatok