A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Karácsonyi pihenés a Zalacsányi kastélyszállóban

Magyarország, Nyugat-Dunántúl, Zalacsány
  • Szálláskategória: Kastélyszálló
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Időpont: 2020. december 24 – 26.

Ellátás: félpanzió

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: Batthyány Kastélyszálló****

Találkozás: 8:30 órától a Blaha Lujza téren

Indulás: 9.00 órakor

A szálloda csendes, nyugodt, 10 hektáros parkosított környezetben, egy apró település, Zalacsány szélén fekszik. A több száz éves épületet ölelő parkban szabadtéri termálmedence, gyermekjátszótér, és teniszpályák is rendelkezésre állnak többek közt. A kastélyban 28 különböző méretű szobával, éttermekkel, belső termálmedencével, pezsgőfürdővel, szaunával, masszázs-szolgáltatásokkal várják a pihenni vágyó vendégeket. Elegáns éttermében, házias ételeink idézik vissza a hajdan volt nemesi otthon melegét, délutáni sétára a 300 éves őspark csalogat.

Program:

1. nap Folyamatos utazás Zalacsányig, útközben egy rövid pihenőt tartunk. Megérkezés után a szobák elfoglalása, majd a délután további részében lehetőség van kikapcsolódni a szálloda wellness részlegében, (a wellness részleg (kültéri –és beltéri termálmedence, jacuzzi, víz alatti élményelemek, nyakzuhany, fényterápiás 20 személyes finn szauna) és széleskörű program kínálat (szauna szeánszok, aktív programok) garantálja a főúri kényeztetést) vagy sétálni a kastély parkjában, akár a település központjában, ellátogatni a közeli Halas-tóhoz. Ünnepi svédasztalos vacsora karácsonyi műsorral a szállodában.

2. nap Egész nap igénybe lehet venni a szálloda wellness szolgáltatásait Masszázsok, beauty kezelések, páros aromafürdők, különleges testrituálék. Továbbá Fitness terem, és különféle sportolási lehetőségek állnak rendelkezésre. Ezen kívül különféle Animátor programok vehetők igénybe díjmentesen. A nap folyamán teszünk egy kirándulást Hévízre, ahol egy kellemes séta keretében ismerkedhetünk a híres fürdővárossal. Kilátogatunk az egregyi városrészbe, mely gasztronómiájáról, pincéiről, és egy bájos Árpád-kori templomról híres. Innen gyönyörű panorámában gyönyörködhetünk.

3. nap Délelőtt elhagyjuk a szállást. Útban hazafelé megállunk a közeli Kehidakustány híres fürdőjénél, ahol hazaindulásig fürdőzéssel töltjük az időt. A fürdőben mediterrán belső terekkel, 13 medencével, 94 méteres óriáscsúszdával, kinti kamikaze csúszdákkal, szabadtéri 34-36 °C fokos meleg vizes- és gyógymedencékkel, pezsgőszigettel, sodrómedencével, gyermekpancsolóval, pool bárral és még sok egyéb csábító élményelemmel várják a vendégeket. Hazánkban kimagasló kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos minősítésű kénes gyógyvizünk igazi rekreációt nyújt. A Szauna Oázis csodát művel a testtel, jót tesz a bőrnek, a vérkeringésnek, a légutaknak is. Szolgáltatások: finn szaunák; infra kabin; aromakabin; gőzfürdő; merülő medence; pezsgőfürdő; Kneipp taposó; jeges-, mézes- és tengeri sós felöntések. Várható hazaérkezés Budapestre 20 óra körül.

Részvételi díj: 99.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 64.990,- Ft/fő

Egyágyas felár: 18.000,- Ft/fő/2 éj
Belépő: https://kehidatermal.hu/arak


 Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok