Körutazások - busszalMagyar idegenvezetovel
Részletek
Tengerparti Nyaralás2020 nyár
Részletek

Adventi varázslat Mariazellben 1 nap

Ausztria, Steiermark, Mariazell
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Belépők

Várható belépők: felvonó 14,8 euro/fő; bazilika ingyenes. A belépőjegyárak tájékoztató jellegűek!

A Program

Csatlakozási lehetőség: Budapest-M1 autópálya mentén- Tatabánya-Győr-Mosonmagyaróvár

1. nap Kora reggel indulás Budapestről, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Mariazell évszázadok óta a zarándokok szellemi központjaként ismert. Megtekintjük a gyönyörűen felújított bazilikát, tiszteletünket tesszük a Mária kegyszobor előtt. Miközben elvegyülünk az adventi vásárban, a főtéren csodálhatjuk Európa legnagyobb adventi koszorúját, a mariazelli jászolt és az angyalok postahivatalát. Lehetőség a város fölé magasodó Bürgeralpe-ra (1267m) gyalogosan vagy kabinos felvonóval feljutni. A negyedórás út során a felvonó kabinjaiból meseszép látvány tárul elénk. A hegytetőn hangulatos alpesi kunyhóban vendéglő és egy kilátó várja az oda feljutókat. Szabad program. A késő délutáni, esti órákban indulunk vissza Magyarországra, érkezés a késő éjjeli/másnap hajnali órákban hazaindulás függvényében.

Választható fakultatív program lehetőség a felvonó helyett (min. 25 fő esetén):
- Látogatás a híres Pirker család mézeskalács készítő manufakturájában. Megismerhetik a mézeskalács készítés minden titkát és természetesen belekóstolhatnak az ínyencségekbe. Sőt a mézgyertya készítést is ki lehet próbálni a szeszfőzde megtekintése mellett. (a kb. 1 órás program ára: 6,5 euro/fő)*

Részvételi díj: 11.900.-Ft/fő budapesti indulással, mely ár tartalmazza (min. 40 fő esetén) az autóbusz és az idegenvezetés költségeit. Nem tartalmazza a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját.  Csoportos BBP biztosítás köthető min. 10 fő esetén 430.-Ft/fő/nap.

*Az idegenvezetés a mézeskalács manufaktúrában idegen nyelven történik, nincs magyar nyelvű idegenvezetés.

Mariazellben a felvonó tervezett nyitási ideje 12.09. (időjárásfüggő)

Fakultatív Program

felvonó 14,8 euro/fő; bazilika ingyenes. A belépőjegyárak tájékoztató jellegűek!


Hasonló ajánlatok