A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Szilveszter a Comói tónál

Olaszország, Comói-tó, Como
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Rövid ismertető:
A lélegzetelállító Comói-tó karácsonyi fényei az év búcsúztatásának ünneplésére csábítanak. A festői, hófedte hegyek között megbúvó tó és környéke, a parti sétány pálmafái között rejtőző gyönyörű, fényűző villák mesevilágba repítenek. A fénypompában ragyogó város látványa, római kori templomok, ünnepi árusok forgataga ötvöződik a káprázatos környezet szépségével. Köszöntse velünk az új évet mediterrán hangulatban! 

Utazás: légkondicionált autóbuszszal

Szállás: 3 éjszaka 4*-os szállodában a Lago Maggiore közelében

Ellátás: reggeli, felár ellenében 2 vacsora, szilveszteri gálavacsora korlátozott italfogyasztással

Fel- és leszállási lehetőség:
Ingyenes: Budapest (BOK Sportcsaronk ex. SYMA csarnok és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Időpontok: 4 nap/3 éj
2021.12.30-2022.01.02. (csütörtök-vasárnap)

Program:
1. nap: Budapest - Lago Maggiore/Bergamo

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban, folyamatos utazás rövid megállókkal. Érkezés az esti órákban szálláshelyünkre. 

2. nap: Como - Bellagio 
Az év utolsó napját a semmihez sem hasonlítható hangulatú Como  városában kezdjük, ahonnan elhajózunk a tó három ágának találkozásánál fekvő festői Bellagio-ba. (Ár hajójeggyel: 55 EUR/fő) . Sétálunk az elragadó parti sétányon, felfedezzük a városka nevezetességeit, majd a hangulatos kávézók egyikében pihenjünk meg egy hamisítatlan cappuccino erejéig a helyiekkel együtt. Visszatérünk Comó városába, ahol barangolunk az ünnepi fényben úszó belvárosban, felfedezzük a római kori templomokat, a Santa Maria Assunta katedrálist, és a varázslatos hangulatú Villa Olmo-t, melynek Comói-tóra néző kertjében sétálhatunk. A fotózás szerelmeseinek egyedülálló élmény lehet Brunate és települése. Páratlan panoráma tárul elénk: hihetetlenül gyönyörű látvány a keskeny tó a magas, hófödte hegyek között, ahol a házak csodásan ölelik körül a partot. Szinte megunhatatlan a táj. Délután visszatérünk a szálláshelyünkre, hogy felfrissüljünk és készülődjünk az óév búcsúztató, gálavacsorával egybekötött zenés-táncos mulatságunkra. 

3. nap: Milánó
Kipihenve a szilveszteri élményeket, a késői reggeli után Milánóba, a divat fővárosába indulunk. Szervezett városnézésünk alatt megnézzük többek között a Sforza kastélyt, a Dóm teret a dóm felemelő gótikus remekművével együtt, és a világhírű operaház épületét. A közelben található a Galleria Vittorio Emanuele II. passzázs varázslatos hangulatával, és színvonalas üzletek kavalkádjával vár minket. Napunkat,időnk engedi, egyéni programként, sétával koronázzuk a csatornával szegélyezett, kissé bohém, élettel teli Navigli negyedben. Szabadidő, majd visszautazunk a szállodába az esti órákban. (Ár: 25 EUR/fő)

4. nap: Garda-tó/Peschiera del Garda - Budapest
Hazaindulunk, útközben rövid pihenőt tartunk a Garda-tónál fekvő Peschiera del Garda csatornák által szabdalt festői kisvárosában, kedvükre elfogyaszthatnak egy frissítőt, vagy egy jó olasz kávét. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

SZILVESZTER A COMÓI- TÓNÁL 2021/2022
4 nap/3 éj
Időpont  
2021.12.30- 2022.01.02.  89 900 

Egyágyas felár nélkül foglalható két,-háromágyas szobákban garantált társítással,az indulást megelőzően 20 napig!
Egyágyas felár (társítás nélkül): 29 900 Ft/fő
Vacsora felár (2 vacsora): 14 900 Ft/fő
Szilveszter gálavacsora (szállodában): 19 900 Ft/fő
Audio guide : 2 000 Ft/fő/tartózkodás
Üdülőhelyi díj : 9 EUR /fő/tartózkodás (helyszínen fizetendő)

Kedvezmények: 3.ágyon 12 éves korig: -10% az alapárból

Fakultatív program (min. létszám 25 fő):
Comói-tó hajókázással: 55 EUR/fő hajójeggyel
Milánó: 25 EUR/fő

Belépők és egyéb fizetendő felárak:
Milánó/ Dóm: kb. 4 EUR/fő
Bellagio/ Villa Melzi kertje (opció): kb. 6 EUR/fő

Minimum létszám: 35 fő

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást (EUB NIVO 1800/Ft/fő), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő 12 éven felül), az esetleges belépőket a helyszínen, valamint feltüntetett felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat, audio guide költségét.

Hasonló ajánlatok