Körutazások - busszalMagyar idegenvezetovel
Részletek
Tengerparti Nyaralás2020 nyár
Részletek

Barcelonai kiruccanás

Spanyolország, Barcelona, Barcelona
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülő
  • Típus: Városlátogatás
Szűrés
Indulás: 2021-06-17-tól
2021-06-19-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
58900.00 Ft/fő, 2 ágyas szoba
Ajánlatkérés
Indulás: 2021-06-17-tól
2021-06-21-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 4 éj
Ár:
85025.00 Ft/fő, 2 ágyas szoba
Ajánlatkérés

Leírás

Leírás:

?  Gaudí világörökségi csodái és a gótikus belváros
?  Szabadidő egyénileg vagy programok közösen
?   2 éj hosszabbítási lehetőség a Costa Bravan

"Barcelona változatosságával egyik másik város sem vetekedhet.A gótikus negyed történelmi épületeitől mindössze pár perc a Sagrada Família grandiózus épülete és a tengerpart is."
Prónay Bence - 12 éve spanyol utak idegenvezetője

Program:

1.     NAP: BUDAPEST - BARCELONA

A reggeli órákban egyénileg repülés Budapestről. Barcelona repülőterén találkozás az idegenvezetővel, majd metróval a belvárosi szállodánkba utazunk. Elhelyezzük a csomagszobában a táskáinkat és kezdjük a város megismerését. Bemegyünk a központba, ahol első látványosságunk a Katalónia tér, majd bejárjuk a Gótikus negyedet egészen a Ramblas-ig, mely Barcelona Váci utcája. Ebédre válogathatunk a világhírű La Boqueria piac éttermei közül, majd lesétálunk a tengerpartra, ahol Kolumbusz szobra köszönt minket. Késő délután egyénileg megtekinthető Picasso Múzeum impozáns tárlata is. Szállás Barcelonában (2éj).

2.     NAP: BARCELONA

Reggeli után Antoni Gaudí legszebb alkotásait keressük fel, a grandiózus Sagrada Família Bazilikát és a különc Güell Parkot. A két mestermunkát belülről is meg lehet tekinteni. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet az útra történő jelentkezéskor kell megrendelni, mert a jegyeket, 1-2 hónappal korábban meg kell vennünk. ,,Gaudí mestermunkák belülről" (2 belépő + 1 kötelező helyi idegenvezető): 35 EUR. Napunk második felében siklóval felmegyünk a város fölé magasodó Montjuic hegyre. Itt található az Olimpiai stadion. Lenyűgöző innen a rálátás a belvárosra. A nap zárásaként meg lehet tekinteni a Font Mágica (Varázskút) lenyűgöző zenés-lézershow-val egybekötött szökőkút-játékát.

3.     NAP: BARCELONA - BUDAPEST

A délelőttre két javaslatunk is van. Idegenvezetőnkkel be lehet járni az F. C. Barcelona futballstadionját, a legendás Camp Nou-t, illetve aki mást szeretne, megtekintheti a tengeri élővilágot bemutató Aquariumot, mely egy mesterséges félszigeten helyezkedik el. Indulásig szabadprogram, majd felvesszük a csomagokat a szállodában, és metróval kimegyünk a repülőtérre. A Liszt Ferenc Repülőtérre várható érkezés az esti órákban.

+ 2 ÉJ: CSOBBANÁS A TENGERPARTON

Az utazás meghosszabbítható 2 éjszakával a Costa Brava tengerparti üdülő központjában, Lloret de Marban. Ebben az esetben a 3. napon hazarepülés helyett az idegenvezetővel, távolsági busszal, Lloret de Marba utazunk. Másnap fürdőzés és pihenés, végül az 5. napon - menetrend függvényében -, hazautazás a barcelonai repülőtérről Budapestre. Részletek weboldalunkon.

Szállás: 3 csillagos szálloda

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Repülővel


Hasonló ajánlatok