A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Koppenhága, Malmö és Roskilde 2023

Dánia, Koppenhága, Koppenhága
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Észak-európai program, Közönségkedvenc, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

A program tervezett útvonala:

1. nap: Budapest – Koppenhága

Elutazás Budapestről repülőgéppel, menetrendtől függően Koppenhágába. A repülőtérről a kényelmes és könnyen megközelíthető vonattal mindössze 20 perc alatt a város szívében találjuk magunkat, ahol 3 éjszakán keresztül szállásunk lesz. Menetrendtől függően ismerkedünk Dánia fővárosával. Városnézésünk során elvegyülünk a helyiekkel, igénybe vesszük Koppenhága kényelmes és rendkívül tiszta, modern földalatti metróhálózatát.

2. nap: Koppenhága a „pincétől a padlásig” | Öresund hídon a svédországi Malmőbe

Reggeli után gyalogosan ismerkedünk Koppenhágával. Városnézésünk alatt a város egykori kikötői negyedével ismerkedünk: a város jelképévé avanzsált Kis Hableány szobrával, a látványos Gefion-kúttal, a Citadellával és a városházával. A déli órákban az Amalienborg Palotánál megtekintjük a történelmi hagyományokat hűen őrző őrségváltást is. Az Amalie kertből láthatjuk az operaházat is, mely a helyiek szerint viccesen inkább egy modernkori „kenyérpirítóra” emlékeztet. Fakultatív ajánlatunk: hajókirándulásra invitáljuk Önöket Koppenhága csatornáin, hogy egy teljesen más szemszögből ismerjük meg a fővárost. A hajózást követően programunkat a Christiansborg palotánál folytatjuk (mely jelenleg a parlament épülete is egyben), majd lehetőségünk nyílik közel 40 méter magasból szemlélni a várost. Megtekintjük a "Csavart Templomát" is, mely egykoron a tőzsde székhelye volt. Szabadidő a városban, vagy jöjjön velünk! Szeretné a délutánt Svédországban tölteni? Fakultatív ajánlatunk: kirándulásra hívjuk a híres Öresund hídon át Svédország harmadik legnagyobb városába vonattal, Malmöbe! Városnézés a Szt. Péter templommal (kívülről), a híres Lejonet patikával és a Thottska házzal. Láthatjuk a XVI. században épült városházát, a környező macskaköves utcákkal és benne a gondos kezek ápolta házakkal, a kellemes hangulatú terecskével – a Lilla Torggal. Késő este utazunk vissza szálláshelyünkre Koppenhágába.

3. nap: Koppenhága egyénileg vagy jöjjön velünk: Roskilde

Reggelinket követően egyénileg szabadidő a város történelmi vidámparkjában a Tivoli Kertekben! Nincs még egy olyan park, mint a varázslatos Tivoli. Ez a város szíve, kevés ennél bájosabb témaparkot találni a világon. Tele van varázslattal és furcsaságokkal: kínai pagodával, csónakázó tóval, mívesen kialakított lámpásokkal, szabadon sétálgató pávákkal és pislákoló tündérfényekkel a fák közt. Tivoliban garantált a nyugalom és az említett dán hygge érzés is, főleg, ha leülünk valamelyik kis étterem vagy kávézó teraszán. Közülük is a legajánlottabb a Cakenhagen kávézó, ami csakis az apró süteményeknek és tortácskáknak szentelte magát. Miután körbejártuk a hangulathoz illő körhintákat, tulipános kerteket, hidakat és pagodákat, megtapasztalhatunk egy kis Tivoli varázslatot is. Aki nem kíván a kertben sétálni, jöjjön velünk (a Tivoli kert késő estig nyitva tart, így esti fényekben is megtekinthető egyénileg)! Fakultatív ajánlatunk: Roskildébe a gyors és modern vonattal mindössze 20 perc alatt érkezünk, ahol megtekintjük gótikus katedrálisát, mely egykoron számos dán király temetkezőhelye volt. Sétálunk a hangulatos városkában és megtekintjük a vikinghajó múzeumot. Délután visszatérünk Koppenhágába és folytatjuk a városnézésünket idegenvezetőnkkel: a historikus és egyben a város leghangulatosabb, ikonikus Nyhavn negyedében sétálunk. A Kongens Nytorvnál megtekintjük a Dán Királyi színházat, a Hotel d’ Angleterre szálloda épületét és a régi városházát. Sétánk során több alkalommal keresztezzük a város sétálóutcáját a Strogetet, majd ismét a magasban találhatjuk magunkat, de most nem lifttel, nem is lépcsőkön, hanem egyszerűen egy speciálisan kialakított lejtőn sétálhatunk ismét a város fölé a híres Rundetaarn, Kerek Toronyban. A legrégibb, ma is működő obszervatórium Európában, amit manapság amatőr csillagászok használnak. Elsétálunk az egyetem épületénél és bepillantunk a barokk Megváltó templomába, ahol láthatjuk a híres Thorvaldsen Krisztus szobrát. Szabadidő a városban, majd a szállodánkba térünk vissza.

4. nap: Ami még kimaradt Koppenhágából, majd hazautazás Budapestre

Megreggelizünk, és irány a helyi ízek és illatok tárháza! Koppenhága piacára, a Torvehallerne-re igyekszünk, ahol bepillantást kapunk a virágok illatfelhőibe, az ízek harmonikus világába. Egyes standokon ingyenesen kóstolhatunk, ízlelhetünk – a vásárlás reményében – kedves árusok standján! Élményekkel sétálunk tovább a közeli Botanikus kertbe (ahol a repülőmenetrend függvényében időzünk) majd a Rosenborg kastélyhoz, mely a dán koronaékszerek őrzője! A kastély méretei megtévesztők a látványával és belső értékeivel, gazdagon díszített belső termeivel szemben, ahol úgy érezzük, hogy az egykori orosz cárok palotái elbújhatnak díszítettségükben a Rosenborg palota termei mögött. (Ezen programrész a repülő menetrendtől függően az első nap délutánján is megvalósulhat) Vonattal utazunk a repülőtérre, menetrendtől függően hazautazás Budapestre.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
1 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

16800
2 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

11500
3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

10000

Árak és felárak magyar forintban és euróban (1 főre)
2023. 04.20., 07.20., 10.26.
Eurós áraink árfolyam garanciával - További információért kattintson IDE!


Részvételi díj: 229.500 Ft / 604 EUR
(Kis csoportos létszám felár: 18.000 Ft / 47 EUR/fő*)
Repülőtéri illeték: kb. 55.000 Ft / 143 EUR
1 ágyas felár: 75.000 Ft / 197 EUR 
3x fakultatív vacsora: 29.800 Ft / 78 EUR
Koppenhága kártya (kötelező): 929 DKK


Utasbiztosítás (Classic): 2.800 Ft
Utasbiztosítás (Prémium): 3.640 Ft 
Utasbiztosítás (Privileg): 4.600 Ft
2021.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. Részletek itt.


Utazás: menetrend szerinti repülővel, helyben tömegközlekedéssel
Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 3x reggeli


Fakultatív programok 15 főtől:
Koppenhága hajózás (Koppenhága kártyával): Árban van!
Roskilde „viking kirándulás” (Koppenhága kártyával): Árban van!
Vonattal az Öresund hídon át Malmöbe: 210 DKK


Program szerinti belépőket az ár tartalmazza.
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 25 EUR


Minimális létszám: 25 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

15-24 fő esetén: 18.000 Ft / 47 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep. téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!


A részvételi díj tartalmazza:

- utazást repülővel

- program szerint 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- program szerint 3x reggeli

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

- útlemondás biztosítást

  

A részvételi díj nem tartalmazza:

- repülőtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig

- fakultatív vacsorát

- fakultatív programon való részvételt

- Koppenhága kártya díját

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- idegenforgalmi adót, audioguide díját (helyszínen fizetendő)

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok