Körutazások - busszalMagyar idegenvezetovel
Részletek
Tengerparti Nyaralás2020 nyár
Részletek

Majális az Adrián

Horvátország, Krk sziget, Omisalj
  • Szálláskategória: Hotel **
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: Körutazás+Üdülés
Szűrés
Indulás: 2020-05-01-tól
2020-05-03-ig
Szobatípus:
Időtartam: 2 éj
Ár:
39500.00 Ft/fő
Ajánlatkérés

Leírás
MAJÁLIS AZ ADRIÁN 
2020.05.01.-05.03.
(3 nap / 2 éj)


Elhelyezés: 2-3 ágyas TU/WC-s szobákban
Utazás: légkondicionált luxusbusszal
Ellátás: félpanzió plusz*: büfé reggeli és büfé vacsora a szálloda központi éttermében
ÚJDONSÁG! *a vacsorához ital automatából üdítő, víz és kávé ingyenesen fogyasztható

1. nap: Május 01. (péntek)

Indulás a kora hajnali órákban Magyarországról az Adriára, útközben városnéző sétával Zágrábban, Horvátország fővárosában. Érkezés a délutáni órákban a KRK szigetre Omisaljba, a szálláshely elfoglalása a szállodakomplexum Depandance épületében, felfrissülés, majd 19,00-tól büfé vacsora a központi étteremben. Vacsora után fakultatív esti séta Omisalj óvárosában.

2. nap: Május 02. (szombat)

Reggeli után egész napos szabadprogram vagy egész napos szigettúra busszal, magyar nyelvű csoportkísérővel. 

Először utazás busszal Krk városba, a sziget egyik legősibb településére, ahol városnéző sétát tartunk a középkor óta érintetlen belvárosban, majd továbbutazunk Vrbnikbe. A több mint ezer éves tengerparti településen felkeressük a legszűkebb sikátort, majd utunk a Nada őstermelői pincészetbe vezet, ahol bor- és pálinkakóstolóval várnak bennünket sonka- és sajtfalatkákkal. 
Részvételi díj: 3.500,- Ft + borkóstoló sonkával 70 Kuna/felnőtt és 50
Kuna/gyermek.

19,00-tól büfé vacsora a szállodakomplexum központi éttermében. Vacsora után a nap zárásaként fakultatív éjszakai hajókázás Kraljevica és a Bakari öbölbe ahol a látnivalókat esti fényben csodálhatjuk meg (pl. Frangepán vár). 
Részvételi díj: 90 Kuna/felnőtt és 50 Kuna/gyermek.

3. nap: Május 03. vasárnap

Reggeli után 08,30-kor utazás először Rijekába, ahol gyalogos városnéző sétát tartunk a kikötőben és a korzón, majd tovább utazunk Opatijába, ahol szintén sétát teszünk a botanikus kertben és a tengerparti sétányon. Ezután szabadidő kávézásra, majd indulás hazafelé. Érkezés Magyarországra a késő délutáni órákban.

Részvételi díj: 39.500,- Ft / fő

Gyerekkedvezmény: 3-14 éves korig szülőkkel egy szobában pótágyon 35.600,- Ft/gyerek, 1 felnőtt fizetővel egy szobában főágyon 14 éves korig 36.900,- Ft/gyerek.

Egyágyas felár: 4.500,- Ft/fő

A fenti részvételi díj tartalmazza: a buszköltséget, a szállásköltséget, a félpanziós ellátást, az idegenvezetést és a Zagreb, Rijeka, Opatija városnézést. 

A programban feltüntetett fakultatív kirándulások min. 20 fő részvételével indulnak. Az esti programok időjárás függőek!

Hasonló ajánlatok