A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Adventi fények Grazban - Graz karácsonyi vásár busszal 2023

Ausztria, Steiermark, Graz
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
2023. december 16. (szombat)
 
Felszállási lehetőség: Budapest – Siófok - Balatonlelle – Balatonboglár – Fonyód – Balatonkeresztúr útvonalon
 
Utazás: autóbusszal
 
Program:

Indulás kora reggel. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Grazba késő délelőtt. Fakultatív városnéző séta keretében megismerkedünk a város nevezetességeivel: Mauzóleum – Szent Egyed Székesegyház - Főhercegi Rezidencia – Hofgasse – Glockenspielplatz – Fegyvertár – Tartományi Székház – Főtér – Városháza -Murasziget. Majd lifttel (egyénileg fizetendő) felmegyünk a Schloßbergre az Óratoronyhoz. 

Ezt követően szabadprogram keretében részesei lehetünk a karácsonyi vásárok forgatagának és a belvárost a karácsonyi sétavonattal is megnézhetjük, mely a Városháza elöl indul.

A város különlegessége ilyenkor az 50 tonna jégből faragott Adventi Betlehem, de a Városháza falára kivetített hatalmas adventi kalendáriumot is érdemes megtekinteni. Az óváros valamennyi nagyobb terén, de a Schloßbergen is adventi vásárok várják az érdeklődőket. Karácsonyfadíszek, kézműves alkotások és különleges ajándékok közül válogathatnak, a vásárt pedig belengi a karácsonyi sütemények és regionális finomságok, valamint a gőzölgő forralt bor, a gyümölcsbor és a puncs édeskés illata. A város ilyenkor csodás fényárban úszik, mindenfelől karácsonyi dalok hangja száll. A graziak a karácsonyi kapkodás és rohanás helyett szívesebben sétálgatnak a hangulatos adventi vásárokon, hogy barátokkal találkozzanak és élvezzék az ünnepig hátralévő meghitt napokat.  Hazaindulás késő délután, érkezés a késő esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza: utazás autóbusszal, csoportkísérő idegenvezető

A részvételi díj nem tartalmazza: utasbiztosítás 500 Ft/fő, Schloßberglift 2,20 EUR/fő, Sikló 3 EUR/fő
 
A program minimum 35 fő jelentkezése esetén indul. A programváltozás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok