A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Dolomitok legszebb tájai és a Garda-tó

Olaszország, Körutazás Olaszországban, Körutazás Olaszországban
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás
utazás módja: busz
időtartam: 5 nap / 4 éj
szállás: háromcsillagos és négycsillagos szállodák
ellátás: svédasztalos reggeli
utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy érvényes személyi igazolvány
Olaszország  hivatalos fizetőeszköze: EURO

Felszállási lehetőségek: 
06:15  Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
06:45 Bp. XI. Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
07:30 Székesfehérvár, M7 Shell kút
08:30 M7 Balatonlellei pihenőhely
09:30 Zalakomár, M7 INA kút

PROGRAM:

1. nap
Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Noventa di Piavéba, ahol elfoglaljuk szálláshelyünket.

2. nap
Reggeli után a Keleti-Dolomitok legfontosabb városába, Bellunoba utazunk. Itt megnézzük a dómot, megcsodáljuk a szökőkutas teret, háttérben a 2000 méternél is magasabb hegyekkel. Ezután továbbutazunk Pieve di Cadoréba, megtekintjük Tiziano szülőházát és a helyi templomot. Pieve di Cadore meglátogatása után folytatjuk utunkat a Dolomitok egyik legszebb pontján találhat Misurina tóhoz, sétálunk az 1745 m magasan fekvő tó partján. E kellemes kikapcsolódás után megérkezünk szálláshelyünkre az esti órákban.

3. nap
Reggeli után útnak indulunk. Az 1956-os téli olimpia helyszínére, Cortina d Ampezzoba érkezünk. Aki szeretne, felvonóval felmehet a 2000 méteres csúcsra. Ezt követően utazásunk fénypontja következik, végighaladunk a Nagy Dolomitok útvonalon. A legszebb helyeken megállunk és fotószünetet tartunk, hogy megörökíthessük ezt a páratlan élményt. Az esti órákban érkezünk meg Trentoba a szálláshelyünkre.

4. nap
Reggeli után gyalogos városnézés keretében megtekintjük Trento városát, megnézzük a Dómot, ahol a híres tridenti zsinat zajlott. Ezután a Varone vízesést látogatjuk meg, majd a Garda tóhoz utazunk Riva del Garda városába. A tó partján továbbutazva érkezünk meg Malcesinébe, ahonnan felvonóval a Monte Balde hegyre juthatunk fel. Innen pazar kilátás nyílik a Garda tó egészére. Utunk következő állomása Bardolino, ahol rövid sétát teszünk, és fakultatív borkóstolós programra (kb. 1 óra időtartam) is lehetőség van. Meglátogatunk egy olasz borpincét, ahol helyi vezetést követően 5 féle bort kóstolhatunk, melyhez kenyeret, házi sajtot, különféle kekszeket is kapunk. Természetesen vásárlásra is lehetőség van. Nagyon népszerű program, korlátozott számban vannak helyek, pontos létszámmal előre be kell jelentkezni, így a borkóstolós programot foglaláskor, de legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt kérjük igényelni és befizetni. A program részvételi díja: 3500 Ft/fő. Estére Noventa di Piavéba érkezünk, elfoglaljuk szállásunkat.

5. nap
Reggeli után hazaindulunk. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a forgalomtól függően az esti órákban.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
4. nap Fakultatív kirándulás
3000
A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal oda-vissza, idegenvezetővel, 4 éj három és négycsillagos szállodákban,  svédasztalos reggeli,  kirándulások a program szerint, idegenforgalmi adó

VEGETÁRIÁNUS FŐÉTEL IGÉNYT FOGLALÁSKOR KÉRJÜK JELEZNI!


Audio guide készülék (fülhallgató) bérelhető: 1750 Ft / fő / 5 nap

Tájékoztató belépőjegy ktg.:
Cortina d Ampezzo felvonó 16 EUR
Tiziano szülőháza 4 EUR
Pordoi-hágó libegő 20 EUR

Hasonló ajánlatok