A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Verona - Padova - Garda tó

Olaszország, Körutazás Olaszországban, Körutazás Olaszországban
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás
utazás módja: busz
időtartam: 4 nap / 3 éj
szállás: négycsillagos szálloda
ellátás: svédasztalos reggeli
utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy érvényes személyi igazolvány
Olaszország  hivatalos fizetőeszköze: EURO

Felszállási lehetőségek:
  • 06:15  Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
  • 06:45 Bp. XI. Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
  • 07:30 Székesfehérvár, M7 Shell kút
  • 08:30 M7 Balatonlellei pihenőhely
  • 09:30 Zalakomár, M7 INA kút

PROGRAM:

1. nap
Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Olaszországba. Délután rövid séta és szabadidő Trevisoban, a középkori Velence szárazföldi védőbástyájaként épült romantikus kisvárosban. Esti órákban érkezés Vicenza környéki szálláshelyünkre.

2. nap
Reggeli után meglátogatunk egy olasz sajtérlelő üzemet, ahol hihetetlen mennyiségű sajtot láthatunk és természetesen meg is kóstolhatunk! Aki szeretne, vásárolhat az ízletes olasz sajtokból. Ezután Sirmionébe, a Garda- tó "fővárosába" utazunk. Félórás motorcsónakázásunk után rövid közös sétára indulunk és megnézhetjük a Catullus grottáinak nevezett római kori fürdő romjait is. Ezt követően folytatjuk utunkat Bardolinoba, ahol rövid sétát teszünk. Fakultatív borkóstolós programra (kb. 1 óra időtartam) is lehetőség van. Meglátogatunk egy olasz borpincét,ahol helyi vezetést követően 5 féle bort kóstolhatunk, melyhez kenyeret, házi sajtot, különféle kekszeket is kapunk. Természetesen vásárlásra is lehetőség van. Nagyon népszerű program, korlátozott számban vannak helyek, hónapokkal előbb be kell jelentkezni, így a borkóstolós programot foglaláskor, de legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt kérjük igényelni és befizetni. A program részvételi díja: 3500 Ft/fő.

3. nap
Reggeli után Itália második legnagyobb egyetemi városát, Padovát látogatjuk meg. Itt közös városnéző sétát teszünk, amely során megismerkedünk a város nevezetességeivel (Prato della Valle tér, Szent Antal bazilika, Egyetem, stb.). Délután továbbutazunk Veronába. Itt buszos és gyalogos városnézés során fedezzük fel Rómeó és Júlia városát, majd a szabadidőben lehetőség van megtekinteni a veronai arénát, valamint Júlia házát és erkélyét. Este visszautazunk a szállodába.

4. nap
Reggeli után Vicenza reneszánsz óvárosát fedezzük fel. Andrea Palladio építész a XVI. században több mint kéttucatnyi épületet tervezett a városnak, melyek együttesen a Világörökség részét képezik. Ezt követően hazaindulunk. Érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól függően a késő esti órákban.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Fakultatív borkóstolós program
3000
A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal oda-vissza, idegenvezetővel, 3 éj szállás négycsillagos szállodában svédasztalos reggelivel, kirándulások a program szerint, idegenforgalmi adó.

Tájékoztató belépőjegy árak:

 kb. 35 EUR


Hasonló ajánlatok