A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

BUSZOS NYARALÁS: Jesolo - Cavallino 5 éj

Olaszország, Észak-Adria, Lido di Jesolo
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás
utazás módja: busz
időtartam: 6 nap / 5 éj
szállás: 5 éj, háromcsillagos szállodában / Hotel Cavallino Bianco
szobák felszereltsége: létszámnak megfelelő ágy, szekrény,  légkondicionálás, TV, zuhanyzós fürdőszoba
ellátás: svédasztalos reggeli
utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy érvényes személyi igazolvány
Olaszország  hivatalos fizetőeszköze: EURO

Felszállási lehetőségek:
  • 06:15  Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
  • 06:45 Bp. XI. Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök utca sarok)
  • 07:30 Székesfehérvár, M7 Shell kút
  • 08:30 M7 Balatonlellei pihenőhely
  • 09:30 Zalakomár, M7 INA kút

PROGRAM:

1. nap
Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Jesolo-Cavallino Treportiban lévő szálláshelyünkre. A háromcsillagos szálloda saját stranddal rendelkezik, mely kb. 250 méterre található a szállodától. A strand széles, homokos, a tenger lassan mélyül. A szálloda ingyen napágyat, napernyőt biztosít vendégeinek a nyaralás időtartama alatt. A szobák egyszerűen berendezettek, légkondicionáltak (központilag szabályozva). A szálloda közelében vidámpark is van, de a jesoloi Aquapark is könnyen megközelíthető. Sétálóutca üzletekkel, éttermekkel, szórakozási lehetőség mind-mind adott, hogy jól érezzük magunkat.

2. nap
Szabadprogram.
Szinte a szálloda elől indulnak helyi busz járatok, Punta Sabbioni kikötője mindössze 8 km-re található innen. A kikötőből 30 percenként indulnak hajók Velencébe, ahová kb. 30 perc alatt elérhetünk.

3. nap
Szabadprogram.
Egész napos fakultatív kirándulásra van lehetőség. Két "főváros" - egy kirándulás! Belluno a Dolomitok kapuja. Művészet, történelem és kultúra, melyet körülölel a természet páratlan szépségeivel. A közel 36000 lakosú település Belluno tartomány székhelye és egyúttal a Keleti Dolomitok történelmi régió legfontosabb városa. Számos jelentős XV-XVI. századi műemlékkel, valamint északról a dolomitok, délről pedig a velencei síkság által nyújtott panorámával büszkélkedhet.Idegenvezetőnkkel sétálva fedezzük fel ezt a csodálatos kis várost. A kellemes séta után lesz szabadidő is, akár egy kávéra, vagy egy híresen finom süteményre beülhetünk a városka egyik kávézójába is. Délután folytatjuk utunkat Bassano Del Grappa-ba, mely Veneto régióban található. Itt élt és alkotott Jacopo Bassano festő és it találták fel a Grappa nevű törkölypárlatot is. Ernest Hemingway itt írta a Búcsú a fegyverektől című művét. A várost az i.e. II. században alapították a rómaiak. 1368-ban Milánó vette birtokába, majd 1404-ben Velence, ők hamar felvirágoztatták a várost, fontos ipari központ lett. A város egyik jelképe a fahíd, melyet Andrea Palladio tervezett. Az olaszok szerint a grappa Bassano del Grppa-ból indult világkörüli útra és a nevét is innen eredeztetik. Itália kolostoraiban a XII-XIII. sz-ban gyógyászati céllal kezdtek törkölyből grappát desztillálni. A grappa csal Olaszországban termett és feldolgozott szőlő törkölyéből készülhet. Városnézésünk után szabadidőnkben érdemes megkóstolni a híres olasz grappát. A fakultatív kirándulás ára 4200 Ft/fő, mely tartalmazza a busszal történő utazást és az idegenvezetést. A kirándulást foglaláskor, de legkésőbb 30 nappal indulás előtt kérjük igényelni és befizetni. Helyszíni befizetésre nincs lehetőség. 

4. nap
Szabadprogram.
Ezen a napon is fakultatív kirándulásra van lehetőség. Itália második legnagyobb egyetemi városát, Padovát, valamint Rómeó és Júlia városát, Veronát látogatjuk meg. Padovában idegenvezetőnkkel közös városnéző sétát teszünk, amely során megismerkedünk a város nevezetességeivel (Prato della Valle tér, Szent Antal bazilika, Egyetem, stb.). Délután továbbutazunk Veronába. Itt buszos és gyalogos városnézés során fedezzük fel Rómeó és Júlia városát, majd a szabadidőben lehetőség van megtekinteni a veronai arénát, valamint Júlia házát és erkélyét. Este visszautazunk a szállodába. A fakultatív kirándulás ára 4200 Ft/fő, mely tartalmazza a busszal történő utazást és az idegenvezetést. A kirándulást foglaláskor, de legkésőbb 30 nappal indulás előtt kérjük igényelni és befizetni. Helyszíni befizetésre nincs lehetőség.

5. nap
Szabadprogram.

6. nap
Reggeli után (kb. 10:00 órakor) hazaindulunk, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban (kb. 21:00 órakor)

A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal oda-vissza, az  utazás időtartama alatt csoportkísérővel, 5 éj háromcsillagos szállodában svédasztalos reggelivel, ingyenes strandszervíz (kétágyas szobához két ágy és egy napernyő), ingyenes WIFI, idegenforgalmi adó.

VEGETÁRIÁNUS VACSORA IGÉNYT FOGLALÁSKOR KÉRJÜK JELEZNI!  

Tájékoztató árak:
Hajójegy Velencébe kb. 15 Euro
A fakultatív kirándulások során a nevezetességeket kívülről nézzük meg.

Hasonló ajánlatok