A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Toszkán tájakon

Olaszország, Körutazás Olaszországban, Körutazás Olaszországban
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás
utazás módja: busz
időtartam: 5 nap / 4 éj
szállás: háromcsillagos szálloda
ellátás: svédasztalos reggeli
utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy érvényes személyi igazolvány
Olaszország  hivatalos fizetőeszköze: EURO

Felszállási lehetőségek:
  • 04:45  Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
  • 05:15 Bp. XI. Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
  • 06:00 Székesfehérvár, M7 Shell kút
  • 07:00 M7 Balatonlellei pihenőhely
  • 08:00 Zalakomár, M7 INA kút

PROGRAM:

1. nap:
Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Utunk során megállunk Szlovéniában és meglátogatjuk a lipicai istállót, ahol megismerkedünk a világhírű lipicai ménes történetével. Ezután folytatjuk utunkat Toszkána felé. Érkezés a szállodába Montecatini Termébe az esti órákban.

2. nap:
Reggeli után Toszkána művészeti központjába, Firenzébe utazunk. Városnéző sétát teszük a "reneszánsz bölcsője- ként" is emlegetett óvárosban, majd kb. kétórás szabadidő Firenzében. Ezidő alatt lehetőség van az Uffizi Képtár meglátogatására. A képtárba előre, pontos létszámmal be kell jelentkezni, így a BELÉPŐJEGYET FOGLALÁSKOR KELL IGÉNYELNI ÉS FIZETNI!
Belépőjegy ára tárlatvezetéssel: 12000 Ft/fő. A belépőjegyek korlátozott darabszámban állnak rendelkezésre!

Délután Leonardo da Vinci városába utazunk. Megnézzük Leonardo da Vinci találmányainak múzeumát. Este visszautazunk a szállodába.

3. nap
Reggeli után Toszkána egyik legismertebb látnivalóját, a pisai ferde tornyot látogatjuk meg. A délelőttöt Pisában, a Csodák Terén töltjük (dóm, temető, ferde torony, keresztelőkápolna). Pisai programunk után - jó idő esetén - a közeli tengerpartra utazunk és Tirreniában a homokos strandon töltjük el a délutánt. Amennyiben az időjárás a strandolást nem teszi lehetővé, úgy ezen a napon Montecatini Termében városnézésre indulunk idegenvezetőnkkel, megtekintjük az óváros nevezetességeit, aki szeretne, a közeli hegyre siklóval felmehet. Visszaérkezés a szállodába a kora esti órákban.

4. nap
Reggeli után Toszkána legszebb vidékére utazunk. Délelőtt városnézés és szabadprogram Szent Katalin városában, Sienában. Siena után Orcia völgybe érkezünk (Val d Orcia), Toszkána azon csodálatos részére, melyet a filmekben is láthatunk. Felkeressük Pienza várost, melyet megalapításakor az "ideális városnak" neveztek. Itt megnézzük a II. Pius pápa rezidenciájaként épült reneszánsz Piccolomini Palotát és felkeresünk egy helyi delikáteszt, ahol olasz sajtokat, olívaolajat és toszkán borokat lehet vásárolni. Kora este visszautazás a szálláshelyre. 5. nap Reggeli után hazaindulunk. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal oda-vissza, idegenvezetővel, 4 éj szállás háromcsillagos szállodában svédasztalos reggelivel, kirándulások a program szerint, idegenforgalmi adó.

VEGETÁRIÁNUS VACSORA IGÉNYT FOGLALÁSKOR KÉRJÜK JELEZNI!

Tájékoztató belépőjegy árak:
Leonardo múzeum: 8 Euro
Pisai ferde torony: 20 Euro (előre bejelentkezni nem lehet, a feljutás lehetőségét a torony szabad
kapacitása határozza meg)
Firenze-Santa Croce templom: 6 Euro
Sienai dóm: 8 Euro
Tirrenia napernyő és két napágy: kb. 20 Euro
Pienza Piccoliomini palota: 8 Euro
Lipica: 14 Euro

Hasonló ajánlatok