A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Pünkösd az Adrián, Plitvicei tavak meglátogatásával

Horvátország, Körutazás Horvátországban, Körutazás Horvátországban
  • Szálláskategória: Hotel **
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás
utazás módja: busz
időtartam: 5 nap / 3 éj
szállás: kétcsillagos szálloda
szobák felszereltsége: zuhanyozós fürdőszoba (törölközőt adnak), beépített szekrény, kis asztal székekkel, létszámnak megfelelő ágy, a főépület recepcióján széf bérelhető, főépületben TV szoba és WIFI
ellátás: svédasztalos félpanzió a főépület éttermében
utazáshoz szükségesérvényes útlevél vagy személyi igazolvány
Horvátország hivatalos fizetőeszköze: Horvát Kuna - HRK

Felszállási lehetőségek:
22:15 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
22:45 Bp. XI. Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
23:30 Székesfehérvár, M7 Shell kút


PROGRAM:

1. nap:
Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos éjszakai utazás rövid pihenőkkel.

2. nap:
Érkezés a Plitvicei-tavakhoz a reggeli órákban. A Plitvicei-tavak Európa egyik legszebb látványossága, mely egy erdős hegyek által körülvett völgyben terül el. A Plitvicei-tavak Nemzeti Park tizenhat nagyobb és két kisebb, lépcsőzetesen elhelyezkedő tavát 92 vízesés köti össze. Kb. 16:00 órakor búcsút veszünk a Plitvicei-tavaktól és autóbuszunkkal Omisaljba indulunk. Az autóbusz a szálloda recepciójától a szabad busz parkolóhelyektől függően kb. 200-400 méterre tud megállni. Szállás elfoglalása. Szálláshelyünk egy három épületből álló szálloda- komplexum kétcsillagos épületeiben (Marina/ Primorka) lesz. A szállodakomplexum a betonos-köves tengerparttól kb. 50 méterre helyezkedik el. A szálloda a part adottságaiból adódóan gyönyörű panorámájú helyen fekszik, a tengerpartot a kertből lesétálva közelíthetjük meg. Érkezés után szabadprogram, majd vacsora a szálloda főépületének éttermében. A vacsora italfogyasztást is tartalmaz. (víz, üdító, kávé)

3. nap:
Reggeli után autóbuszunkkal É-Olaszország kikötővárosába, Triesztbe indulunk. (Ne felejtsük el útiokmányunkat magunkkal vinni!). A tengerparton sorakozó épületek mind-mind a monarchiabeli időket idézik. Trieszti kirándulásunk során ismerkedünk a város nevezetességeivel, természetesen a Miramare Kastélyt sem hagyjuk ki! Délután visszaindulunk Krk-szigetre a szállodánkba.

4. nap:
Reggeli után autóbuszunkkal Opatijába indulunk. Opatija (Abbázia) az Osztrák-Magyar Monarchia idején az egyik legfelkapottabb nyaralóhely volt az arisztokrácia körében. Telis-tele van gyönyörű épületekkel, parkokkal, pálmafás sétányokkal. Idegenvezetőnkkel sétálva ismerkedünk a Monarchia gyöngyszemének is nevezett város nevezetességeivel érezzük különleges hangulatát. A kora délutáni órákban autóbuszunkkal Vrbnikbe indulunk. Megismerkedünk a kis falucskával. Aranyos, kacskaringós kis szűk utcákon sétálunk, gyönyörködünk a panorámában. Vrbnik a csak ezen a vidéken termő szőlőből előállított Zlahtina nevű boráról nevezetes. Vrbnikben található a világ legkeskenyebb utcácskája, mely mindössze 40 cm "széles". Átsétálunk rajta! A nap fénypontjaként meglátogatjuk a híres NADA pincét, ahol borkóstolós programon veszünk részt. (A NADA pincét egy kis hegyi úton, emelkedőn felsétálva tudjuk megközelí- teni.) Üdvözlő itallal várnak minket, majd filmvetítés keretében bemutatják a szőlőtermelést, szüretet, bepillantunk a borkészítés rejtelmeibe is. Megízleljük a borokat, házi sonkát, sajtot falatozhatunk. Aki szeretne, bort, sajtot, sonkát is vásárolhat a program végén. A borkóstolós program után autóbuszunkkal jókedvűen visszaindulunk a szállodába.

5. nap:
Reggeli után, kb. 10:00-kor hazaindulás. Folyamatos utazás, útközben kb. 1,5 órás szabadprogram keretén belül idegenvezetőnkkel megtekintjük Rijekát, a legutolsó magyar királyi kikötővárost. A városnézést követően hazaindulás, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól és a határon való várakozás időtartamától függően kb. 21:00 órakor.

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:  utazás busszal oda-vissza, idegenvezetővel, 3 éj szállás kétcsillagos szállodában svédasztalos félpanzióval, az étkezéseknél italfogyasztással (üdítő, víz, kávé), kirándulás Triesztbe, Opatijába, Vrbnikbe, borkóstoló filmvetítéssel, házi sonkával, sajttal, idegenforgalmi adó, visszaúton rijekai városnézés. 

Tájékoztató belépő ár :
Plitvicei tavak:
felnőtt 150 HRK, 18 éves korig 100 HRK, 7 év alatt ingyenes
Trieszt, Miramare kastély: 12 Euro

Hasonló ajánlatok