A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Üdülés és kultúra a görög tengerparton 5 csillagos szállodákban

Görögország, Körutazás Görögországban, Körutazás Görögországban
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!


Egyes utazásokra 5% vagy 6% "FIRST MINUTE" KEDVEZMÉNY február 2-ig.

Leírás
Utazás

Légkondicionált autóbusszal (WC, DVD, italautomata).

Nincs éjszakai buszozás.

Szállás

1+1 éjszaka tranzitszállás oda- és visszaútban az Észak-Macedón Köztársaságban, 5 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban.
7 éjszaka Kamena Vourla központjában, a tengerparttól 100 méterre található 5 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban. A szobák légkondicionáltak, erkélyesek, tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, minibárral felszereltek. A szállodához tartozik egy szép kert, termálvizes úszómedencék, szauna, tornaterem, teniszpálya.
Figyelem: A fenti szálloda Görögországban hivatalosan 5 csillagos besorolású, de Nyugat-Európában inkább erős 4 csillagos szintnek felelne meg.

Ellátás

Félpanzió / a reggeli mindenhol büfé, a vacsora a tranzitszálláson 3 fogásos menü, a Kamena Vourla-i szállodában pedig büfé (svédasztalos).


1. nap:
Elutazás Székesfehérvárról, a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Kecskemét – Szeged – Újvidék – Belgrád – Niš – Kumanovo útvonalon. Szállás az Észak-Macedón Köztársaságban (1 éj).

2. nap: Tempé-völgy, Thermopülai-szoros
Átkelés Görögországba, utazás déli irányba. Útközben séta a vadregényes Tempé-völgyben (Aphrodité forrás, sziklakápolna), valamint pihenő az ókor egyik leghíresebb csatájának színhelyén, a Thermopülai-szorosnál (Leonidász király szobra, spártai katonák sírfelirata). Szállás egy hangulatos tengerparti kisvárosban, Kamena Vourlában (7 éj). A nap hátralévő részében pihenés a tengerparton.

3. nap: Görög tengerpart
Szabad program, pihenés a tengerparton.

4. nap: Hajókirándulás Szkiathoszra
Pihenés a tengerparton.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás Szkiathoszra, mely a Szporádok szigetcsoport egyik gyöngyszeme. Reggel 7 óra körül autóbuszos transzfer a kb. 80 km-re lévő Achillion kikötőjébe, majd innen hajózás Szkiathosz szigetére, amely kb. 2,5 órás hajóúttal érhető el. A megérkezés után ismerkedés a sziget szép fővárosával, majd strandolási lehetőség Szkiathosz legszebb fürdőhelyén. A szigeten eltöltött időtartam kb. 5 óra. Visszahajózás Achillion-ba, onnan transzfer a szállodába. Várható érkezés este 9 óra körül.
A fakultatív program ára: 20.900 Ft (min. 20 fő esetén).

5. nap: Delphoi
Kirándulás az ókori Görögország első számú jóshelyéhez, a csodálatos környezetben fekvő Delphoi jósdához. A Parnasszosz-hegységben található szentélyegyüttes az ókori emberek képzeletében a világ közepét jelentette. Az ásatási terület mellett lévő múzeum az egyik leggazdagabb egész Görögországban. Visszaérkezés a szállodába délután fél 4 körül.

6. nap: Athén
Reggeli után egész napos kirándulás Athénba. Autóbuszos városnézés (őrségváltás, akadémia, egyetem, Könyvtár, Olimpiai Stadion, Zeusz-templom, Hadriánusz-kapu stb.). Közös séta az Akropoliszon, majd az Akropolisz Múzeum megtekintése. Ezután lehetőség egyéni barangolásra a Plaka tekervényes utcáin.

7. nap: Meteorák, Kalambaka
Pihenés a tengerparton.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás a Meteorák sziklakolostoraihoz. A hatalmas sziklák tetejére épült bizánci kolostorok közül lehetőség legalább kettő meglátogatására. Több fotószünet után szabad program a sziklák lábainál fekvő hangulatos kisvárosban, Kalambakában.
A fakultatív program ára: 11.300 Ft + belépők (garantált indulás).

8. nap: Lihas sziget
Pihenés a tengerparton, fakultatív lehetőség hajókirándulásra a közeli Lihas szigetre (a helyszínen fizetendő).

9. nap: Thesszaloniki
Indulás hazafelé. Útközben ismerkedés Thesszalonikivel, Görögország második legnagyobb városával. Közös séta a legfontosabb nevezetességekhez (Fehér torony, Galerius diadalíve, Szent György-rotunda, Szent Demeter-bazilika stb.), majd szabad program. Szállás az Észak-Macedón Köztársaságban (1 éj).

10. nap:
Hazautazás a Kumanovo – Niš – Belgrád – Újvidék – Szeged – Kecskemét útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra az esti órákban.


Figyelem: A programok sorrendje (3-8. nap) felcserélődhet.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
4. nap fakultatív program
20900
7. nap fakultatív program
11300

Időpontok - Teljes részvételi díjak
2023. jún. 17-26.  327.000 Ft  
2023. júl. 9-18.  339.000 Ft  
2023. aug. 22-31.  339.000 Ft  
2023. szept. 17-26.  324.000 Ft
 

A teljes részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a 9 éjszakai szállást félpanzióval, a helyi idegenforgalmi adókat, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat (a fakultatívok kivételével) és az irodánk idegenvezetőjét az indulástól az érkezésig, de nem tartalmazza a belépődíjakat.

Egyágyas felár: 134.000 Ft

3. ágy felnőtt kedvezménye: 26.400 Ft

3. ágy gyerekkedvezménye: 72.200 Ft (12 éves korig)

2. gyerek kedvezménye: 59.100 Ft (12 éves korig – 4 ágyas szobában)

Tenger oldali szoba felára:        
    50.500 Ft / fő (kétágyas szobában)
    70.400 Ft / fő (egyágyas szobában)

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap (bővebben lásd ide kattintva)

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy kiskorúak szülő nélküli utazása esetén közjegyző által hitelesített, vagy legalább két tanú által aláírt, hivatalos angol fordítással ellátott magyar nyelvű szülői hozzájáruló nyilatkozatot kérhetnek a határátlépéseknél.
Az EU tagországainak állampolgárai érvényes, kártyás személyazonosító igazolvánnyal vagy útlevéllel léphetnek be Görögországba, illetve Szerbiába és az Észak-Macedón Köztársaságba, melynek a hazaérkezés dátumához képest még legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Autóbuszos felszállóhelyek
4.45 – Székesfehérvár Piac téri buszpu. melletti parkoló Vörösmarty tér felőli része
6.00 – Budapest Déli pályaudvarnál, a PRÍMA (CBA) – Déli Áruház felőli parkoló (Kosciuszkó Tádé utca)
7.10 – Kecskemét M5 és 52-es (dunaföldvári) út kereszteződése, OMV benzinkút
8.40 – Szeged MOL benzinkút az 55-ös út mentén (Kálvária sugárút 96)
 
A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Hasonló ajánlatok