A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Velencei karnevál II. - busszal 2024

Olaszország, Észak-Adria, Velence
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Fesztiválok, Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!


Egyes utazásokra 5% vagy 6% "FIRST MINUTE" KEDVEZMÉNY február 2-ig.

Leírás

TAVASZVÁRÁS A LAGÚNÁK VÁROSÁBAN

Utazás:
Légkondicionált luxusautóbusszal.
Nincs éjszakai buszozás.

Szállás

3 éjszaka egy Padova környéki szállodában (Velence kb. 45 perc autóbusszal), 2-3 ágyas, fürdőszobás, légkondicionált szobákban (tv, telefon, hajszárító, széf, minibár). A szálloda hivatalosan 4 csillagos minősítésű, az irodánk értékelése szerint inkább egyszerűbb 3 csillagosnak felel meg.

Ellátás

Félpanzió (büféreggeli / 3 fogásos vacsora).
Figyelem: Olaszországban a büféreggelik általában egyszerűbb svédasztalt jelentenek. A reggeli tartalma: pékáru, müzli, joghurt, vaj, dzsem, sonka, sajt, italok.

 

1. nap: Trieszt
Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pályaudvartól. Székesfehérvárról az autóbusz 7 órakor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Maribor – Ljubljana – Velence útvonalon. Útközben ismerkedés Trieszt városával, amely amfiteátrumszerűen terül el az Adriai-tenger partján. Trieszt az egykori Osztrák-Magyar Monarchia legnagyobb kikötővárosa volt, a belváros pompás palotái nagyrészt ebből az időszakból származnak. A közös séta után rövid szabadprogram, majd utazás az Adriai-tenger mentén a Padova környéki szállodába (3 éj).

2. nap: Velence
Egész napos kirándulás Velencébe. Velencéről már mindenki hallott. Egy meseváros, ahol a házak lábát a tenger vize mossa, ahol szinte minden épületre ki lehet írni, hogy műemlék.
Séta a városban, ismerkedés a város különleges hangulatával és legfontosabb nevezetességeivel (Rialto híd, Szent Márk tér, Szent Márk-székesegyház, Campanile, Sóhajok hídja stb.). A közös programok után marad elegendő szabadidő arra, hogy mindenki kedvére barangolhasson a sikátorok és csatornák világában, és részt vegyen a különleges hangulatú karneváli forgatagban. A velencei program zárásaként lehetőség hajózásra (vaporettóval) a Canal Grandén, a város főútvonalán, ahol a legszebb paloták találhatóak.
A késő délutáni órákban visszautazás a szállodába.

3. nap: Velence, Murano
Egész napos kirándulás Velencébe. Szabad program, lehetőség további nevezetességek megtekintésére, barangolás a karneváli forgatagban, illetve idegenvezetőnkkel kirándulási lehetőség Murano szigetére (a híres velencei üveggyártás központja).

4. nap: Padova
Indulás hazafelé. Délelőtt ismerkedés Padovával, Szent Antal városával, a híres bazilika megtekintése (gyönyörű szobrok, domborművek, freskók stb.), majd hazautazás a Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyiszentmiklós – Nagykanizsa – Siófok útvonalon. Érkezés Székesfehérvárra és Budapestre a késő esti órákban.

Időpont - Teljes részvételi díj
2024. febr. 8-11.  109.600 Ft
 

A teljes részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a 3 éjszakai szállást félpanzióval, a helyi idegenforgalmi adót, az útlemondási biztosítást, a belépési illetéket Velencébe (az autóbuszra), a felsorolt programokat és az idegenvezetést, de nem tartalmazza a belépődíjakat, a velencei vaporettójegyet a 2. napra, valamint a 3. napi bérelt hajó árát.  

Velencében 2024-ben várhatóan bevezetik a személyenkénti „napi beléptidíjat”, melynek összege 3 és 10 euro között várható (szezontól függően). További részletek a program szeptemberi meghirdetésekor még nem ismertek. Kérjük, figyeljék honlapunkat!

Egyágyas felár: 22.900 Ft 

Gyerekkedvezmény:  30.000 Ft (12 év alatt)

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap

 

AUTÓBUSZOS FELSZÁLLÓHELYEK
6.00 – Budapest Déli pályaudvarnál, a PRÍMA (CBA) – Déli Áruház felőli parkoló (Kosciuszkó Tádé utca)
7:00 – Székesfehérvár Piac téri buszpu. melletti parkoló Vörösmarty tér felőli része
7:40 – Siófok OMV benzinkút a McDonald's-nál
9:10 – Nagykanizsa MOL benzinkút a 7-es út mellett (Garay u. 15.)

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Hasonló ajánlatok