Hírlevél feliratkozás

Adventi fények Grazban

Úticél: Ausztria, Steiermark
Szállás típus: Program szerint
Ellátás: Ellátás nélkül
Utazás módja: Busz
Időtartam: 1 nap
Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Indulás: 2019-12-07

 

2019. december 07. (szombat)

Felszállási lehetőség: Budapest – Székesfehérvár – Siófok - Balatonlelle – Balatonboglár – Fonyód – Balatonkeresztúr – Nagykanizsa útvonalon

Utazás: autóbusszal

Program:
Indulás kora reggel. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Grazba késő délelőtt. Városnéző séta keretében megismerkedünk a város nevezetességeivel: Dóm-Mauzóleum, Főhercegi Rezidencia, Főtér, Városháza, Murasziget. Majd fogaskerekűvel felmegyünk a  Schloßbergre az Óratoronyhoz.
Ezt követően szabadprogram keretében részesei lehetünk a karácsonyi vásárok forgatagának és a belvárost a karácsonyi sétavonattal is megnézhetjük, mely a Városháza elöl indul.

A város különlegessége ilyenkor az 50 tonna jégből faragott Adventi Betlehem, de a Városháza falára kivetített hatalmas adventi kalendáriumot is érdemes megtekinteni. Az óváros valamennyi nagyobb terén, de a Schloßbergen is  adventi vásárok várják az érdeklődőket. Karácsonyfadíszek, kézműves alkotások és különleges ajándékok közül válogathatnak, a vásárt pedig belengi a karácsonyi sütemények és regionális finomságok, valamint a gőzölgő forralt bor, a gyümölcsbor és a puncs édeskés illata. A város ilyenkor csodás fényárban úszik, mindenfelől karácsonyi dalok hangja száll. A graziak a karácsonyi kapkodás és rohanás helyett szívesebben sétálgatnak a hangulatos adventi vásárokon, hogy barátokkal találkozzanak és élvezzék az ünnepig hátralévő meghitt napokat.  Hazaindulás késő délután, érkezés a késő esti órákban.
Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

A részvételi díj tartalmazza: utazás autóbusszal, idegenvezetés

A részvételi díj nem tartalmazza:
utasbiztosítás 500 Ft/fő

A program minimum 35 fő jelentkezése esetén indul. A programváltozás jogát fenntartjuk!

vissza az előző oldalra