Hírlevél feliratkozás

Róma az örök város ***

Úticél: Olaszország, Róma és környéke
Szállás típus: Hotel ***
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Repülő
Időtartam: 3 éj
Típus: Városlátogatás
Indulás: 2020-05-07

 

Leírás:

Róma fantasztikus látnivalóival, ókori építészeti remekeivel és lenyűgöző hangulatával méltán vált Európa turisztikai központjává. Tartson velünk Ön is és élje át Olaszország fővárosának fantasztikus hangulatát!

Program:

1. nap: BUDAPEST - RÓMA

Elutazás menetrendszerinti repülőjárattal, érkezés Rómába majd transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. A nap hátralevő részében megismerkedünk Róma néhány gyönyörű terével és épületével, leghíresebb szökőkútjával a Trevi kúttal majd elsétálunk, a Spanyol lépcsőhöz.

Szállás, fakultatív vacsora Rómában.

2. nap: VATIKÁN MÚZEUM - SIXTUS KÁPOLNA - ANGYALVÁR

Fakultatív gyalogos római városnézésre indulunk,"Róma rejtett értékei" program keretében(Belépőjegyek előzetes megvásárlásának kötelezettsége miatt kérjük, hogy a jelentkezéssel egy időben jelezzék részvételi szándékukat! A helyi idegenvezetővel történő városnézés csak és kizárólag a fakultatív programok választása esetén igénybevehető!), részben helyi közlekedéssel, helyi idegenvezetővel. A város nevezetességei közül elsőként a Vatikán látnivalóival ismerkedünk.

Megtekintjük a Szent Péter teret a Bazilikával, a Vatikáni múzeumot és a Sixtus Kápolnát Michelangelo gyönyörű freskó sorozatával. A továbbiakban haladunk a Tiberis folyó mellett, az Angyalvárhoz.

Szabadidő a városban.

Szállás, fakultatív vacsora Rómában

3. nap: COLOSSEUM - FORUM ROMANUM - CAPITOLIUM TÉR

Reggeli után ,, Róma, az örök város" program keretében folytatjuk az ismerkedést a várossal(Belépőjegyek előzetes megvásárlásának kötelezettsége miatt kérjük, hogy a jelentkezéssel egy időben jelezzék részvételi szándékukat! A helyi idegenvezetővel történő városnézés csak és kizárólag a fakultatív programok választása esetén igénybevehető!), részben helyi közlekedéssel,helyi idegenvezetővel - Colosseum, Forum Romanum, Capitoliumi tér, Piazza Venezia, II. Victor Emmanuel emlékmű. A nap hátralévő részében érintjük a Navona teret, ahol három gyönyörű szökőkút található és megtekintjük a Pantheont.

Szállás, fakultatív vacsora Rómában.

4. nap: RÓMA - BUDAPEST

A szálloda elhagyása után szabadidőnket még Róma városában töltjük, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás menetrendszerinti repülőjárattal.

 

 

Utazás:

Az utazás repülővel történik.

Szállás:

Szállás: Hotel***

Elhelyezés:

2 ágyas standard szobákban

Ellátás:

Reggelis ellátással: vacsora befizethető

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Ár tartalmazza:

- Repülőjegyet: Budapest - Róma - Budapest útvonalon- repülőtéri transzfereket- elhelyezést 3*-os szállodában- félpanziós ellátást: reggeli + vacsora- kézi poggyász + max. 1 db 10 kg-os feladható csomag

* Az utazás ára a mindenkori repülőjegy és illetékek ára szerint változhat!

Ár nem tartalmazza:

- Repülőtéri illetéket

- utasbiztosítás irodánkban egyénileg köthető: 520 Ft/nap- 20 kg-os további feladható csomag felár: 12.000 Ft/fő

Helyben fizetendő:

- "Róma az örök város" városnézés helyi idegenvezetővel, Colosseum belépővel: 29 EUR/fő- "Róma rejtett értékei", városnézés Vatikán belépővel, helyi idegenvezetővel: 35 EUR/fő

A városnézések során tömegközlekedést veszünk igénybe, amelynek költsége előre nem kalkulálható, ezért a helyszínen egyénileg fizetendő.

* A fakultatív programokon a részvétel kötelező, kivéve, ha az utazás foglalásakor már előre jelzik, hogy nem kívánnak részt venni a programokon. Ebben az esetben a helyi idegenvezetővel történő városnézésen sem tudnak részt venni. Megértésüket köszönjük!


vissza az előző oldalra