A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Cseh gyöngyszemek: Kutná Hora - Prága - Cesky Krumlov

Csehország, Körutazás Csehországban, Körutazás Csehországban
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás
2019. április 28-30. (3 nap/ 2 éjszaka)

Utazás: komfortos autóbusszal, 
Felszállási lehetőség: Kaposvár – Balatonkeresztúr - Fonyód – Balatonboglár – Balatonlelle – Siófok – Székesfehérvár – Budapest – Győr útvonalon
Szállás:     3*-os szállodában, 2 ágyas saját fürdőszobás szobákban
Ellátás:     reggeli

1. nap: Indulás Kaposvárról a hajnali órákban. Folyamatos utazás pihenőkkel. Útközben teszünk egy sétát az UNESCO Világörökségi listán is szereplő Kutná Horaban, a középkori ezüstbányászat csehországi központjában.  Ez a kisváros 500-600 évvel ezelőtt Prá­gá­val vetél­kedett, ebből a korból származnak értékes műem­lékei. Megismerkedünk a gótikus építészet remekművével, a Szent Borbála-ka­ted­rá­lissal, az egykori jezsuita kollégiummal – az Olasz udvarral, valamint az egyedülálló díszítésű Kőházzal. Továbbutazás Prágába. A szállás elfoglalása. Fakultatív vacsorázási lehetőség a szállodában

2. nap: Mai programunkat a Prágai Várban kezdjük. Megtekintjük a gótikus Szt. Vitus székesegyházat, a Régi Királyi Palotát és a Szt. György Bazilikát. A várfalnál található Prága legfestőibb utcája, az Arany Utcácska. Délután az Óváros és Újváros nevezetességeit látogatjuk meg: Vencel tér – Lőportorony – Reprezentációs Ház – Óváros tér – Városháza, tornyán a középkori csillagászati óraművel, a felújított Orlojjal, amely immár ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket – Károly híd. Késő délután fakultatív vacsorával egybekötött sétahajózásra invitáljuk utasainkat a Moldva folyón.

3. nap: Reggeli után búcsút intünk a „száztornyú városnak”, és folytatjuk utunkat Dél-Csehország egyik leglátogatottabb városába, Česky Krumlovba. Ez a város a középkorból ránk maradt kis ékszerdoboz a Moldva folyó kettős kanyarulatában. Óvárosa az UNESCO Világörökség része. Sétát teszünk a műemlékekben gazdag utcákon, ahol szinte minden házról legendák szólnak. Megtekintjük a Szent Vitus templomot, majd sétánkat a meghökkentően érdekes Krumlovi várban fejezzük be. Szabadprogram után a délutáni órákban indulunk hazafelé.
Érkezés a késő esti-éjszakai órákban.


Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Vacsorával egybekötött hajókirándulás a Moldva folyón
6500

Az ár tartalmazza:  Utazás autóbusszal, 2 éj szállás reggelivel, idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:  egyágyas felár 10.900 Ft, BBP biztosítás 1.500 Ft, programok költségei
Fakultatív vacsora a szállodában 9 EUR/fő, Prágai vár kb. 250 CZK/fő,  vacsorával egybekötött hajókirándulás a Moldva folyón 6.500 Ft/fő (jelentkezéskor fizetendő)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk! Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

Hasonló ajánlatok