A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Ezerarcú dél-toszkán tájakon-tengerparti nyaralással 7 nap/6éj

Olaszország, Toszkána és környéke, Principina a Mare
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Nyaralóprogram, Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-09-15-tól
2024-09-21-ig
Szobatípus: Társítható
Időtartam: 6 éj
Ár:
229900.00 Ft/fő reggelivel visszavonásig érvényes
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-09-15-tól
2024-09-21-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba(pótágyazható)
Időtartam: 6 éj
Ár:
229900.00 Ft/fő reggelivel-visszavonásig érvényes
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-09-15-tól
2024-09-21-ig
Szobatípus: Társítható
Időtartam: 6 éj
Ár:
269800.00 Ft/fő félpanzióval visszavonásig érvényes
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-09-15-tól
2024-09-21-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba(pótágyazható)
Időtartam: 6 éj
Ár:
269800.00 Ft/fő félpanzióval visszavonásig érvényes
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-09-15-tól
2024-09-21-ig
Szobatípus: 1 ágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
279800.00 Ft/fő reggelivel visszavonásig érvényes
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-09-15-tól
2024-09-21-ig
Szobatípus: 1 ágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
319700.00 Ft/fő félpanzióval visszavonásig érvényes
Ajánlatkérés
Leírás

SLÁGER AJÁNLAT    
A kéklő tenger és a sokszínű kirándulások ötvözetét ajánljuk programunkon!
Toszkána tengerpartja a legszebbek közé tartozik, környezete pedig sok ismeretlen kincset rejt. Bejárhatjtuk a toszkán táj legelbűvőbb, festői középkori településeit, hajóval pedig felfedezhetjük a közeli szigeteket is.
A finom ételek, a gazdag látnivalók, a környék különleges természeti adottságai, a Saturnia hőforrás mint, egyedülálló és remek kikapcsolódást ígérnek. Mind a tenger szerelmeseinek, mind a kulturális élményt kedvelőknek felejthetetlen élményeket tartogatunk! Mindezek mellett a szálláshelyünk a tengerpart közelében található!

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Szállás: 3* -os, szinvonalas, tengerparti szállodában, kb. 400 m-re a tengerparttól. A családias, 3 emeletes modern szálloda gyönyörű, évszázados pinea erdővel van körülvéve. Szobák: modern, kényelmes fürdőszobás szobák, asztal, műholdas tv, telefon, minibár, széf, hajszárító, erkély.
Szolgáltatások: lift, recepció, hall, bár, reggeliző terem/étterem, kert terasszal, wi-fi a közös helyiségek egy részében elérhető.

Ellátás:  reggeli, illetve felár ellenében 3 fogásos vacsora.
A félpanzió befizetése ajánlott, mivel a napi programok és a helyi  magasabb árak miatt a vacsora megoldása nehézkes!  

Fel- és leszállási lehetőségek:
Ingyenes:
Budapest (BOK Csarnok-Dózsa György út és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Időpont 2024: 7 nap/6 éj  

2024. szeptember 15-21. (vasárnap-szombat)

Program: KEDVCSINÁLÓ VIDEÓK:  Saturnia hőforrás: ITT! Halott város: ITT! Szépséges szörnyetegek világa: ITT!

 

1. nap: Budapest - Principina a Mare
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban, folyamatos utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel.
Az É
rkezés Principina a Mare területén található, tengerparti szálláshelyünkre az esti órákban..

2. nap: Sorano - Pitigliano - Saturnia hőforrás fürdőzéssel 
Szabadprogram, vagy egész napos fakultatív kirándulás a tufára épített városokhoz és a vidék egyedülálló hőforrásához (Ár: 45 EUR/fő).  A festői Sorano -ta toszkán Matera néven emlegetik. A sziklatetőre épült ékszerdobozhoz hasonló városkában a panoráma csodálatos. Egyedi hangulatú sétánk során megnézzük a palotáját, ahol szinte a középkorban érezzük magunkat. A város közepén magasodó teraszról a naplemente látványa egyedülálló, a lemenő nap fényében köszön vissza a legjobban a városka mese hangulata. A tufakiszögellés tetején álló, a Lente folyó völgyére néző Pitigliano Olaszország legszebb falvainak egyike címmel büszkélkedhet. Épületei és zegzugos kis utcácskái szinte beleolvadnak a sziklákba, mintha azokból faragták volna ki őket. Végigsétálunk a meseszerű település tufába vájt útján a történelmi óvárosban, melyet az egykor itt élt zsidó közösség miatt kis Jeruzsálemnek is neveznek. Utunk az egyik legkülönlegesebb látványt nyújtó, több ezer éves múltra tekintő, kanyargós úton megközelíthető Saturnia hőforráshoz vezet. A fürdőt már a rómaiak idejében is említik az írásos emlékek, később pedig a középkorban is rendszeresen használták. Megmártózunk a sziklákon lezúduló, természetes kőkádakban gőzölgő forrás közel 36 fokos vízében és élvezhetjük a víz gyógyító-és masszírozó hatását, és a környező táj szépségében gyönyörködve lazítunk. 

3. nap: Középkori kisvárosok: Capalbio - Tarot Garden (Szépséges Szobor Szörnyetegek mesés világa) Szabadidő, fürdőzés, vagy egy fantasztikus félnapos programra invitáljuk Önöket a környék egyedülálló látnivalóihoz  (Ár: 25 EUR/fő). Mesés partok és tájak mellett haladunk, elragadó városkákkal ismerkedünk, majd Capalbio - ban teszünk látogatást. A városka eldugott kis utcáin, bámulatos terein bandukolva a középkorban találjuk magunkat. Hihetetlen hangulatot árasztanak a kőépületek és a sikátoros kis utcácskák, amiket látni kell! A városka megtekintése után az itt található misztikus kertet célba. A Gaudi által ihletett, a 25 év alatt ismert, Tarot Garden néven ismert, káprázatosan színes szoborkertben a Tarot kártyák lapjairól készült hatalmas méretű szobrokat láthatjuk. Az itt található Szépséges szörnyek hatalmas élményt ígérnek azoknak is, akiket az ezoterikus világ nem érint meg. A kerámia-és tükördarabokkal borított figurák egy részének a belsejében is be lehet menni, a lépcsőkön és folyosókon át újabb és újabb részletgazdag apróságok tűnnek fel.

 4. nap: Hajókirándulás Giglio szigetére fürdőzéssel
Szabadprogram, vagy egész napos hajókirándulás a toszkán szigetek kisebb gyöngyszemeihez. (Ár hajójeggyel 45 EUR/fő) . Reggeli után Argentario/Porto Santo Stefano kikötőjébe érkezünk. Az elragadó kikötő a Monte Argentario félszigeten található, melyet egy kis út köt össze a szárazfölddel. A menetrendtől függően szabadidő a városkában. A legenda szerint, amikor Vénusz kikelt a tengerből, a nyakláncáról lepergett hét gyöngy, ezekből lett a hét toszkán sziget, köztük Giannutri és Giglio-szigete is, amelyek közül Giglio sziget ét a hajókirándulás alatt célba vesz, ahol Olaszország egyik legább tengervizű partszakasza vár minket , a vidék 90%-a mai napig érintetlen. Meglátogatjuk a színes városkát, sétálunk a kikötőt szegélyező nyüzsgő sétányon, majd lehetőség lesz szabadidőre, jó idő esetén strandolásra is. (A tenger hajózhatóságának, és az időjárás függvényében, a program változhat.)

5. Bagnaia: Villa Lante - Halott város: Bagnoregio
Ezen a napon is eldöntheti, hogy a tengerparton pihen, vagy velünk tart egy igen tartalmas és különleges látnivalókat ígérő, egész napos fakultatív programra (Ár: 45 EUR/fő). Reggeli után Lazio tartomány felé vesszük utunkat, a Bolsena-tó környékére utazunk, melyet ősi kis falvak vesznek körbe. Bagnaia fenséges vidékére látogatunk, ahol a festői, reneszánsz Villa Lante kertjét látogatjuk meg. A villa épülete lenyűgöző, egyedülálló parkkal van körülvéve, mely gyönyörű példája a késő-reneszánsz olasz kertépítésnek. Napunkat egy időutazással zárjuk az itáliai szellemvárosban, vagy más néven a Haldokló városban, Bagnoregio -ban. Nincs látogató, aki ne ámulna el a felhők feletti- egyedülálló híddal összekötött - település látványától. A káprázatos környezetben megbújó, autóforgalomtól elzárt városka, mely nem véletlenül került fel a világ száz legveszélyeztetettebb, fokozottan védendő műemlékek utasítására. Gasztronómiai élményekkel is gazdagodhatunk, az éttermek remek helyi különlegességeket és tengeri ételeket kínálnak. Ne hagyja ki!

 6. nap: Szabadprogram a tengerparton - Grosseto - borkóstoló
Szabadprogram a tengerparton, vagy fakultatív kirándulás. A mai napot a pihenésnek szentelhetjük. Kedvükre napozhatnak, strandolhatnak, vagy fakultatív félnapos autóbuszos programon Grosseto -ba látogatunk, sétálunk a hangulatos belvárosban, ahol műemlékek, látnivalók közül kiemelkedik a városháza és a Dóm. Szabadidő keretében is barangolhatnak a kedves városban. Zamatos borokat és kézműves olívbaolajat is kóstolhatunk egy helyi borászatban, ahol még az eredeti, helyi kiváló minőségű olívaolaj története és ízvilága is magával ragad minket, vásárlási lehetőséggel ( Ár kóstolóval: 35 EUR/fő).


7. nap: Principina a Mare- Budapest

Hazaindulunk, mögöttünk hagyjuk Toszkána csodálatos vidékét. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel, érkezés Budapestre az éjszakai órákban. 

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki! 

 Ezerarcú dél-toszkán tájakon-nyaralással 2024
7 nap/6 éj 

ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 

Időpont  
09.15-09.21.    229 900 Ft/fő (590 EUR/fő)

Egyágyas felár nélkül foglalható két,-háromágyas szobákban társítással.     
Egyágyas felár (társítás nélkül): 49 900 Ft/fő ( 128 EUR/fő)

Félpanziós felár : 39 900 Ft/fő ( 102 EUR/fő) 

Audio guide: 3850 Ft/fő (10 EUR/fő)

Kedvezmények: 3.ágyon 12 éves korig: -10% az alapárból

Üdülőhelyi díj és regisztrációs díj:   20 EUR/fő/tartózkodás (helyszínen fizetendő) 

Fakultatív programok (min. létszám: 25 fő):
Sorano - Pitigliano - Saturnia hőforrás fürdőzéssel: 
                         45 EUR/fő
Hajókirándulás Giglio szigetére, (hajójeggyel) fürdőzéssel:              45 EUR/fő hajójeggyel
Középkori kisvárosok: Capalbio - Tarot Garden:                                 25 EUR/fő
Bagnaia: Villa Lante - Halott város: Bagnoregio:                                 45 EUR/fő
Félnapos kirándulás -Grosseto - borkóstoló:                                       35 EUR/fő

Belépők:
Bagnoregio, halott város: Kb. 10 Eur helyi közlekedéssel
Villa Lante: kb. 8 Euró
Capalbio/Tarot Garden park: kb. 14 Eur.


Minimum létszám: 35 fő

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (classic típus 730 Ft/fő/nap, prémium típus 950 Ft/fő/nap), útlemondási díjat, az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat, a helyszínen fizetendő idegenforgalmi és regisztrációs díjat, fakultatív vacsorát és az audio guide költségét. Az útlemondási biztosítás 15% önrészt tartalmaz. Foglalással egyidőben megkötött útlemondási - és prémium utasbiztosítással (950 Ft/fő/nap) az önrész kiváltható.

Hasonló ajánlatok