Hírlevél feliratkozás

Az adventi vásárok királynője Zágráb - balatoni indulás

Úticél: Horvátország, Horvát hegyvidék
Szállás típus: Nincs
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: Busz
Időtartam:
Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Indulás:

 

Utazás: autóbusszal

Felszállási lehetőség: Budapest – Székesfehérvár – Siófok - Balatonlelle – Balatonboglár – Fonyód – Balatonkeresztúr – Nagykanizsa útvonalon

Program:

Indulás Budapestről reggel 6 órakor. Érkezés Horvátország fiatalosan lüktető fővárosába  a késő délelőtti órákban. Zágráb már három egymást követő évben elnyerte a legszebb Karácsonyi vásár címet Európában.
 

A Szent László által alapított városnak nagyon sok magyar vonatkozása van, azonban kellemes, élhető hangulata a legvonzóbb. Először hely idegenvezetőnkkel városnéző sétára indulunk és megismerjük a látnivalókat.

Az alsóvárosban a zöld parksor ölelésében álló monarchia korabeli épületek után a történelmi óváros zegzugos, középkori utcáin mélyedünk el a város régmúlt, de izgalmas eseményeiben. (Jelasics tér, Katedrális, Piactér, Sétálóutca, Kőkapu, Trg Svetog Marka, Lotrscak Bástya, Ilica)
 

Ezután szabadprogram keretében  belevetjük magunkat az adventi forgatagba. Adventkor a város számos színes, szórakozató és kulturális programmal készül az idelátogatóknak. A Jelasics téren és sok kis közeli utcácskában számos finomság, ajándék, kézzel készített termék kapható. A zene és az illatok, a hangulat belengi az egész központot.  Az Európa téren felállított ajándék- és karácsonyfadísz-standok is hozzájárulnak majd a jó hangulathoz, ellátogathatunk az élő Betlehemhez a Kaptolon vagy egyszerűen csak élvezzük a siklóvasút melletti karácsonyi vásárt.
 

Hazaindulás kb. 17:00-kor, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az utazás minimum 35 fő jelentkezése esetén indul! A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az ár tartalmazza: utazás komfortos autóbusszal, csoportkísérő idegenvezető
A részvételi díj nem tartalmazza: helyi idegenvezető 3 €/fő, utasbiztosítás 500 Ft/fő


vissza az előző oldalra