Hírlevél feliratkozás

Két Város - Két Karnevál! 3 Nap/2 Éj ***

Úticél: Olaszország, Észak-Adria
Szállás típus: Hotel ***
Ellátás: Választható
Utazás módja: Busz
Időtartam: 2 éj
Típus: Körutazás, Városlátogatás
Indulás: 2020-02-21

 

Rövid ismertető: Ismerje meg az Adria két legjobb karneválját, Velence és Rijeka Önre vár! Pompás velencei maszkok között sétálhat ebben az elvarázsolt szépségű városban. Másnap átadhatja magát egy egy másik, fergeteges karneváli hangulatnak.

Utazás: légkondicionált autóbusszal 

Szállás: 2 éjszaka Lido di Jesoloban, 3*-os szállodában

Ellátás (krt): reggeli, felár ellenében vacsora

Fel- és leszállási lehetőség:
Ingyenes: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Időpontok: 3 nap/2 éj
2020. 02.21-02.23. 

Program:
Kedvcsináló videó utasunktól: ITT!


1. nap: Budapest- Aquileia- Lido di Jesolo

Indulás kora reggel Budapestről, majd megállunk Aquileia-ban, mely az ókorban a Római Birodalom legjelentősebb települései közé tartozott. A bazilika és környéke a világörökség része. Este elfoglaljuk szállásunkat Lido di Jesolo-ban.

2. nap: Velencei Karnevál
Reggeli után egész napos kirándulás. Áthajózva Velencébe (Hajójegy ára kb.30 EUR/fő), rövid séta alkalmával megtekintjük a Szt. Márk teret, a Sóhajok hídját, az ikonikus Dodge Palotát és természetesen a kihagyhatatlan Rialtót. Karneváli hangulatban gyönyörködjünk a hosszú Canale Grande mentén álló paloták szépségében! A nap hátralévő részében, mindenki eldöntheti, hogy a napot a lagúnák és maszkok kavalkádjában tölti el, vagy - helyszíni felár ellenében - áthajózik a nyugalmasabb szigetekre, Murano-ra és Burano-ra. Murano szigetén az üveggyár, és annak lélegzetelállító, világhíres termékeiben, Burano szigetén pedig a csipkekészítés mestereinek műveiben és a városkára jellemző színes házacskákban gyönyörködünk.

3. nap: Rijekai Karnevál
Reggeli után indulunk Rijeka-ba, hogy mi is bekapcsolódjunk az élénk karneváli forgatagba, mely a város nyolc különböző pontján zajlik. Ismerkedés a világ minden tájáról érkezett részvevő, több mint 100 csoport, zenés, csillogó felvonulásával, bemutató programjával és csodálatos maszkjaikkal. Késő délután hazaindulás, érkezés Budapestre éjfél környékén.  

Felárak és belépők:
Üdülőhelyi díj:
5 EUr/fő/tartózkodás
Velencei hajójegy a helyszínen: 30 EUR/fő
Vacsora felára: 7 900 Ft/fő/2 vacsora
Egyágyas felár: 19 900 Ft/fő/2 éj
Audio guide: 1 500 Ft/fő/tartózkodás

Minimum létszám: 35 fő

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást, a szállást reggelivel, a programokat, magyar nyelvű idegenvezető költségeit, a városbelépőt Punta Sabbioni-ba.

A részvételi díj nem tartalmazza: a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (570 Ft/fő/nap), az útlemondási biztosítást (1,3%), üdülőhelyi díjat, vacsorát, belépőket, a velencei hajójegyet, a foglalási díjat 12 év felett (1.500 Ft/fő).

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!vissza az előző oldalra