Hírlevél feliratkozás

Plitvicei Hétvége Télen Rijekai Karnevállal 2Nap / 1Éj ***

Úticél: Horvátország, Kvarner-öböl
Szállás típus: Hotel ***
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Busz
Időtartam: 1 éj
Típus: Fesztiválok, Körutazás
Indulás: 2020-02-22

 

Rövid ismertető: Jöjjön velünk, nézzünk meg együtt a Plitvicei tavakat téli öltözetben,  és vegye fel a  rijekai forgatag ritmusát! A rijekai karnevál szlogenjét: "Légy az, aki szeretnél", követi több száz civil csoport, melyek egyedi felvonulását láthatjuk és mi is követjhetük példájukat! 
Plitvicei tavaknál buja vízesések, vagy éppen meseszép jégvilággá fagyott táj fogad minket? Még nem tudhajtuk, de akár varázslatos zuhatagok, akár csillogó kristályköpenybe burkolózó nemzeti park látványa vár ránk,  gyönyörű és egyedi élményben lesz részünk!

Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó).  Nincs éjszakai utazás. 
Szükséges úti okmány: érvényes személyi igazolvány vagy útlevél.

Szállás: 1 éjszaka Crikvenica környéki hotel 3*.

Ellátás (krt): 1 svédasztalos reggeli, igény esetén, felár elenében svédasztalos vacsora.

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Időpontok: 2020.február 22-23.

Program:
1. nap Plitvicei tavak
Indulás reggel 06.00 órakor. Kora délután elérjük a Világörökség részeként Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei- tavakat és vízeséseinek kavalkádját. Folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi a tájat. Vagy a fagyott vízesések látványa vár minket? Ha így lesz, gyönyörködhetünk a különleges téli formák kavalkádjában és a tavakat díszítő jégkristályköpenyében! Ebben az időszakban a kishajók nem járnak, a kisvonatok is csak az időjárás függvényében, így végig gyalogolunk kb 5-6 km-t, fából készült kis hidakon, ösvényeken, időnként lépcsőkön át. Csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. Fárasztó egy kicsit, de természet szépsége bőven kárpótol majd ezért.  A kiránduláson mindenki saját felelősségére, fizikai és egészségügyi állapotának ismeretében vesz részt. Nem ajánljunk azoknak, akinek bármilyen nehézséget is jelent a gyaloglás vagy lépcsőzés természetes körülmények között! Szállásra érkezés vacsora idején. 

2.nap: Trsati Vár, Rijekai karnevál
Ízletes reggeli után teszünk egy sétát Crikvenicában. Majd buszunkkal a Rijeka fölé magasodó középkori Trsat várához utazunk, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában, majd leereszkedünk a hegyről és megnézzünk a legnagyobb Monarchia-korabeli kikötővárost és a karneválját.  Bekapcsolódunk az élénk karneváli forgatagba, mely a város több különböző pontján zajlik. Ismerkedés a világ minden tájáról érkezett részvevő - több mint 100 csoport - zenés, csillogó felvonulásával, bemutató programjával és csodálatos maszkjaikkal. Jó hangulattal feltöltődve buszra szállunk és irány Magyarország. Haza érkezés éjfél környékén. 

Felárak és belépők:
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!

Üdülőhelyi díj:
600 Ft/fő.
Vacsora (svédasztalos): 2000 Ft/fő.
Egyágyas felár: 6 000 Ft/fő.

Kedvezmények 12 évig:
2. ágyon: 2 000 Ft/fő,
3. ágyon: 3 000 Ft/fő.

Plitvice belépő a helyszínen: 75 HRK/fő, 7-18 év között 40-50% kedvezmény a belépőjegyárakból.

Minimum létszám: 35 fő. Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást, a szállást reggelivel, a programokat, magyar nyelvű idegenvezető költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza: a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (1140 Ft/fő), az útlemondási biztosítást (1,3%), üdülőhelyi díjat, belépőket, a foglalási díjat 12 év felett (1.500 Ft/fő).

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra