A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Hallyu - Utazás a koreai drámák és K-pop világába

Dél Korea, Körutazás Dél-Koreában, Körutazás Dél-Koreában
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás
Rajongsz a dél-koreai drámákért vagy épp a K-pop bandák slágereinek megszállottja vagy? Akkor egyértelműen a HALLYU körutazásunkon a helyed! Célunk, hogy magyar csoportkísérőnk társaságában a Szöulban és környékén eltöltött egy hét alatt a világszerte egyre népszerűbb koreai popkultúra minél több zarándokhelyére látogassunk el. Kosztümös és modern filmek forgatási helyszíneire, valamint a zenei előadók által is szeretett vagy látogatott helyekre kalauzolunk el, ahol ha szerencsénk van, akár sztárokkal is találkozhatunk. Nincs más hátra, „lovagold meg” velünk a Koreai Hullámot, tarts velünk Szöulba körutazásunk alkalmával!

Útvonal: Szöul – Suwon – Yongin – Nami Island – Petite France – Szöul 
Időpont: 2019. július 10 – 18.
Időtartam: 9 nap / 7 éj
Részvételi díj: 379.000 Ft /fő-től
Előfoglalási kedvezménnyel:
2018. december 31-ig: 349.000 Ft /fő-től



Program

1 . Nap – július 10.

Elutazás Budapestről kora délután a Lufthansa légitársaság járataival Frankfurton keresztül Szöulba, magyar csoportkísérőnk társaságában.

2 . Nap – július 11.

A délelőtti órákban érkezünk meg Szöul Incheon repülőterére, ahonnan busszal vetjük bele magunkat rögtön a városnézésbe rövid programunk keretein belül. A város egyik legújabb ékkövéhez, a Lotte World Towerhez látogatunk, ahonnan 500 méter magasból csodálhatjuk a panorámát, majd a felhőkarcolóban található plázában használhatjuk ki szabadidőnket étkezésre, vásárlásra vagy csak nézelődésre. Mielőtt a belvárosi szállodánkba tartanánk, még megtekintjük az 1988-as nyári olimpiai játékok helyszínét, a Seoul Olympic Parkot. Szállás Szöulban.

3 . Nap – július 12.


Reggel tömegközlekedéssel folytatjuk Szöul felfedezését. Elsőként a hangulatos belvárosi patakhoz, a Cheonggyecheon stream-hez látogatunk, majd innen a Gwanghwamun térre sétálunk át, ahol megismerkedhetünk az ország történetének kiemelkedő alakjaival. Következőként Szöul öt palotája közül az első és legnagyobb Gyeongbokgung palotát látogatjuk meg, ahol megtekintünk egy királyi őrségváltást is. Délután némi szabadidő áll rendelkezésre a szuvenír- és kézműves boltokkal, éttermekkel teletűzdelt Insadong utcán, majd a napot a város közepén magasodó N-Seoul Tower kilátójával zárjuk. Szállás Szöulban.

4 . Nap – július 13.

A mai nap már inkább Korea modern arcáról és fiatalos kultúrájáról fog szólni: a híres Gangnam városrészben teszünk egy sétát, ahol többek közt a Samsung D’Light bemutatóterének köszönhetően ismerhetjük meg a tech-óriás jövőbe mutató kütyüjeit. Metróval és gyalog folytatjuk a felfedezést, következő állomásunk az SM Town, mely a médiavállalat saját bevásárló- és szórakoztatóközpontja. Meglátogatjuk a felhőkarcolók árnyékában megbúvó bájos kis Bongeunsa templomot, majd az Apgujeong Hallyu Star Streetre tartunk, ahol a legtöbb zenei- és filmsztárt menedzselő iroda főhadiszállását találhatjuk. Nem ritka, hogy egy-egy kedvenc is felbukkanjon erre felé. Szállás Szöulban.

5 . Nap – július 14.

Reggeli után buszos kirándulásra Suwonba utazunk, ahol a 18. század végén épült Hwaseong erőd máig megmaradt falain sétálgathatunk. Ebédre közösen megkóstoljuk a bibimbapot, mely Korea egyik nemzeti étele, majd az MBC Dramia-ba, másnéven a Daejanggeum Parkba látogatunk, mely az MBC média-óriás saját kültéri stúdiója. A két és fél millió négyzetkilométerenyi területen az ország történelmének több korszakát is rekonstruálták, hogy aztán itt forgassák le napjaink kedvenc kosztümös drámáinak nagy részét. Szállás Szöulban.

6 . Nap – július 15.

Egész napos program során tömegközlekedéssel folytatjuk Szöul megismerését. Elsőként a DMC, azaz Digital Media City városrészbe utazunk, ami főként TV-társaságok székházainak és tech cégeknek ad otthont, így itt sem elhanyagolható az esélye annak, hogy megpillantsunk egy-egy közszereplőt. Később a Myeongdong utcáin teszünk egy sétát, mely a legfelkapottabb bevásárlóutcák egyike, és a csúcsminőségű kozmetikai cikkek mekkája. Délután a Dongdaemun városrészbe látogatunk, mely hajnalig nyitva tartó divatos plázáiról és kortárs művészeti központjáról, a Design Plaza-ról ismert. Szállás Szöulban.

7 . Nap – július 16.

E napunkat ismét híres filmek és drámák forgatási helyszíneinek szenteljük. Busszal utazunk az Északi Han folyón található Nami Island kicsiny szigetéhez, mely legfőképp a Winter Sonata című dráma itt felvett jelenetei miatt vált ismertté, bár időközben egy komplett szórakoztató parkká vált. Délutáni állomásunk a közeli Petite France, mely egy francia stílusban épült tematikus park, ami szintén több ismert koreai filmnek és drámának szolgált már „romantikus díszletként”. Szállás Szöulban.

8 . Nap – július 17.


Egész napos szabad program áll rendelkezésre Szöul egyéni felfedezésére. Aki még a város modernebb arcára kíváncsi, tegyen egy sétát a fiatalokkal és turistákkal teli Hongdae városrészben, mely főként a közeli egyetemeinek köszönheti célközönségét, aki pedig a hagyományokkal ismerkedne, javasoljuk a látogatást a város valamelyik hagyományos piacára, mint amilyenek a Namdaemun vagy a Gwangjang piacok. Szállás Szöulban.

9 . Nap – július 18.

Kijelentkezünk a szállodából, majd busszal transzfer a Szöul Incheon repülőtérre, ahonnan a kora délutáni órákban indul járatunk Frankfurton keresztül Budapestre. Hazaérkezés várhatóan a késő esti órákban.

Szállás

  •     Szöul (7 éj): Hote Ibis Ambassador Insadong

    Irodánk a szállodák változtatásának jogát fenntartja.

A részvételi díj tartalmazza:

  •     Repülőjegyet Budapest – Szöul – Budapest útvonalon
  •     7 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában, kétágyas, standard szobákban
  •     Reggelit minden nap és egyszer ebédet
  •     Transzfereket a városnézések során (privát busszal és tömegközlekedéssel a program szerint)
  •     Retúr repülőtéri transzfereket
  •     Helyi angol nyelvű idegenvezetést és magyar csoportkísérőt, tolmácsolást az út teljes időtartama alatt
  •     Városnézést és kirándulást Szöulban, Suwonban, a Nami Island-en és Petite France-ban
  •     A belépőket a programok során

A részvételi díj nem tartalmazza:

  •     Repülőtéri illetékeket (kb. 160.000 Ft/fő)
  •     Sztornó biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
  •     Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
  •     A programban nem szereplő étkezéseket
  •     Egyágyas felárat (100.000 Ft /fő, társítás kérhető!)

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok