A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Szilveszteri körutazás Észak-Thaiföldön, pihenéssel Krabi tengerpartján

Thaiföld, Körutazás Thaiföldön, Körutazás Thaiföldön
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Megtelt!


Tartson velünk Észak-Thaiföldre, ismerje meg Chiang Mai és Chiang Rai városait, majd a fővárosban, Bangkokban töltött pár izgalmas nap után kezdetét veszi a kikapcsolódás Krabi mesés tengerpartjain.

Dátum
2019. december 27 – 2020. január 9.
Időtartam
14 nap/11 éj
Utazás
Menetrend szerinti repülőjáratokkal
Repülési idő
Kb. 12 óra
Elhelyezés
3 és 4 csillagos szállodákban
Ellátás
reggeli, 6 ebéd vagy vacsora
Idegenvezetés
A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum
létszám 20 fő


Körutazás Észak-Thaiföldön, pihenéssel Krabi tengerpartján ajánlatunk programleírása


1 – 2. nap: Chiang Mai

Elutazás Budapestről a reggeli órákban dohai átszállással Chiang Maiba. Éjszaka a repülőn.

Érkezés Chiang Mai-ba kora reggel, transzfer a szállodába, lehetőség egy kis pihenésre az utazás után. Kora délután elindulunk megismerkedni a várossal, meglátogatjuk a legismertebb templomokat, a Wat Phra Singht, Wat Chedi Luangot is. Este szabad program, érdemes meglátogatni Észak-Thaiföld legnagyobb éjszakai piacát. Szállás Chiang Mai-ban (2 éj).

 

3. nap: Chiang Mai

Reggel látogatás a dombtetőn fekvő Doi Suthep templomnál, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik Chiang Mai-ra. A 14. században épült templomot Thaiföld egyik legszebbjének tartják. A következő program során kipróbálhatjuk milyen érzés bambusz-tutajon hajózni a Mae Tang folyón. Ebéd egy helyi étteremben, majd látogatás egy orchidea farmon.

 

4. nap: látogatás a hegyi törzseknél

Korai reggeli után elutazás Chiang Rai városába, útközben látogatás a híres Karen Paduang vagyis a gyűrűs nyakú hegyi törzseknél. Hajózás apró falvak mellett a Kok-folyón, utazás egy Karen faluba, majd látogatás a Yao és Akha törzsek falvaiban is. Szállás Chiang Rai-ban (2 éj).

 

5. nap: Arany Háromszög

Reggel megtekintjük Thaiföld egyik legkülönlegesebb templomát, a Wat Rong Khunt, azaz a „Fehért templomot”. Ezután egész napos kirándulásra indulunk a híres Arany Háromszögben, Burma, Laosz és Thaiföld közös határvidékén, melynek falvaiban máktermesztéssel és ópium-előállítással foglalkoztak évszázadokon keresztül. Látogatás az ópium múzeumban, majd hajókirándulás a Mekong-folyón és látogatás a Laoszhoz tartozó Donsao sziget piacán. Este vásárlási lehetőség Chiang Rai éjszakai piacán.

 

6. nap: Bangkok

Transzfer a repülőtérre, elutazás Bangkokba. Érkezés után transzfer a szállodába. Este kellemes vacsorát fogyaszthatunk el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között. Szállás Bangkokban (2 éj).


7. nap: Bangkok

A mai napon meglátogatjuk a híres Királyi Palotát, a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. Megtekintjük a Smaragd Buddha templomát, majd Bangkok legnagyobb buddhista templomát, a Wat Pho-t, mely a 45 méter hosszú Fekvő Buddha otthona.

 

8. nap: utazás Krabi - Ao Nang tengerpartjára

Transzfer a repülőtérre, elutazás Krabi repülőterére. Transzfer az Ao Nang tengerpart közelében fekvő szállodába (5 éj). Krabi tartomány partvonala Thaiföld legszebb tengerpartjainak és szigeteinek ad otthont. Ao Nang-ból akár minden nap más apró szigetre, meseszép partra hajózhatunk át, fedezzék fel Railay tengerpartjait, a csodás Phra Nang Beach-et vagy Hong szigetét!

 

9 - 12. nap: Krabi - Ao Nang tengerpartja


Egész napos szabad program, kikapcsolódási lehetőség a tengerparton fakultatív programlehetőségekkel (jelentkezés a helyszínen, az idegenvezetőnél).

 

13 -14. nap: Phuket, utazás Budapestre

Szabad program, dél körül kijelentkezés a szállodából. Kora délután transzfer Phuket repülőterére. Elutazás Phuketről dohai átszállással Budapestre, éjszaka a repülőn. Érkezés Budapestre a kora reggeli órákban.

 
A programok sorrendje változhat.

A részvételi díj tartalma: repülőjegyek, szállás 6 éjszakára félpanziós ellátással a körutazás során és 5 éjszakára reggelivel Krabin, programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illetékek: kb. 158 000 Ft/fő, borravaló (helyszínen fizetendő kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás.

Hasonló ajánlatok