A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Buszos kirándulás az Isztrián - Hotel Delfin **

Horvátország, Isztriai-félsziget, Porec
  • Szálláskategória: Hotel **
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Leírás

Szállás: A Hotel Delfin egyszerűen berendezett szobáiban.

Ellátás: Félpanzió

Közlekedés: Autóbusszal Debrecen - Békéscsaba - Szeged - Kecskemét - Budapest - Székesfehérvár - Siófok - Nagykanizsa útvonalon.


Rovinj - Lim fjord - Pula - Triest és a Miramare kastély

1. nap: Indulás Debrecenből 01:00-kor, Békéscsabáról 03:00-kor, szegedről 05:00-kor, Kecskemétről 06:20-kor, Budapest-Népliget (Planetárium) 07:30-kor.
(További felszállási lehetőségek: Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa.)
Utazás Szlovénián át, útközben városnézés Ljubljanában. Érkezés az esti órákban Porecre, szállás elfoglalása a Delfin hotelben, majd vacsora.

2. nap:
Porec felfedezése: busszal bemegyünk a városba, majd gyalogos városnézést tartunk. Délután szabad program fürdőzésre és napozásra.

3. nap: Szabad program vagy fakultatív kirándulás a Lim fjordhoz és Pula városába. A Lim fjord egy rendkívüli természeti képződmény, mely 10 km hosszan nyúlik be a szárazföldbe. Kiváló kagylótelepeiről és jellegzetes tengeri éttermeiről híres. Továbbutazás Pulára, mely egy nagy múltú történelmi város az Isztriai-félszigeten. Legfőbb nevezetessége az Amfiteátrum, melyet meg is tekintünk, séta az óvárosban. Visszaérkezés a délutáni órákban. A program ára: 20€/fő.

4. nap: Szabad program vagy fakultatív kirándulás Triesztbe és a Miramare kastélyhoz. Átutazva Szlovénián megérkezünk az olaszországi Triesztbe. Első látnivalónk a Miramare régi Habsburg kastély, melybe Sziszi is sokszor vendégeskedett. A csodálatos kastélykertbe ingyenes a belépés, a kastélyba 8€/fő. Trieszt megtekintése, és vásárlási lehetőség. A program ára: 30€/fő.

5. nap: Kirándulás Rovinjba - hangulatos óváros bebarangolása és a Szent Eufemia székesegyház megtekintése. Délután szabad program.

6. nap: Reggeli után indulás haza Horvátországon keresztül, útközben rövid városnézés Opatijában. Hazaérkezés az esti órákban.

 
Az ár tartalmazza
  • Szállást 2 ágyas szobában, félpanzióval
  • Buszköltséget
  • Üdülőhelyi díjat
  • Útlemondási biztosítást

Az ár nem tartalmazza
  • Baleset-,betegség-,poggyászbiztosítást

Hasonló ajánlatok