A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

A Magas-Tátra gyöngyszemei

Szlovákia, Körutazás Szlovákiában, Körutazás Szlovákiában
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!


Leírás
Időpont: 2018. augusztus 3-5., 3 nap/2 éj
Elhelyezés: Poprádon *** szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban
Ellátás: reggeli
Utazás: autóbusszal
Idegenvezetés: az utazás alatt

1. nap: Fülek - Rimaszombat - Dobsinai-jégbarlang
Folyamatos utazással és néhány rövidebb pihenővel érkezünk a határállomásra. Hosszabb pihenőt tartunk Füleken. Felsétálunk a várhoz, körbe fényképezhetjük, majd utunkat folytatva Rimaszombaton tartunk hosszabb pihenőt. A városi sétánk után Európa egyik legnagyobb és legszebb jégbarlangjához utazunk, mely Dobsinától nem messze fekszik. A barlang ma is „élő”, hiszen még ma is állandóan képződik benne jég, mely néhol 30-40 méter vastagságú. (Hozzanak magukkal kabátot, mert a barlangban a hőmérséklet 0 Celsius fok alatt van!  A szállás Poprádon.

2. nap: Magas-Tátra - Tar-pataki-vízesések - Ó-Tátrafüred - Csorba-tó
Reggeli után a Magas-Tátra második legmagasabb csúcsát hódítjuk meg, a Lomnici csúcsot. A 2632 méter magas hegyet kabinos felvonóval közelítjük meg. A program időjárás függő! Visszatérve egy kellemes gyalogtúrával érjük el a két Tarpatak (Kis-Tarparak és Nagy-Tarpatak) egyesülése után keletkezett csodálatos vízeséseket. (Megfelelő, kényelmes cipőt hozzanak magukkal!) Levezetésként Ó-Tátrafüreden sétálunk, megcsodálva a Monarchia korabeli épületeket. A nap befejezéseként séta a Csorba-tónál. Fáradalmainkat ismét Poprád környékén, a szállásunkon pihenjük ki.

3. nap: Deményfalvi-cseppkőbarlang - Rózsahegy - Selmecbánya

Reggeli után a Deményfalvi-cseppkőbarlangba látogatunk el. Utunkat folytatva Rózsahegyre érkezünk. Ellátogatunk egy hangulatos hegyi gazdaságba, ahol finom sajtokat kóstolhatunk, a szabadtéri múzeumban egykor használt eszközöket láthatunk, de található ott egy kedves kisállat-simogató is. Selmecbányán a szabadtéri bányamúzeumban ismerkedünk a bányászat rejtelmeivel. Érkezés Budapestre az esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza: Szállás szállodában***, reggeli, utazás autóbusszal, idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza: Útlemondási biztosítás, utasbiztosítás és belépők (kb. 60 EUR)

Hasonló ajánlatok