A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Dubai, a világ legjeinek gyűjtőhelye - csoportos utazás pihenéssel

Egyesült Arab Emirátusok, Körutazások Dubaiban, Körutazás Dubaiban
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

csoportos utazás pihenéssel

A világ legmagasabb tornya, leggyorsabb liftje, a legnagyobb képkeret, hogy csak párat soroljunk fel a legek közül. Mindezt egy virágzó oázisban a sivatag közepén. Programunkban minden megmutatunk Dubaiban, régit-újat, tradicionálisat-modernet. És természetesen a pihenés a tengerparton sem hiányozhat.

Kedvezmény:
3 hónappal az indulás előtt: 50 000 Ft/fő
2 hónappal az indulás előtt: 30 000 FT/fő

Dátum: 2023. február 10 – 17.
Időtartam: 8 nap / 7 éjszaka  
Utazás: menetrendszerinti repülőjárattal
Repülési idő: kb. 5,5 óra
Elhelyezés: 5 csillagos szállodában
Ellátás: félpanzió
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri 
Minimum létszám: 14 fő

 

Dubai, a világ legjeinek gyűjtőhelye ajánlatunk programleírása

 

1. nap: Indulás Budapestről a kora délutáni órákban, érkezés Dubaiba az éjszakai órákban. Transzfer a szálláshelyre (7 éj).

 

2. nap: Dubai

Egész napos városnézés keretében ismerkedünk az ultra modern nagyvárossal, mely az Emirátusok 2. legnagyobb városa. Az egész napos program alatt látogatást teszünk a mAdinat Jumeirah autentikus bazárban, fotóstop a világ egyetlen 7 csillagos szállodájánál a Burj al Arabnál. Folytatjuk utunkat a Jumeirah Mecset felé, a híres The Frame-hez, vagyis Képkerethez, melyből szintén Pazar kilátás nyílik a régi és a modern városrészre. Látogatás a nemrégen nyílt Jövő Múzeumában is.

Vacsoránkat a város mesterséges kikötőjében, a Marinában hajózva költjük el.

 

3. nap: Abu Dhabi

Mai napunkat a fővárosnak, Abu Dhabinak szenteljük, mely a többsávos autópályán kb. 50 percre van Dubaitól. Az ország központja, egyben leggazdagabb emírsége, ahol az országggyűlés is ülésezik. Meglátogatjuk a neoiszlám építészet legszebb mecsetét, a Sheikh Zayaed Nagymecsetet, ahol az államlapító Sheikh Zayed nyughelye is található. Kívülről megnézzük a híres Emirates Palace szállodát és a Qasr Al Watan Palotát, az un. Etihad tornyokat, melyek a Halálos Iramban filmek egyikéből is ismerős lesz. Ebéd, majd látogatás a Louvre Múzeumban. Kora este visszaérkezés Dubaiba.

 

4. nap: Dubai

Reggeli után tengerparti pihenés a La Mer tengerparti szakaszon. Ez a partszakasz szépen gondozott szabadstrand, közel a város Bur negyedéhez. A parton található a Laguna csúszdapark is, melyet érdemes kipróbálni.  

A délutánt a Downtown részében töltjük a városnak, vásárolhatunk a világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, a Dubai Mallban, majd a világ jelenleg legmagasabb tornyának, a Burk Khalifának a 124. emeletére megyünk fel. Természetesen a világ leggyorsabb liftjével tesszük meg az utat. Vacsoránkat is itt költjük el, gyönyörködve közben az un. Táncoló Szökőkút műsorában. Transzfer vissza a szálláshelyre.

 

5. nap: Dubai

Délelőtt lehetőség van újra a La Mer tengerpartis szakaszon a fürdőzésre. Délután Dubai régi városrészével a Deira és a Bur negyeddel ismerkedünk. A híres aranypiac, fűszerpiac után átkelünk a tengernyúlványon egy helyi kis csónakkal (abra), este pedig vacsora egy híres indiai étteremben.

 

6. nap: Dubai sivatag

A délelőtti strandolás után kora délután a fantasztikus Miracle Kertben teszünk látogatást, ami a „hűvösebb” hónapokban tart nyitva. A kertben több millió virágzó növény látható, szobrokban megelevenedve, de egy hatalmas repülőgép is sok ezer virággal van beborítva.

Este elindulunk egy sivatagi jeep túrára, a naplementét egy dűne tetejéről nézzük mag, utána pedig vacsoránk egy beduin táborban lesz, műsorral együtt.

 

7. nap: Dubai

Egész nap szabadprogram Dubaiban. A vacsoránk a mai napon a Pálma-sziget törzsének végében található étteremben lesz. Innen fantasztikus a kilátás a szemben található Atlantis The Palm szállodára.

 

8.nap:  

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, hazautazás. Tervezett érkezés a déli órákban.

 

A programok sorrendje változhat!

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                          919 900               2                      1  839 800 Ft
Repülőtéri illeték kb.                                                              75 000                2                         150 000 Ft
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                       1 989 800 Ft


A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 75 000 Ft/fő, szállás 7 éjszakára, programok, transzferek és belépők a leírás szerint, útlemondási biztosítás*.


A részvételi díj nem tartalmazza: helyi idegenforgalmi adó (kb.6USD/szoba/éj), szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 30 USD /fő), utasbiztosítás.

További árak:

· egyágyas felár: 271 000 Ft/fő


Kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 50 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 30 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

Hasonló ajánlatok