A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Bled és a Vintgar-szurdok

Szlovénia, Szlovén hegyvidék, Bled
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Körutazás, Sportos kirándulások
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás
Felszállás: Budapest – Székesfehérvár – Siófok – Balatonlelle – Balatonboglár – Fonyód – Balatonkeresztúr - Nagykanizsa útvonalon

Program:

Indulás a hajnali órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel.
Érkezés Bledbe, Szlovénia egyik legszebb, a Júliai-Alpokban található kisvárosába. Először látogatást teszünk a tó fölé magasodó sziklacsúcsra épített lovagvárba, melynek története 1004-ig nyúlik vissza. A várból páratlan kilátás nyílik a Bledi-tóra és a környező hegyekre. A vármúzeum, a várkápolna, a hagyományos borpalackozó és nyomda pedig izgalmas programot ígérnek. Majd tehetünk egy sétát a Bledi-tó partján, lehetőség van pletnán áthajózni a tó közepén található kis szigetre és megkóstolni a híres bledi krémest.
Következő úti célunk a Bledtől pár kilométerre található Vintgar-szurdok. Az kb. másfél km hosszú, függőleges sziklafalak közé ékelődő szurdokot A Radovna folyó vízesései, zúgói teszik felejthetetlenné. A szurdokot kényelmesen bejárhatjuk a kiépített pallókon, hidakon, a kanyon végén pedig a ©um-vízesés vár bennünket.
Hazaindulás késő délután, érkezés az éjszakai órákban.

Részvételi díj tartalmazza: utazás komfortos autóbusszal, idegenvezetés

Részvételi díj nem tartalmazza: utasbiztosítás (500 Ft/fő), Bled – várbelépő (kb. 10 EUR/fő), Vintgar-szurdok belépő (kb. 4 EUR)

További lehetőségek: pletnázás a Bledi-tó szigetére (kb. 12 EUR/fő), belépő a Mária Mennybementele templomba kb. 6 EUR/fő*

A program min. 35 fő jelentkezése esetén indul. A programváltozás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok