A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Csoportos hajóút - Az ókori Görögország nyomában pünkösdkor

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

MSC Musica – Indulás: 2021.05.22. Budapestről

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt

 

Útvonal: Velence (Olaszország) - Brindisi (Olaszország) – Míkonosz (Görögország) - Piraeus (Görögország) - Korfu (Görögország) - Kotor (Montenegró) - Velence (Olaszország)

1. nap: Budapest-Velence

Indulás a késő esti órákban Budapestről Velencébe. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbuszvezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett.

2. nap: Velence, Olaszország

Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón. Indulás 16:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3. nap: Brindisi, Olaszország

Brindisi egy csodaszép kikötőváros a dél-olaszországi Puglia régióban, az olasz csizma sarkában. Puglia régió számos érdekes látnivalót tartogat: a jellegzetes süveges tetővel, hengeres vagy négyszögletes alapra, kizárólag kőből épített trulló házakat vagy a rejtélyes Sassi barlangokat Materában.

Érkezés a kikötőbe 13:30 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 19:55 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

4. nap: Tengeren

Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

5. nap: Mykonos, Görögország

Mykonos, az Égei-tengerben található Kykládok tagja, a kora 11. századig visszanyúló múlttal rendelkezik. Manapság a sziget természeti szépsége és bája vonzza a látogatókat a tengerpartra. Mykonos város különös vonzereje a festői „Kis Velence”.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

6. nap: Pireus, Görögország

Pireuszban, a főváros Athén kikötőjében partra szállva az antik kor világszerte ismert látnivalói, az Akropolisz és a Parthenon várják az utazókat. A történelmi látnivalókon kívül a modern Athén kirakodóvásárai, tavernái és ajándékárusai nyújtanak kellemes szórakozást.

Érkezés a kikötőbe 07:30 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 16:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

7. nap: Corfu, Görögország

A zöld sziget, Korfu, a zene és a dalok szigete, a hagyomány és a modern tökéletes kombinációja. A második legnagyobb Jón-sziget a csodálatos strandok, a buja növényzet és a felejthetetlen emlékek szigete.

Érkezés a kikötőbe 13:00 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

8. nap: Kotor, Montenegró

A Földközi-tenger öblében található kikötőváros, Kotor és a várost körülvevő fal az Unesco Világörökség része. 1420 és 1797 között velencei fennhatóság alatt lévő város a mai napig őrzi a korabeli építészeti stílusjegyeket..

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 13:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

9. nap:Velence-Budapest

Érkezés 10:00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az esti órákban.



Kabinok és szolgáltatások

Belső kabin, Bella kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Bella kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált. Egyes kabinok előtt mentőcsónak található, amely zavarhatja a kilátást.

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Balkonos kabin, Bella kategória
​Kis balkonnal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált. Egyes kabinoknál a mentőcsónak részben zavarhatja a kilátást.

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.
 
Részvételi díj tartalmazza: Utazást busszal Budapestről a kikötőig Velencébe és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a kikötői illetéket (kb. 140 EUR/fő), a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza: Az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok