A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Csoportos hajóút - Festői városok, történelmi helyek Hamburgtól Genovaig - MSC Orchestra

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

MSC ORCHESTRA 2019.09.11-09.22.

Budapestről repülővel és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

Ajándék Milánó városnézéssel és 250 EUR/kabin kedvezménnyel

Útvonal: Hamburg (DE) • Southampton (UK) • Le Havre (FR) • Leixoes (PT) • Lisszabon (PT) • Cadiz (ES) • Barcelona (ES) • Marseille (FR) •  Genova (IT).

Program:

1.nap: Budapest-Hamburg: Indulás Budapestről Hamburgba a Eurowings légitársaság járatával (1 átszálással). Érkezés Hamburgba a kora délutáni órákban, transzfer a kikötőben, csoportos bejelentkezés a hajóra, felszállás után szabadidő a hajón vagy a városban.

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten

2.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

3.nap: Southampton, Egyesült Királyság: Az Anglia déli partján fekvő Southampton a világ egyik legjobb adottságaival rendelkező természetes kikötőjét mondhatja magáénak, mely az 1930-as évekig Anglia legnagyobb kikötője volt, ami a transzatlanti utasszállítást bonyolította. 1912-ben a Titanic is innét kelt útra.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

4.nap: Le Havre, Franciaország: Le Havre városa nem csak dinamikus, melynek építészete felkerült az Emberiség Kulturális Örökségeinek listájára, de ugyanakkor egy nagy európai kikötő és egy tengerparti fürdőváros is. Látnivalókban gazdag múzeumai pedig arra emlékeztetnek, hogy itt született meg az impresszionizmus.

Érkezés a kikötőbe 7:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

5.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

6.nap: Leixoes, Portugália: A kikötő Portugália egyik fő tengeri kikötője, amely északra, 4 km-re fekszik a Douro folyó torkolatától, Matosinhos községben, Porto városa közelében. A Porto Cruise Terminal (Leixoes kikötője) a fő kikötő Porto tengerpartján - a bor városa és megfelelő hely arra, hogy minden utazó tengerjáró hajóval közelítse meg. Porto egyidejűleg egy anti és modern város. Történelmi központja a Nemzeti Világörökségek tagja 1996 óta. A 12. század óta fennálló Katedrálistól a kikötőkben lévő borospincéken át rengeteg látnivaló várja az ide érkezőket.

 

Érkezés a kikötőbe 12:30 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 20:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: Lisszabon, Portugália: Lisszabon Portugália fővárosa és Európa legnyugatibb nagyvárosa. A város gyönyörű fekvése és 20 évszádos történelme minden látogatónak egy sor érdekes látnivalót tartogat.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan

Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Cadiz, Spanyolország: Cadíz egy hosszú, szűk félszigeten fekszik Spanyolország dél-nyugati sarkában, Andalúzia tartományban. Három oldalról is az Atlanti-óceán mossa partjait a nyugati világ legrégebbi városának. Legalábbis ezt tartják Cadizról, melynek eredete i.e. 11. század környékére nyúlik vissza. Cadiz elsősorban ma is kikötőváros és a spanyol üdülőhelyek nagy részével ellentétben nem a turizmusból tartja fenn magát. Mégis évről évre egyre több turista keresi fel változatos látnivalói, szép strandjai és kiváló fekvése miatt, hiszen innen kiindulva felfedezhetjük Sevillat és Andalúzia legszebb településeit.

Érkezés a kikötőbe 13:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9. nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

10. nap: Barcelona, Spanyolország: Valencia Spanyolország harmadik legnagyobb városa, és bár sok jelentős történelmi, kulturális és modern látnivalóval büszkélkedhet, mégis a Spanyol-félsziget kevésbé ismert városai közé tartozik.  Valencia a paella és (állítólag) a Szent Grál otthona, amelyből Jézus az utolsó vacsorán étkezett.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

11. nap: Marseille, Franciaország: A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva programok kényeztető választéka vár a látogatókra.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

12. nap: Genova-Budapest: Indulás a kora reggeli órákban, transzfer Milánó városába, félnapos városnézést követően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre a Ryanair légitársaság járatával. Érkezés a késő esti órákban.


A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja.


MSC Orchestra

Egy nagyszerű kompozíció


A tágas, elegáns belső berendezés és a változatosság kombinációja az, amely a Musica osztályra jellemzően, az MSC Orchestra-t az Ön álmai hajójává teszi. Mert az élet a fedélzeten olyan, mintha álmodna.
Ha pihenésre vágyik, élvezheti a napsütést a tágas fedélzeten vagy kényeztetheti magát a csodálatos Body and Mind Spa-ban, a török fürdőben, a szaunában vagy a különböző pihentető masszázsok egyikével.

Aktív vendégeink számára pedig rendelkezésre áll a sportcentrum egy fitness központtal, öt fantasztikus medencével, futópályával a friss tengeri levegőn.

Ezen kívül, az MSC Orchestra egy izgalmas kulináris élményt nyújt vendégei számára: a Shanghai kínai étterem autentikus dim sum specialitásaitól kezdve, egészen az olasz Four Seasons Gourmet Étterem és a La Piazzetta pizzéria választékáig, ahol a legjobb pizza készül Nápolyon kívül.

Azonban a hajót a designer klubok teszik igazán különleges élménnyé, mindegy hogy Ön éppen a Savannah Bar-ban élő zenére táncol, a Palm Beach Kasino-ban játszik vagy egy látványos műsort élvez a Covent Garden Színházban.

A gyerekek szórakozhatnak a Jungle Adventure játékteremben, miközben a tinédzserek számára egy saját Teens Club áll rendelkezésre. Mindegy, hogy hány éves vagy milyen álmai vannak, biztos lehet benne, hogy ezek az MSC Orchestra-n valóra válnak.


Kabinok és szolgáltatások:

Belső kabin, Bella kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Bella kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált. Egyes kabinok előtt mentőcsónak található, amely zavarhatja a kilátást.

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Balkonos kabin, Bella kategória
​Kis balkonnal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált. Egyes kabinoknál a mentőcsónak részben zavarhatja a kilátást.

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

A részvételi díj tartalmazza: a repülőjegy árát Budapest-Hamburg és Milánó-Budapest útvonalon (kézipoggyász és 1 db 20 kg feladható poggyász, túlsúly felár ellenében), a repülőtéri illetéket, a transzfereket, Milánó városnézést ebéd nélkül az utolsó napon, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 11 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza: kikötői illetéket (kb. 170 EUR/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat (kivéve a kiszállás napján a Milánó városnézést), a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Hasonló ajánlatok