A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Csoportos hajóút - Perzsa-öböl gyöngyszemei luxushajóval Dubaiból

Hajóutak, Közel-keleti hajóutak , Arab-öböl
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

MSC BELLISSIMA 2020.01.17-01.25.

Budapestről repülővel és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt! + AJÁNDÉK MEALTIME ITALCSOMAGGAL!

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY 50€/FELNŐTT 07.31-IG

Útvonal: Dubai (AE) • Abu Dhabi (AE) • Sir Bani Yas Is (AE) • Bahrain (BH) • Doha (QA) • Dubai (AE).



1.nap: Budapest-Dubai: Indulás Budapestről Dubaiba az Emirates légitársaság menetrend szerinti járatán. Érkezés Dubaiba az éjszakai órákban, transzfer a szállodába, szálláshely elfoglalása, éjszaka 4* szállodában.

2.nap: Dubai, Egyesült Arab Emírségek:
Dubai nem csupán egy ultramodern tengerparti város az Arab-sivatag szélén, hanem ennél sokkal több! Merüljön el ebben a világban, fedezze fel Ajman híres múzeumát és bazárját vagy tegyen hajókirándulást egy tradicionális arab vitorlással, sőt még a sivatag arany dűnéit is bejárhatja egy terepjáróval.

Reggeli a szállodában, majd indulás a kikötőbe, csoportos bejelentkezés a hajóra, felszállás után szabadidő a hajón vagy a városban. Fakultatív programlehetőség:

hamarosan...

Indulás 23:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek: Abu Dhabi egy ragyogó kozmopolita metropolisz, a pompás Sheikh Zayed Nagymecsettől kezdve, a Heritage Village-en és az Emirates Palotán át az Al Ain régészeti ásatásokig, csupa nagyszerű és érdekes látnivaló várja az utazókat. Élje át a félelmet egy hullámvasúton a dűnék felett vagy vásároljon kedvére a világ legjobb bevásárlóközpontjaiban!

Érkezés a kikötőbe 5:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

hamarosan...

Indulás 21:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

4.nap: Sir Bani Yas, Egyesült Arab Emírségek​: Sir Bani Yas-on, csak úgymint Dalma szigetén és a közelben elhelyezkedő többi szigeten egy óriási természetvédelmi terület található, amelyet az Arab-félszigetről és az Afrikából származó, kihalástól veszélyeztetett fajok számára hoztak létre. Ezeket a ritka állatokat különösen Sir Bani Yas szigetén csodálhatják meg, ahol az állatok többsége, zsiráfok, flamingók és gepárdok, szabadon élnek. Azonban akik inkább pihenésre vágynak, azok számára is tartogat látnivalót ez a sziget: számos gyönyörű strandnak és létesítménynek ad otthont, melyek gondoskodnak arról, hogy egy felejthetetlen napot tölthessenek el Sir Bani Yas-on.

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

hamarosan...

Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

5.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

6.nap: Bahrein, Bahrein​: A Perzsa-öbölben található, 40 km hosszú és 15 km széles szigeten fekvő Bahrein több mint ezer éves kultúrára tekint vissza. Az országot gyakran nevezik a ”két tenger királyságának” is, mivel tengere délen Katarral, északon pedig Szaúd-Arábiával határos. Az elragadó főváros, Manáma, amelyben jól megférnek egymás mellett a modern felhőkarcolók és a régi épületek, a nomád tradíciókat is őrzi: lakosai gyakran a sivatagban éjszakáznak és sátrakban laknak, hogy az ősi hagyományú solymászatban részt vegyenek. Jöjjön és fedezze fel Bahreint, az országot, melyet nem hagyhat el anélkül, hogy csodaszép és valóban értékes igazgyöngyöket nem vásárolt vagy legalább meg nem csodált volna.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: Doha, Katar: Doha-ban a fáklyához hasonló Aspire Tower uralja az egész láthatárt, mely 300 méteres magasságával az ország legmagasabb épülete. Jöjjön és fedezze fel a város utcáin sétálva az épületeket, beleértve a templomokat, az új mecsetet az iszlám tudományok karán, ahol úgy érezheti magát mintha csak a jövőbe csöppent volna. A városközpont északi részén épített futurisztikus Pearl kikötőben pedig, felfedezheti a város ókori szívének dobbanását.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Dubai, Egyesült Arab Emírségek: Dubai nem csupán egy ultramodern tengerparti város az Arab-sivatag szélén, hanem ennél sokkal több! Merüljön el ebben a világban, fedezze fel Ajman híres múzeumát és bazárját vagy tegyen hajókirándulást egy tradícionális arab vitorlással, sőt még a sivatag arany dűnéit is bejárhatja egy terepjáróval.

Érkezés a kikötőbe 9:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Éjszaka a hajón, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9.nap: Dubai-Budapest: Indulás a kora reggeli órákban, transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre az Emirates légitársaság menetrend szerinti járatán. Érkezés délelőtti órákban.


A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja.


Kabinok és szolgáltatások:

Ablakos kabin, Bella kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Balkonos kabin, Bella kategória
​Kis balkonnal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Belső kabin, Bella kategória

Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

A részvételi díj tartalmazza: A repülőjegy árát Budapest-Dubai-Budapest útvonalon az Emirates járatán (poggyász súlyhatár 30 kg, túlsúly felár ellenében), a repülőtéri illetéket, a transzfereket, 1 éjszaka szállást Dubaiban 4*-os szállodában reggelivel, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában), mealtime italcsomaggal (bizonyos alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása: palackozott borok (a ház borai - fehér, vörös és rozé), ásványvíz, csapolt sör és üdítő italok. Az ebéd és a vacsora ideje alatt, csak a főétteremben és a büfé étteremben érvényes, az á la carte éttermekben nem) a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza
: A kikötői illetéket (kb. 130 EUR/fő)), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait,a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Hasonló ajánlatok